Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hááát nekem jobban bejön a kézi gravírozó. A képen az a cica van amit tükörre akarok gravírozni. Akit érdekel itt meg tudja nézni azokat ami idáig készen vannak. Még azon gondolkozok, hogy dísznek csinálok egy tükörre nyomtatott áramkört
Googa okosan a nagyítóval el ne égesd a vezető sávot
Nagyon ügyes vagy! Milyen fejet használsz a gravírozásra a sajátodon kívül? Én azt a hegyes (kúp alakú) csiszolópapír szerű, de kőkemény (rózsaszín) fejet próbáltam meg, mikor megvettem a kézigépemet. De azóta nem is használtam. Lehet csinálok egy ilyesmi ajándékot a páromnak, egy kis RGB led bevilágítással. Márha megmutatod milyen fejet kell használni...
A kollégámtól kaptam, persze nem titok milyen szerszámokat használok a bal oldalt a legelső egy gömbfejű csiszoló ezt a végén használom ezzel csiszolom át a kész rajzot jobbra haladva ez egy kis kúpos gravírozófej ezzel szoktam a kontúrokat kihúzni, a másik megint egy gömbfejű csiszoló csak kissebb ezt a kis hézagok csiszolására használom és végúl egy nagy kúpos gravírozó ezt meg nagyolásra használom azaz mint a bolond kisatírozom azt a részt amit kell. Persze a kontúr kihúzásnál figyelek, hogy mélyebb legyen és igy amikor satírozok ott megakad a fej és nem tud tovább menni, bár gyakorlat is kell röviden ennyi, én ugy látom az agy jobb CNC, nah meg több türelmet igényel
Be hát :d de akkor elektrós feelinngel érzéstelenítő 230 volt ütvefúró forrasztóón... akarod még?
beszerzem , bár gondolkozok az érzéstelenítőn 5kilós kalapács (ezzel mindent megoldok) vagy 230 enyhe zsibbadás meg kisfúró vagy véső kalapács... Nah megyek melózok még van 8 órám 8at már ledolgoztam Nah legyetek jók offoljatok helyettem is.
Szevasztok hobbisták!
Találjátok ki, mit eszem! Kell hozzá tejföl, és kenyér is.
Töltöttkáposzta!
(De vadhúsból az igazi!)
23.30 pecig, várom a szavazatokat, majd utána leírom!
Isteni székelykáposzta?
Lehet jó kis pörkölt nagy tányér haluskával?
Váááá nyamm meg is éheztem megyek meglátogatom a hűtőszekrényt mit tartalmaz és kirámolom.
Tejfölös kenyeret eszel!
Fél éjfél van. Ilyenkor tisztességtelen kajáról dumálni... Ráadásul ilyen... Áhh.. NEEE.
Ott a pont! Még jó hogy, nem ajánlottam fel milliókat a szerencsés megfejtónek...
Tényleg? Ez túl egyszerű volt, azt hittem valami nehezebb lesz. Inni? Inni mit ittál?
Nem hiszed el... Kamilla teát!
Na újraraktam ezt a dögöt (win xp).
Ne tudjátok meg mennyit szenvedtem vele Na majd holnap mesélek most megyek aludni, 5:35kor kelek...
Minek már arra a kis időre sztenbájba rakni magad?
Csak egy gyorstöltést csinálok magamon
Amúgy még közel sincs vége a napnak. Office telepítés, directx, videók, zenék visszamásolása... jáááj
Akkor jó éjt Én meg 4-35kor kelek de előtte még egy jó kis kiadós vacsi jóéjt!
Idézet: „videók, zenék visszamásolása” Hát ammeg minek, ha szabad kérdezni? Particionálást ezért előnyös alkalmazni. Egyik partíción az OP-rendszer van, másikon meg a hasznos adatok (dokumentumok, zenék, videók, stb.). Ha törölni kell valamiért az OP-rendszert, akkor elég csak a megfelelő partíciót radírozni, a többi adat mind maradhat a helyén szépen.
üdv! Ugyan így vagyok én is. Nagyon utálom, amikor telepíteni kell más gépét, és megkérnek hogy mensem el az állományokat, persze szét van szorva mindenhol. minden, és a kedves felhasználó csodálkozik, hogy egy hónapnál többet nem megy a gépe, és az adatai fele elveszik. Nállam amúgy 10GB partíció az a window$é, a többi 200GB -os partícióra van szabdalva.
Jóéjszakát mindenkinek, mentem aludni, mert nagyon álmos vagyok, és dolgoznom is kell ma menem 5.20 -ra.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani ennek a zenének az előadóját és a szám címét? Előre is köszönöm!Bővebben: Link
Itthon vagyok betegen, első órára bekellett volna mennem mert ECDL vizsgám lett volna, de a vonat szokás szerint nem jött. Állítólag pénteken is sztárjk lesz vagyis azt beszélik, nem tudom mi lesz belőle. Ma viszont elromlott vagy mi lett vele és bemondták, hogy bizonytalan ideig késik akkor én már el is indultam haza. Ennél már csak az volt jobb amikor kb. két hete jöttem hazafelé és megállt a vonat. Körübelül 8 percet utazok vonaton és pont akkor robban le az is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |