Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Min?
Nekem semmi bajom a win es messengerrel, csak mások mondják, hogy valami nem jó nálam , pedig nálam minden jó de azért lecserélem
A másik gépen valamikor fent volt, de most jó, hogy eszembe juttattad. Fel is rakom. Az MSN-t leírtottam mindenestől. Bocs a vírus miatt. Lehet én voltam. nem voltam elég gyors, hogy kihúzzam a Wlan adaptert a gépből.
ja és most szedem lefelé a Kasperskyt. Remélem megoldja a gondot.
Nem neked szántam, hanem aki összeszedett vírust annak
Jó estét mindenkinek!
Sajnos igazad van ez egy vírus! Ne haragudj de semmi ilyet nem küldtem! Egy haverom bejelentkezett és elkezdte nekem küldeni a fájlt! Elfogadtam, közben semmit nem válaszolt! Azóta három embernek küldte tovább az msn, anélkül hogy én elkezdtem volna küldeni a fájlokat!!! Ez egy vírus, és csúnyán belenyúl a rendszerbe! A fálj tömörített formában "közlekedik" a site -on, elfogadás után, ha nem nyitja megsenki a fájlt, nem fertőz, DE tovább küldi magát! fájl neve: pic-021.JPG.scr Semmit nem csinál, szemmel láthatóan! DE annál több történik, elkezdi tovább küldeni magát az összes címre. Idáig hárman jeleztek vissza miez amit elkezdtem küldeni, én meg hü**én nézek, hogy mit kérdez ez!? Szer.: Semmilyen vírusírtó semmilyen fertőzést nem mutatott ki! DE itt van EZ az MSN vírusírtó, ez megtalálhatja a vírust, és törölheti. Nállam semmit nem talált, mert az állományt nem nyitotam meg
hehe :hide: ilyeneket kapok, csak mindig bezárom, max megírom, hogy van vírusa
amsn nem jelentkezikbe, vajon miért?
Ezért szoktam visszaírni a partnereknek, hogy VÍRUSOS VAGY! Hogy tudják, most is legalább három partnerem vírusos. Egyszer engem is rászedtek, de nem vírus, hanem az MSN azonosítót szedték ki tőlem. Rögtön jelszócsere, meg fel is mentek még előtte a nevemben. Egy olyan valakitől jött, akivel képes vagyok 20-30 linket cserélni egy beszélgetés alatt, azóta nagyon óvakodok, ha valaki linket küld és nem ír mellé semmi értelmeset, rákérdezek.
Akkor mégis elég gyors voltam.
@Amper: Én nem úgy gondoltam, hogy direkt küldted, csak rajtad keresztül jött át. Tőlem is kérdezték utána, hogy mi volt amit küldtem, de tudtam, hogy vírus. meg a többiek sem fogadták el szerencsére. Na most meglátjuk mit kezd vele a vírusirtó.
Eddig én is is kaptam mástól már mindent, de ebben a formában semmit nem tapasztaltam sosem! Jól a csőbe húzott!
Értem, értem, csak aggódok, hogy a fél hobbizós csapatot leradírozok a egy vírussal, és igy senki nem tud hobbizni, vajon miért? Topi meg lehegeszti a fél karomat, hogy rombolom a látogatottsági indexét!
Lokalizáltam a vírus helyét, a windows mappából küldi magát!!! Tötölni!
Tötöljed vazze, tötöljed
Itt van, egy párszor létrehoztam magát!
Az egyik kép nem lett jó egytől egyig fertőzőtt az összes zip fájl, a bal oldalon lévő ablakban
Srácok, egy kis Open Stage?
Megtaláltam és töröltem. Tényleg volt belőle egy pár darab.
Ennek örülök! Jóéjszakát, mára mentem, mert már sok volt ez a vírusos megfázása, az MSN -nek.
Én mindig mondtam, hogy semmi MSN, semmi iwiw és társai... nekem nem véres a gépem torka soha...
