Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Aux csatlakozások

Témaindító: qwyck, idő: Aug 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) qwyck hozzászólása Aug 13, 2008 /

Üdv, Néktek!
Most egy olyat találtam ki -nem tudom meg lehet e csinálni- de jó volna... Szóval az autórádiómon van aux bemenet (jack dugó véggel) és ha lehet erre szeretnék szerkeszteni egy olyat hogy USB-n keresztül pendrive-ot valamint bluetooth-t (mobil telefonról menne a zene) vagy az USB helyett kártyaolvasót beépíteni hogy mindenféle memóriakártyát olvasson és így auxon át menne a zene! Lehetne ilyet csinálni??? Bár... ha végig gondolom akkor van nekem egy 52in1 kártya olvasom amihez mini usb kell. Össze lehet valahogy szerkeszteni a Jack dugót és a mini USB-t, hogy szóljon a zene???
(#) zenetom válasza qwyck hozzászólására (») Aug 13, 2008 /

Szóval Te egy sima audio jel bemenetre akarsz kötni pl pendrive-ot, hogy arról menjen a zene?
(#) qwyck válasza zenetom hozzászólására (») Aug 13, 2008 /

Csak ha megvalósítható!

(#) kaszarobert válasza qwyck hozzászólására (») Aug 13, 2008 / 4

Mért nem a pendrive fejhallgatókimenetét teszed a auxbemenetre?
Gondolom így túl egyszerű lenne

Esetleg veszel egy bluetooth-os fülest, szétszeded, s azok hangszóróit kötöd az auxra...
(#) Proci_85 hozzászólása Aug 13, 2008 /

Szerintem autóba az FM transmitter egy nagyon jó megoldás lehet. Lényege: mini fm sávra sugárzó adó melynek bemenete mp3 lejátszóról (tipustól függően) memória kártyáról történik.
Ahogy nézem most már a memkaris is igen olcsó: Bővebben: Link

Egyet én is tartok otthon, vater műhelyében lévő rádióra szépen rá tudom küldeni a PC-n lévő számokat, pedig 20 m és több válaszfal,udvar is van. Sík terepen azt hiszem olyan 100m-t tudtam belőle kihozni, de neked úgyis autóba kell
(#) Ricsi89 válasza qwyck hozzászólására (») Aug 13, 2008 /

Helló
Mi lenne, ha egy mp3 lejátszót kötnél rá? Arra meg tudnál a gépről zenét tenni. lehet kapni olcsón is már elég nagy memóriásat. Az USB-t soha nem fogod egyszerűen rákötni a rádióra, mert az USB-n csak adat megy, nem audió jel.
Proci85: Miért vegyen FM transmittert, ha van alapból aux bemenete a rádión? Egyszerűen egy Jack kábellal össze lehet kötni.
Üdv! Ricsi
(#) elekto válasza qwyck hozzászólására (») Aug 19, 2008 /

Szia ne aggód és feleslegesen ne foglalkozz ezzel a témával.
Olcsóbb ha veszel egy pl.: hyundai autócd-t fogadja a pendrive-ot és a memória kártyát is.
nekem van egy ilyen gépem
tökéletes
ha rá tudsz venni eladom neked!!!!!!
(#) Metal hozzászólása Dec 23, 2008 /

Sziasztok,

az én problémámat egy hifi aux bemenete okozza. Ez az egy bemenet található rajta (igazából 2, mert rca kábel megy bele), ezért máshol nem tudom bekötni a számítógépet. Azonban az itt bejövő jel nem elég erős, ha maximumra állítom a hangerőt a számítógépen, akkor is csak halkan szólal meg... Szerintetek mi okozhatja ezt? Lehet, hogy másra (pl. lemezlejátszóra) találták ki ezt az auxot? Van rá megoldás, hogy használhatóvá tegyem?

Köszi!
(#) Action2K válasza Metal hozzászólására (») Dec 23, 2008 /

Szia!

Ha lemezjátszó bemenet lenne, akkor:
1. P.U. lenne rá írva (Pick Up)
2. Max jelnél torzítani mint az állat, és még lehelkítva is gyatra lenne a hangkép!

Ami nálad lehet az, hogy a hangkártyád nem ad elég magas jelet. Mind a két potit nézted? a Mix, és a Wav is feltolva? mert akkor jó kéne, hogy legyen.

Amúgy ha mégis kell elé valami:
Bővebben: Link
Vagy keress a neten egyszerű előerősítőt.
(#) Metal válasza Action2K hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Akkor az biztos, hogy nem lemezlejátszó lesz, mert PU nincs rajta. A hangerőszabályzókat maximumra raktam, azaz ott se lehet gond. Ezek szerint a hangkártya ad ki kis jelet... de ez hogy lehet? Ilyet még sosem tapasztaltam, mindig rendesen működött a hangkártya kimenete. Lehet, hogy megsérült valami alkatrész? Előerősítőt csak akkor szeretnék használni, ha már tudom miért nem működik a rendszer. Köszi a segítséget!
(#) galzsolty78 hozzászólása Nov 22, 2009 /

Van nekem egy Panasonic DP9060-s cdtáram, amivel nem kaptam össze kötő kábelt, és össze szeretném kötni egy volkswagen GAMMA 5 lejátszóval. Ha valaki tudna segiteni egy leirassal,vagy rajzal, nagyon hálás lennék!!!
A csatlakozón 14 szal van.
KÖSZI!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem