Fórum témák
» Több friss téma |
vasaroltam egy kulso tv tunert egy laptophoz es a beallitasoknal kivalasztom a PAL D-t akkor mennek a magyar adok jol (kep+hang) de nem megy mas pl. discovery, animal planet stb. Marmint megy a kep de mem megy a hang hozza. Ha kivalasztom a PAL B-t amit javasoltak a szakuzletben nem megy a magyaradoknak a hangja de megy a tobbi jol. Szerintetek mi baj lehet???
Nekem a TV kártyámnál országot tudok kiválasztani. Ha beállítom, hogy Hungary, akkor mindegyik teljesen jól bejön. Országot nem tudsz te választani a programban? Mert sokakat hallottam már, hogy hasonló gondjuk volt, de ha pl Ausztriát választották Magyarország helyett, akkor nem jelentkezett a probléma.
Tudok de nem segit. orszagot csak instalalasnal tudok valasztani amit majd nem lehet megvaltoztatni csak ha ujra instalalom.De mar probaltam olasz, osztrak, magyar, roman nyelv valasztasaval is.
Szerintem rossz a hangsegédvivő frekvenciája amin venni akarja a hangot.
PAL-B 5.5MHz PAL-D 6.5 MHz Ami neked kell az PAL-B/G -->>a hang (B/G) a kép pedig PAL ![]() Keress olyan országot, ahol PAL B/G a rendszer és menni fog. Sajnos a programokban sokszor rosszul van Mo. beállítva.
Melyik kábelszolgáltatohoz kell( freki és norma miatt kédem).De egyébként lenni kellene a menüjében (a tunernak) egy kézi hangnorma váltásnak is (lehet, hogy az audio menüben található, nem a kézihangolásban).Esetleg a tuner tipusa is segitene .
Segít az az ország választás hidd el.
Egy másik témában anno már leírtam. Tedd át németországra a lokalizációt. Egyből helyrejön minden. Sok gyártó (szinte mindenki) nem tudja, hogy nálunk mi van. Így ilyennel már találkoztam Miro és Pinnalcle kártyával is. Erre a gondra illetve magára a megoldásra egy külföldi fórumon találtam rá. A gyártók nem tudják Magyarországon mi van, de viszont Németországgal közös a valós TV szabványunk. Tehát át kell tenni németországra. És láss csodát a hang is és a kép is helyreáll. Ugyanis magyar esetében nem is ismeri a B/G-t szinte semelyik kártya.
Igen, igaza van Topi-nak nekem is hasonló problémám volt a TV tunerrel (nekem PC-ben) én, Belgium-ra állítottam, és egyből jó lett a kép is hang is minden adónál (egyébként szerintem Németország is ugyanúgy megfelel, mint Belgium, bár azt még nem próbáltam).
Nekem, a HTPC-m németországra van állítva, abban van TV tunerem.
Tehát németország tuti, és mostmár belgium is ![]()
Na eleg sokat nem tudtam evel foglalkozni de allitasi lehetoseg csak ugy van barmely orszagnal, hogy PAL b PAL d. nincsen Pal g mint ahogy azt mar irtak. A tv tunel tipusa pedig VIDEO MATE P300-as, Fm radioval kozosen. Nincsen Nemetorszagnal v. Belgiumnal Pal GB mint ahogy irtak azt masok.Aki tud segitsen. KOSZI
|
Bejelentkezés
Hirdetés |