Annyira dühítő szerintem ez a "vírus" dolog. Errefelé az a sűrű, hogy bejelentkezik a koma, jön tőle egy link, és kijelentkezik... Sajnos a hozzá nem értésből jön, hogy ezek az emberek minden gagyi helyen megadják a felhasználói nevüket , és a jelszavukat. Innentől nem is nevezném a jelenséget vírusnak... Írtam már mindegyiknek, hogy változtassanak jelszót, stb... max. annyi válasz jött, hogy azt hogyan kell? Én meg így néztem: Mondom köszi Egyszer direkt indítottam egy "körlevelet" iwiwen, valami hasonló szöveggel:
Zavaró, hogy állandóan kapod a spamüzeneteket msn-en? - És innen leírtam, hogy hol kell, és hogyan jelszót változtatni. Értelme nem sok lett Régebben meg egy youtube-os videót linkeltem valakinek beszélgetés közben. Ő visszakérdezett, hogy ez mi, én pedig nem válaszoltam, mert nem értem rá. Később kérdeztem, hogy mit szól a videóhoz? Ő meg óvatosságból nem nézte meg , mert nem válaszoltam a kérdésre Túl óvatos volt A netcímből következtetni lehet arra, hogy vírus-e vagy sem... Egyszer talán mindenki jelszót változtat... Talán... Idézet: „Errefelé az a sűrű, hogy bejelentkezik a koma, jön tőle egy link, és kijelentkezik...” Tulajdonképpen nem is az adott illető jelentkezik be, hanem egy szerver a világ másik feléről, a szerveren pedig tárolva van az adott felhasználótól lopott név/jelszó páros. Maga az MSN-en terjedő "szutyok" az lopja el ezeket az adatokat és küldi el arra a szerverre... a szerver feladata pedig egyértelmű, néha-néha bejelentkezik magától az adott MSN-fiókba, meglesi magának az online partnereket, és elküldi a terjedő "szutykot" nekik Idézet: „A netcímből következtetni lehet arra, hogy vírus-e vagy sem...” Ezzel viszont egyet tudok érteni.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én is szerverre gondoltam A legjobb az, amikor jön üzenet, benne egy spam. Bezárom. Egy perc múlva a szerver a következő partneremhez ér, és megkapom ugyanazt az üzit mégegyszer A maximum eddig 3 spam volt, pár perc alatt Ott aztán betelt a pohár Jóéj!
googa, az a baj, hogy erről nem az iwiw és nem az msn tehet! Annak a kicsi kis ujjacskáját kéne levagdosni, aki MEGÍRJA ezeket a vírusokat! Nem arra kell haragudni, akitől kaptad (ő nem tehet róla), hanem aki megírta!!! Emellett nem az msn és nem az iwiw a hibás! Én speciel fent vagyok iwiwen, ott szervezem az érettségi találkozónkat! Az msn pedig többek között a tőlem távol élő nővéremmel történő majd nemcsak egyetlen kapcsolattartás eszköze! Emellett olcsó, és ha már 5000 Ft a net, akkor hozza is be az árát, beszélgessek ingyen, és ne a nemzetközi percdíjért. Szerintem van egy ilyen olvasata a dolognak. Eddig a legdurvább, amiről hallottam, az az OneHalf. Memória rezidens, és átkódolja a winchestert! Anno a kilencvenes évek közepén... emellett a tömörített állományokba is belekódolta magát! Vigyázni kell a régi dos-os programjainkkal, meg floppykkal! Nagy kárt tud okozni egynémely fapados DOS vírus!
Üdv! Matyi
Nekem van ilyen vírussal feltőzőtt cd -m, ami a merevlemez MFT$ rekodjába beleír. Igaz ezután a wincsesztert csak ujra kell particionálni, mert az egész struktúrára hatással van ez a vírus. Bejegyez, nem létező fájlokat ( a header -be), amit sem törölni, sem áthelyezni nem lehet, továbbá futó windows alól formázni sem lehet.
...ajj, elfelejtek köszönni: Jóreggelt itt mindenkinek, és vírusmentes, szép napot!
Na látod, én nem az őszinteségre, meg bizalomra keztem alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re! Látod mi lett belölle!
Egyvalamit tudok ajánlani: C:>\ format c ..ezután tiszta leszel! mindig ujrafertőződtem, és a ****** tele van már ezzel ***** MSN -el.
Sziasztok!
Az előbb adtam le a rendelésem HQ-nál, most be szeretnék lépni az oldalra a felhasználónévvel és jelszóval de mindig visszadob a bejelentkezés oldalra. Ti be tudtok lépni?
Olyat nem csinálok. 4 napja volt formázva. Inkább nem használok MSN-t. Még várok míg megint kezd megbolondulni a gép és majd akkor. Tegnap este azt hittem, hogy megfőtt a gép, de amikor rávágtam egyet a gépre, oda ahol a vinyó van egyből életre kelt. Ez jelzi, hogy az utolsókat rúgja a vinyóm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |