Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kössz! Az egyik elko fujtatott benne! Már kicseréltem, meg ujra jumpereltem, 12h üzemmódra! Csak nehéz vissza rakni a szervíz panelt.
Itt van az összeszerelés pillanatában!
Jujj... Nekem is már bele kéne néznem mert mindig csak standby-ba megy, csak kaja szagra megy át on-ra... Ahogy meglátta az off topikot ki is kapcsolt.
Most már nagyon jól, működik! Most már ha beirom a jelszót: egy amprócska galambocska, benne csacska macska mocska, már el is indul, és nem Entry Denied hibaüzenet fogad!
Nekem nem az igazi... azt írja ki hogy kezd alacsony lenni a TÁPfeszültség. :peace:
Az már elavult, egy külön controller feladata ezt ellenőrizni, és a lépéseket megtenni. Most éppen szembenéz a fénycsővel, és úgy töltődik!
Nekem is kutyusom van! Mivel lány kutya, ezért majdnem annyi törődést igényel mint ha macska lenne...
Mivelhogy javarészt foxivér csordogál az ereiben, szeret vadászni különféle élőlényekre. Igazából mindegy neki hogy mi az áldozat, a lényeg hogy mozogjon az a valami. Így tehát légytől a rigóig már elég sok minden van a számláján. Két macskával is közelebbi kapcsolatba került már, azóta a gazdik valószínűleg mind az én anyámat szidják... (na de hát kellett nekik átjönni a mi kertünkbe, ugyebár...)
Jéé felkelt. Nem tudja hol van és vissza is feküdt. Ennyi volt mára.
Akkor cellazárlatos! Illetve megyek én is, mert kiritkus a töltettségem!
Vááá tiszta ideg vagyok!
T-**** lekorlátozta a sebességet? 30kb/s-esl tudok max letölteni, fel meg 5-tel... (letölteni úgy 450-460kb/s-mal szoktam, fel meg 28-30) Most épp töltenék le egy 1-2GB-os trial programot videószerkesztéshez és 30-cal csordogál, de így semmilyen oldalt nem tudok böngészni, mert egyszerűen nem jönnek be... úgyhogy most le is állítottam a letöltését a proginak... Most nagyon mérges vagyok rájuk... ma egész nap megszakadt a vonal is, sokszor vissza sem lehetett egyből menni rá.. most meg ez a korlátozás... fúúúú ui.: Nektek nincs hasonló problémátok? Vagy ez csak egyedi?
Szia!
Én is T- *nlineos vagyok de nekem nincs ilyen problémám. Picit lassúbb mint szokott lenni,sebességmérés is ezt mutatja de nincs lekorlátozva.
Netszolgáltatóknál szokott lenni egy bizonyos letöltési kvóta, amit ha túllépsz, lekorlátozzák a sávszélességedet (vagy esetleg szerződést bontanak). Hogy ez pontosan mekkora, az gondolom szolgáltatófüggő, de a 100GB-os nagyságrendbe esik. Azaz a korlátlannak hirdetett internet korántsem olyan korlátlan, mint amilyennek hirdetik. A vonatkozó részletek valószínűleg ott figyelnek a szerződésben amit kötöttél velük.
Akkor a korlátlan, nem korlátlan? DE ha 135kb/s, tölt megszakítás nélkül, egy hónapon át (vagy több), akkor korlátozhatja az ISP szolgáltató az adat forgalmat?
Ha ő bekorlátozta, hogy ennyivel, éjjel nappal tud tölteni, kérdem én, ez hogy léphető túl ez bizonyos, "kvóta"??? Ez nagyon érdekes, mint információ engem is érdekel, mert én is ADSL előfizető vagyok ( nem sokáig ). ui.: nállam még egy szerződés nemlátott napvilágot! Bementem a boltba és netet igényeltem. Papir kitölt, kettő hónap, és lett is net. Semmilyen papír nem jött, csak annyi, ami az internethez feltétlenül szükséges információkat hordozta magában! Semmi szerződés / szerződési feltételek, illetve a szerződésben foglaltak, pontos leirása. ( max. garantált sebesség, azt milyen körülmények között biztosítják, stb.) K1ll3rghost: Szerintem azonnal hivd fel a szolgáltatódat, és azonnal követeld hogy csináljanak valamit! Ez a szolgáltató nagyon ******, és nem az első ilyen történet amit, hallok, rengeteg panaszos van, több térségből is, amit a rádióban is bemondtak.
Most néztem szinternet szolgáltatókat, hogy mennyiért ajánlgatják a szolgáltatásaikat, undorító, hogy felment az áruk.
Csak a mobil internetre vonatkozólag, találtam ehhez hasonló "korlátozást", máshol nem!
Illetve itt egy oldal, ezt olvassátok végig, és a hozzátartozó hsz. -t! Kijózaniítólag fog hatni! Ja itt van!
Üdv!
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó zene vágó programot? Tehát, hogy lehessen benne elhalkítást, átmenetet meg ilyen "alap" dolgokat csinálni. Köszi
NERO program wawe editorja, vagy adobe audition 1.5, 2 vagy 3. Vagy steinberg.
Jó reggelt Kollégák!
Másfél éve mentünk a T-Offline nevű céghez! Fél évig minden rendben volt, aztán kezdődtek a bajok! Ezek a nagy szolgáltatók úgy gondolják, hogy a szerződést csak nekünk kell betartani, nekik NEM! Probléma dióhéjban annyi, hogy fél évig jó volt a net, aztán meg egy kissé megszaporodtak a lépcsőházunkban a netezők, a központ nem bírta! nem viccelek: 30 másodpercenként ledobott, de olyan szinten, hogy restartot kellett nyomni! Nem lehetett visszamenni a netre. Ezt a hibát egy másik gép (Nővéremé) is produkálta. A mi gépünket közben elvittük ismerőshöz, ott semmi baja! A T-offline (Ezért neveztem el ennek) nem hajlandó elismerni felelősségét, jelenleg fél évet követelünk vissza tőlük, de legalább egy mea culpát! Tudniillik: 3 eFt telefon alapdíj, és 5eFT Internet előfizetési díj (melyet nem szolgáltattak) 6*5=30 eFt, de ha a 3 eFt ot is hozzávesszük, akkor 6*8=48 eFt! Nem kis pénz! Miheztartás végett: Most júpíszí-nél 5eFT TV-TELEFON-INTERNET együtt! A net csodás, soha nem volt fennakadás! Emellett annyiért, mint az előző "szolgáltató"-nál mellette telefon is van (ingyen beszélhetnek "júpíszísek" egymás közt kifelé meg olcsóbb, mint a t-off), de ez lényegtelen, mert én skypeolni szoktam... Ráadásként nézhetem a Spektrumot is... Szóval szolgáltatás és szolgáltatás között óriási különbség van! Nem tudom, mi lehet, de nekünk eddig minden szolgáltatóval sikerült összeveszni, kivéve a 3 betűs... egyelőre... Nem vagyok az a veszekedős fajta, de kiállok az igazamért (ha van alapja).
Ja, elfelejtettem! Amper által belinkelt cikket érdemes elolvasni! [color=green]Addig, amíg a bírság 75 millió Ft, és ennek a cégnek meg 2-3 milliárdos a nyeresége, nem visszatartó! Ha mondjuk tízszerese lenne, rögtön máshogy állnának a dologhoz! Amerikában tényleg a vevőkért vannak a szolgáltatók! Ott még akkor is igazad van, ha nincs igazad! Ezt a nővérem mesélte. Jó jó, ez is a másik véglet, de kellemesebb... Itthon fel van háborodva már az apróbb kellemetlenségeken is! A nagyobb dolgokról nem is beszélve! Nem kéne mindenben majmolni Amerikát, de a valódi piaci szemléletben IGEN! Már várom a warnt a hosszabb hozzászólásaim miatt
K1ll3rghost: nézd át a szeződésed.
Haverom régen beköttette a 10MB-s netet. Akkor még T-Onlány néven volt, kb. 2 éve. A szerződésben benne volt hogy ha egy adott hónapban 40GB felett tölt le, akkor joguk van lekorlátozni a netet 128kbps-re. Mi túlléptük nem is kicsivel, azt hiszem 120-akat töltüttünk le (bár már nem emlékszek pontosan) és nem lassították be a nyetet. Azért nézd át, vagy kérdezz rá. Lehet hogy nálad van valami gáz ha mostanság szakadozik a "szolgáltatás"... Egyébként milyen szolgáltatás lenne ez? Mert ha kábelnet akkor ez a korlátozás lehet hogy tényleg igaz... ha meg nem akkor is lehet de arról nem tudok semmi biztosat
@Kicsa: Eddig nekem ssem volt gondom, csak annyi, hogy elég sokszor megszakadt, de egyből utána vissza is tudok csatlakozni
@sergei: Nem, nem mobil internet @Gé: Elvileg korlátlan le és feltöltés van biztosítva, de még ha le lenne korlátozva, 20-40GB-nál nem szoktam többet letölteni havonta. Szerintem csak olyan 20 körül... Az előbb felhívtam a t-*line 0-24 órás hibabejelentő részlegét, mondták, hogy az ő honlapjukon végezzem el a sebességmérést így rögzíteni tudják a hibát. Ez megtörtént, a hibát továbbították a műszaki felelős részleg felé és elméletileg 72 órán belül javításra kerül. Kicsit most kellemetlenül érint pont karácsonykor, mert mostanra terveztem egy pár videó szerkesztését, feltöltését youtube-ra, csak előbb le kellene szedni a progit, amit javasoltak. De ha töltök 30-cal akkor már enm tudok böngészni sem, mert nem jönnek be az oldalak. Bízok benne, hogy gyorsan javítani fogják a problémát.Kép: Hivatkozás ui.: @_ampervadasz_: Hát nem tudom, hogy, hogy érted, hogy felment az áruk, egyik ismerősöm majdnem annyit fizet mint mi, ők ha jól tudom 8-9000Ft-ot fizetnek és 30/20Mbit-es nete van UP*-nél vannak, de ezek is csak a nagyobb városokban van, de ott sem az egész város területén, hanem csak bizonyos helyeken, mint pl tömbházakban, ahol ő is lakik.
Én ezt is használom, főleg cd-grebbelésre:
Goldwave Bővebben: Link Egyébként Soundforge a kedvencem ilyenekben... (Ha több sáv, akkor Cubase, vagy valami trakker progi)
Nah még annyi, hogy körülbelül 15 perce kaptam egy sms-t, hogy elkezdték keresni a hiba okát
Na ennyit a karácsonyról, egyre betegebb leszek, állítom már lázas is vagyok, erőm is alig van, teljesen levagyok gyengülve. Nemhinném hogy sziéveszterre meggyógyulok szóval a nagy szilveszteri buli lefujva. Szóval nincs valami jó kedvem.
Szevasz!
Lehet ebből még buli is akár! Tedd a következőt: A betegséget ki kell feküdni! Az elkövetkező 3-4 napban fekvés, de szigorúan, még HE sem ! Izzasztóként hársfa tea (gyógyszertárban kapható) mézzel, felváltva citromos zöldteával, de esténként már csak hársfa, hogy tudjál álmodni... (Szépeket? ) A betegséget át kell feküdni, ha 5-6 nap elteltével sem leszel jobban, akkor doki! Lehet, hogy önáltatás, de nekem segíteni szokott! Amikor muszáj volt suliba menni, akkor másfél hétig kínlódtam, amikor meg kifeküdtem, akkor legkésőbb 5 nap alatt leráztam magamról a betegséget. Magas lázra alg***rin, vagy rubo**en! Emellett csuklókra, nyakra, homlokra, mellkasra állott hideg vizes borogatás! A n** citr** termékekkel vigyázni kell, mert a paracetamol károsítja a májat! nem azt mondom, hogy nem lehet, csak mértékkel! Tehát: ebből lehet még szilveszteri buli, némileg kevesebb italozással! Fel a fejjel! Üdv! Matyi
Jó estét mindenkinek! Nemtudom, de engem ver a sors.
Most a notebookom, hü**ült meg teljesen. Leállításnál, nem áll le, az egér felugrik a balfelső, jobbszélső részébe, és csak egy villanásra mozdul egyet. Aztán a töltés csak "villódzott". Egyszer azt jelezte, hogy váltóáramról megy a kaszni, aztán meg már csak akkuról, aztán megint hálózat, aztán akku. Amikor meg semmi nem volt akkor meg villogott egy párat a töltést jelző led. Szóval össze vissza csinálta ezt a két dolgot. Hardverhibára nem gyanakodtam, mert BIOS alól, a töltés jelző led sem, diszkózótt. Ez érdekes! Már sikerült ujratelepíteni a fost, de az energiámat levette, ezért mindenkinek jóéjszakát kinálok! Mentem aludni, a macska már be van készítve!
Na? Mindenki a tv-t néz? (én is azt csináltam) Legalább most vannak olyan filmek amiket még meg is lehet nézni és nem alszok el rajtuk. :lookaround:
Szerk.: Látom azért van aki itt van.
Köszi a biztató szavakat, de a sok fekvés nem gyengít le?
Egy telefon is akkor tud feltöltődni igazán, ha a töltés során nem "piszkáljuk"... :yes: Azért minél gyorsabban gyógyulj meg, tudom milyen rossz érzés, amikor buli helyett betegen fekszik az ember otthon! (sajnos ilyen volt a 18. szülinapom )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |