Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Véleményem szerint Niedziela arra utalt, hogy amit te otthon művelsz "fotózás" és a félvezetők gyártására használt "fotózás" nem ugyan az. A technológia elnevezése lehet hogy hasonló, de a gyakorlatban ég és föld a különbség aközött amit te otthon pepecselsz és aközött ahogyan a szilíciumvölgyben "szaladgáló technikusok" alkotják a félvezetőket.
Úgy gondolom, hogy Niedziela a P20 említésével erre próbált rámutatni.
Az egér megvan? Tudod, amivel kattintani kell. Ha igen, mozgasd addig a schematic-nézeten, amíg egy
Idézet: nevű parancsikont nem találsz (egy kis kapu, rajta egy nyíl), vagy menüből „Add” Idézet: . Ekkor kapsz egy új ablakot, ahol könyvtárakba szervezve ott van minden elérhető alkatrész.„Edit -> Add” Az még sosem jutott eszedbe, hogy a programnak van súgója, és ott is szét lehetne nézni?
Próbálkozz mondjuk a text gombbal, de esetleg ha megpróbálnál magadtól rájönni a gombok funkciójára próbálgatással valószínűleg kevesebb ilyen alapszintű kérdésed lenne.
Az egy másik gomb, nehéz lesz megtalálni...
Igen főleg, hogy az egeret is kell hozzá mozgatni.
Olvasd el a leírást kérlek. Ha használod a keresőt meg fogod itt találni a linket.
Valaki tudna segíteni abban h hogyan lehet eagle file-t pdf-be átvinni Köszönöm
Az 5-ös verzióban a PRINT parancsra való kattintásra megjelenő párbeszédablak jobb alsó részén találsz 4 billentyűt, az egyik a PDF. A régebbiekhez telepíts egy pdf nyomtatót és a nyomtatásnál válaszd ki azt.
Köszi letöltöm
Hello!
Én alkarész létrehozással küszködök: amikor 1 sematikhoz több tokozás tartozna, de sehogyan sem tudom megértetni vele, h mit szeretnék. Igazából a variant-ot nem sikerül megadnom. Olvastam a leírásban, h * és ? karakterrel kéne valahogy, de nem sikerül. pls help !
Tulajdonképpen olyan nevet adhatsz meg neki variant-ként, amilyet csak szeretnél. Az alapértelmezett maradhat az üres (""), aztán lehet akár TOK1, TOK2, meg akármi, kedved szerint.
Hol lehet variant-ot megadni?
Mert mindig csak azt irja, h nem adtam meg !
Device nézetben, amikor az új tokozást hozzá akarod rendelni az alkatrészhez, van ugyebár egy lista, amiből választani lehet. Ott, alista alatt van egy szövegmező,
Idézet: felirattal, oda beírod, és kész.„Variant name” Ha később akarsz rajta módosítani, akkor pedig a már hozzáadott toknál jobb gomb, Rename, és mehet az új név.
Kiveri a szemem, de nem találtam meg magamtól.
Hálás köszönet Azt is tudod esetleg, h amit sikerült a librari-ba beleszemetelnem, azt hogy lehet kitörölni? (van ami kétszer van, van ami rossz néven . . .) Thx
Szívesen
A "szemetet" úgy tudod törölni, hogy amikor megnyitod a könyvtárat, a Library menüpont alatt van Remove (törlés), és Rename (átnevezés) parancs, be kell pötyögni a nem kívánt alkatrészt, tokozást stb., és kinyírni.
Hali
Szoktam látni,hogy képet raknak a nyákra...Ezt Eagle-ben(5.1) lehet?Ha igen akkor hogy? Köszi.
Olvass vissza pár lappal. Ott a válasz linkel együtt.
Megint én
Kellene nekem TDA7294-es IC,de nincs benne az 5.1-be... Valahonnan nem lehet letölteni library-kat vagy valami egyéb megoldás?
Cadsoft honlapján nézd meg.
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan is lehet az Eagle-ben alkatrészt rajzolni?? Sajnos több kiszemelt kapcsolásnál is előfordult a BF961-es Mosfet, de seholse találtam meg a lbr-jét... Valaki tudna segíteni, sehogyse tok rájönni?? Előre is köszi! Üdv: Noja
Imi-t kérdezd ő megrajzolta anno.
Illetve van egy cikk az alkatrészszerkesztésről itt.
Kérdésem a következő
hol lehet letölteni a programot, nagyon kellene előre is köszi a segítságet
A készítők honlapján megtalálod.
Köszi, kipróbálom!
Amúgy most/pill egy frekvenciamérőhöz kell, mert építek magamnak egy jelgenerátort , de korábban egy 800mW-s FM adóhoz is kellett volna, lehet, hogy megint előkotrom
És ha már alkatrészrajzolásnál tartunk...
Ha mondjuk sztem túl kicsi egy alkatrésznél a forrpont átmérője, akkor azt lehet valahogy változtatni, vagy inkább rajzoljam át? |
Bejelentkezés
Hirdetés |