Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Testhezálló feladat: Nana! Nagyon nagy méret vagyok, mondhatni XXXL-es! Nem ér, hogy amilyen nagy darab vagyok olyan nagy feladatot kapok! :rinya:
Idézet: „Végül is "egyenruhás" cégeknél vagyunk” Ez igaz, ráadásul a szín is hasonló. ![]() ![]() Idézet: „Nem ér, hogy amilyen nagy darab vagyok olyan nagy feladatot kapok!” Pedig pontosan erre gondoltam ![]() ![]() Idézet: „Látod Frenkye..vannak a "kisebb"méretűeknek is előnyei.” Na hallod! Amikor a Metro-ba csak lehajtott fejjel tudok beszállni... S amikor elfelejtem, hogy meddig kell lehajtott kobakkal menni, és korán felegyenesedek, rögtön eszembe jut: ![]() ![]() Idézet: „Ja, kérem! A részletekre is figyelni kell (szakmai ártalom)” Meg arra is,hogy ne vesszünk el a részletek közt. ![]() Bár mint tudjuk az ördögnek ez a lakhelye.....
Afrancba! Elköltöztettek, míg nem voltam otthon? :eeknoes:
Na tessék! Onnan is kiszorítottak?! :shocking:
Na, későn szóltál! A Window-som összetört...
![]()
Még jó, hogy kapott szaloncukrot, hisz rendelt, csak azt a sok kis izét abban a zacskókban nem értem minek van a dobozban? Talán hézagkitöltő, rázkódásvédelemnek?
![]() Jaj, sziasztok amúgy!
... amennyi leolvad róla!
Összeraktam egy irodai PC-t, megyek telepítgetni, 1-2 órát inaktív leszek, mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
Én speciel a kockacukorra gondoltam.
Nem is azt mondja.
![]()
jó estét mindenkinek!
Gondolom megtöröm a kábé 3 órás csendet ![]()
Uraim!
Tanuljatok a hibámból! Két napig elhanyagoltam a Hobbielektronikát és másfél órába telt mig elolvastam az összes hozzászólást. Tanulság: a Hobbielektronikát nem szabad hanyagolni!
Osztom a véleményt!
Valaki segítsen nekem legyen olyan kedves, főleg aki valami torrent előfizető, vagy tag, vagy stb!
Egy repair book, service manual, vagy ilyesmi kellene a következő autóhoz: Mercedes 190 (E) (1984–1993évjárat) konkrétan 1986-os, bezines, automata váltós...rejtett típusjele w201. Találtam vaterán egy könyvet, de 4500-ért adja, meg postaköltség stb... Ha valaki kisegítene, meghálálnám. Köszönöm előre is! Figyelek, mint a fene!
üdv akad egy meghivom a tanyára ott láttam 2-t ha jol emlékszem. pü-ben adj egy emil cimet és megy a meghivo :yes:
A torrenttanyán fennt van,ha gondolod adok egy meghivót.....
Jó estét mindenkinek
![]() Na kezd kiakasztani ez a MÁV... Nemzetközi gyorsvonat Romániából Pestig (vagy meddig)==>1 kocsi volt csak ![]() ![]()
Helló
Valaki tud olyan oldalt, ahonnan filmet le lehet tölteni. Pontosabban egy film érdekelne most. A címe: gyorsan, mint a nyíl.
Sziasztok!
Idézet: „Legalább akkor sztrájkoljanak rendesen” Ők vasutasok, nem forradalmárok, mindent ők sem tudhatnak tökéletesen! ![]()
Minek a rövidítése a MÁV? MINDIG ÁLLÓ VONATOK
![]() ![]() ![]()
Jó reggelt mindenkinek!
![]()
Sergei! Ment a PÜ!
Mex! Köszönöm szépen a segítséget! Matyinak is köszi! ui.: Már jön két adag doksi, az a baj, hogy az egyik diesel-es, bár futómű stb gondolom megegyezik. A másik meg a w201, de az titok még, hogy jó lesz-e... |
Bejelentkezés
Hirdetés |