Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
8.2 pont. Nekem a szögfelezés nem akarodzik...
No, feladtam a leckét?
Ezt szemre csilnáltad
Nekem a legkisebb 1.0 volt.
Én is adok fel leckét.
Nekem annál a 3 egyenesesből lett 0.0, csak nem birtam leprintszkrinelni
Szögfelezés. Egyenes nekem is volt már 0.
Megy ez, csak próbálgatni kell.
Háromszög belső kör közép pontját mindig elrontom és az felhúzza az egészet.
Néhány szösszenet.
A vadászat szépsége azon az apró részleten múlik, hogy a puska melyik végén állunk. -- A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni. -- S mondá az Úr: legyen világosság! S váratá őt az ELMÜ három hónapig.
Nekem pont ebből a feladatból lett 0,2 az egyik körben! Összetettben nem tudtam jobbat 3,2-nél.
Kb fél óra szenvedés után 2.77 pontot sikerült elérni
Ez azért nem semmi. Kiváncsi lennék a hatásfokára. Télen fűtenek a vezetékek, nyáron meg csak úgy vannak. Minek is találták fel a transzformátort, nem is tudom. Ezek meg itt megoldják a nélkül is.
A földön álló emberek nagyon nézik a manust!
Gondolhatják magukban: Na ez vajon túléli?
Annyi biztos, hogy nekik köszönhetjük a globális felmelegedést!
Na és akkor hol van a kontakthiba..?
Melyik vezeték lehet Suon Jiang-éké?
nah most akkor 64 vagy 65?? ez a matematika nem értek hozzá
Pedig egyszerű a megoldás. A ferde vágásoknál lévő apró részek teszik ki a hiányzó területet.
Ez inkább kőaláverődés apró Ladával
De tévedsz az Hjü Sian Jungé. Tavaly kötötték át, már nem emlékszel?
háát ez a ladás kép nagyon vad de egy dolog jobban fájt ujabb ház alatt szakadt be a tető ha megtalálom a cikket feltöltöm.
Nagyon világos hajú hölgyes viccek:
Nagyon világos hajú hölgy szívátültetés utáni első levele: "Kedves Donor!..." Puzzle nagyon világos hajú hölgyek számára: A4-es lap kettévágva... Mit csinál egy nagyon világos hajú hölgy egy tök üres szobában egy vasgolyóval és egy fakockával? Az egyiket elveszíti, a másikat elrontja...
már csak enyi telik töllem, annyira...
A lottószámokhoz is értenek, szerinted ?
Ezek kigolyóznak bármit.
Ez is egy festett barna.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |