Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
hát igen azok is, mennyit könyörögtem apának 8 évesen h azt a működés képtelen unitrát ne dobjuk ki egy lomtalanítás közben, mert sajnálom és csinálljuk meg milyen jó lesz az, és mit add isten kb 2 hónapja hozott egy ugyan olyat és bizony alkatrésznek nagyon jó lesz hozzá...
Köszi!
![]() Egyébként ezek hangerősítésre használt csövek?
Igen arra, itt az oldalon is találsz egy kis egyszerű kapcsolást a PCL86-hoz és beszerezni se nehéz/drága.
Ajánlom figyelmedbe az Elektroncső.hu-t van egy pár jó erősítő az oldalon. De szerintem ne offoljuk ezt a fórumot inkább vonuljunk át a Csöves erősítő készítése topikba
Szép kis gyűjteményed van!
![]()
köszi a tiéd is frankó nagyon bejön nekem úgy polcon elrendezve amúgy remélem hétvégén dicsekedhetek jobban jönnifog egy adag rádiómég meg vagy 2 karton doboz csövecske
![]() ![]()
Pedig semmi nincs abban. Sok készült belőle 70 körül. Ez már a modernebb kávájúak közé tartozott. Műanyag "skálaüveggel"
![]()
Hát igen nem egy ritka darab de nékem akkor is tetszik
![]() ![]()
És nagyon jó dinamikus hangjuk van. Ezek a mai tudjuk hol gyártott műanyag vackok meg sem közelítik. URH-n bejön a Juventus és nagyon szép mélyek meg magasak vannak ám benne!
![]()
Nincs is párjuk ezeknek a szerkezeteknek az biztos, apum szavaival élve: "még béke beliek"
![]() ![]()
Sziasztok: Ma pakolgattam a műhelybe és előkerültek egy két , retros cuccok !Vannak benne csöves korszakból is , meg egy kicsikét modernabb félvezetősek is , de szerintem még ez is muzeális számba megy,már a koruk ezeknek is olyan 25-30 év.
Micsoda kincsek
![]() Lám, köztük van a lemezjátszóm is
Az a félvezetős ORION erősítő nagyon tuti kis cucc!
Apámnak is ilyenje van ![]() Grat hozzá!
Ez még Prometheus, a kleo az még későbbi kiadás.
Üdv. Szép mind.A Pacsírta a szivem csücske. Nem válsz meg tőlle? Hamarosan felteszek az oldalra egy alkatrész listát ,ami ingyen vihető, de izelítőnek néhány:
Sziasztok! gondoltam megosztom veletek a mai szerzeményemet, lényegében csak alkatrész lesz belőlük, de egyenlőre 2ben látok fantáziat ami úgynéz ki, hogy megvan mindene és megér majd egy kevés szenvedést, de legjobban a "mikrós dobozban" lévő használhatatlan elektronikai hulladéknak örülök
![]() ![]() ![]() ![]()
A mindenit, mennyi cső. Ha ezt a csöves társaim látják......
felhalmozom itthon a készletet milyen jó lesz majd jövő télen ezerrel bütykölni
![]() ![]()
Üdv!
A Terta T328-ért meg az Orion 227A-ért nagyon irígyellek, még ha roncsok is. ![]() Abból a hatalmas elektroncső gyűjteményből nem tudnál majd megdobni egy-egy darab ECH81,EBF89,ECL86 csővel? ![]() Köszönettel! Vales
Szia!
Hát én az a tipus vagyok akivel mindent meg lehet beszélni, egyenlőre az a helyzet semmi időm nincs rá mostanában, de akarok egy listát is írni. Én is irigyelem magam ![]() ![]() ![]() üdv:petya
Szerintem a kérdéseiből elég jól következtetni lehet erre:
Idézet: „mennyire vagy otthon a témában?” ![]() Ja, és én is irigykedem a sok gyönyörűség látán... Ilyen sárga vagyok-> ![]()
szia
jogos ![]() ja ha lehet ilyet mondani, akkor köszönöm az irigykedést, jól esik ![]()
Helló, na most edicsekszem az új szerzeményeimmel:124db elektroncső közülük is a két legszebb a 807 és az AZ1
![]() ![]()
Hűűűűazannyaleborultszivarvégit!
Na mst aztán lepotyogott az állam, még egy hét múlva is kereshetem! :hide: Nagyon-nagyon irigyellek értük! Ilyen sárga vagyok: :pardon1:
Én a tavasszal 90 db körül ajándékoztam fórumtársaimnak. De még maradt valamennyi.
![]()
és akkor a végső döfés: 9500ban volt az egész
![]()
Szerintem Müszi a csúcstaró a több 100 csövével. Azért nekem is van 80db de csak olyan amit rádiókban meg erősítőkben használok érdemben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |