Fórum témák
» Több friss téma |
Csak apró helyesbítés: J = 5 %
10 % a K betű lenne. ![]()
Üdv!
Ez egy hőfokkapcsoló bimetall, de vajon milyen hőfokra? HQ videónál van ilyen sok, de nem tudom hogy a felirat mit jelent... ![]()
Ha minden igaz 130C fok..
De van aminek a csatlakozójába (saru) is bele van ütve.. üdv!
Aham, sajna csak képet tudtak küldeni róla, rokoné, messzi...
Nyit vagy zár ezen a hőfokon, hol kapcsol be, hol ki... Sajna sok paraméter van...
Hali!
Az lenne a kérdésem,hogy mibe volt ez a bimetall? Üdv.: P.
HQ videonál lehet ilyet kapni, sztem nem volt semmiben. új
Másképp válaszolok: Bármibe, amit szeretnék hőfokszabályozni.
Tudom mi ez, de kimondottan a paraméterei érdekelnének arról amit belinkeltem képet.
Szétnéztem egy jópár helyen de nem találtam a feliratok jelentését!
Tipust esetleg tudsz mondani? ( Bocs az előbbi akadékoskodásért! ) ![]() ![]()
Hátán két sorban: egyik:W. S.
másik sor:M8-1 Ismerős ajánlotta fel, hogy van neki pár ilyen a fiókban. Ő sem tudja milyen ez, de nem is nagyon tudja megnézni, hogy hol nyit, stb. Nem a közelben lakik, így feleslegesen én sem szeretném hogy elküldje. Ha nem is lesz eredmény: Köszönöm Szépen! ![]()
Ha ingyen van akkor szerintem tározd be
![]() minden jó amit kap az ember... Ha van hőmérős multid és pákád meg is tudod nézni hogy 130C fokon nyit-e vagy zár.... üdv4
kondi,esetleg pozistor vagy varistor,az áramköri elhelyezés a fontos,párhuzamban vagy sorban van-e!
250ft-ért van, a bolti 600 ft+áfa helyett, ami nagyon jó ár, da én max 40-60 fok környékén dolgozgatok, így ha télleg 130, akkor semmire sem tudom használni.
Köszönöm!
Akarom mondani 150ft
Elektromos kávéfőzőkben, teafőzőben, stb használnak ilyeneket. 130 fokon nyit, sorba van kötve a fűtőtesttel. Arra való hogy forró vized legyen, pl felgőzölni a kávéd, a főzéshez is jobb a forróvíz mint a hideg, de ne olvadjon el a géped. Ez az üzemi hőkapcsolója. Általában van még legalábbis a jobbakban egy kis kondinak látszó tárgy is, bár általában szilikon csőbe van húzva. Ez szintúgy sorosan van kötve, de 150-160 fokos, és mint olvadó biztosíték szerepel. Ha a bimetálos megpusztulna, ez kiolvad, és kell segítség hogy a nénike tudjon megint kávézni.
![]() ![]() ![]()
Köszönöm a leírást, eddig is tudtam hogy mire való ez, bár a kamerás rész az nagyon új volt!
Szóval azt mondod hogy ez 130 fokon kapcsol? Biztos hogy 130 fok? Nekem max 50 fok kellene, így ez nekem nem jó. Ha esetleg valakinek kell, akkor szívesen átadom, postaköltséget számoljon még az árhoz!
Sziasztok!
Van egy "C338 PH69" nevezetű tranzisztorom. Megtudnátok mondani, hogy pnp vagy npn? A tokozása olyan mint a BC547-nek. Köszönöm
Próbáld meg hogy rákötsz egy fűtőbetétet és sorba kötöd ezzel a bimetállal és méred a fűtőbetét hőjét és megtudod a nyitástt ill a zárást.
A képen látható alkatrészek vajon milyen alkatrészek?
Köszönöm a segítséget!
Szia!
1: varisztorok 2: túlfeszültség levezető szikraköz 3: nem látszik jól, talán kondi(milyen felirat van rajta?) 4: valószínű hőbiztosíték 5: NTK vagy PTK hőérzékelő lehet
Köszi a választ!
A 3. felirata: 16=.5PF D.15.300V J.V A 4. asszem egy kompakt fénycsőben volt. Az 5. hőérzékelő felirata: 24C
1-kondi és varistor,2-szikra levezetö, 3-kondi,4,5-hökioldó
Üdv!
Van egy HAGY gyártmányú FL-25 tipusú vasmagom, valami adatot nem tud róla valaki pl:Al érték stb? Gugliban nem találtam róla semmit!
hi!
vettem egy zpd12-es típusú zener diódát, de szerintem az eladó 1 kicsit összekevert valamit, mert ilyen feliratú már van nekem itthon. Szóval az van ráírva, hogy "C12 PH". Már ha itt tartok, a zenert ha nyitó oldalról kötöm be, akkor vezetőként viselkedik, záró oldalról meg a letörési feszültségig szigetel?
Nyitó irányból vehető sima diódaként, záró irányban pedig nem szigetel, de nagy áramingadozásra is kis feszültség ingadozást produkál, emiatt vehetjük fix feszültségnek ezt, keress egy adatlapot, és nézzd meg a karakterisztikáját.
Szia!
Nyugodt lehetsz,jót kaptál,az egy 12V zéner! Például az 1,3W zéneren a következő felirat van:BZX85C12. Hajlamosak újabban a jelölés elejét "ellopni"a gyártók.A PH a kisebb teljesítményre utal. |
Bejelentkezés
Hirdetés |