Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
hát igen! Aki éjjel kettőig msnezik, ne is csodálja hogy nem gyógyul Ha nem vigyázol, olyan zombi leszel, mint a filmekben... itt gyönyörű napsütés van! Mínuszokkal! Jó volt sétálni... Mindeinkinek ajánlom!
Én most keveredtem ide a géphez. Most takarítottam ki a műhelyemet mert már derékig állt a kukába való bontott panel.
Holnap megcsinálom a pici fényorgonámat, utánna meg a következő csövesemet fogom elkezdeni csinálgatni. Hogy milyen csővel az még titok
először is lehetne távcsővel, meg ugye rézcsővel, esetleg gégecsővel is, akár, no meg Bergmann csővel! mondjuk rádiócsővel lenne optimális...
Rádiócsővel lesz, természtesen, сделанные в СССР csővel.
üdv
...
Idézet: ... hát ezen nagyot nevettem „lehetne távcsővel, meg ugye rézcsővel”
Miért kell háborúzni állandóan?!? Állandóan ezt kell hallgatni, meg nézni minden hírműsorban...
Állítom tart ott a mikrobiológia, hogy az ilyen hajlamot kiszedjék az emberekből, csakúgy, mint a többi rosszindulatú hajlamot. más: rájöttem, ha a teáskancsót (ezt a szót de furcsa leírni) a konvektor tetején tartom, akkor finom meleg marad a teám egész nap. Mert ugye egy kancsónyit nem tudok meginni egyszerre.
Egyébként meg: googa mérges
Üdv googa, meggyógyultál?
Nem kötözködésképp: teáskanna. Itt az a baj, hogy a Koránban benne van, hogy fegyverrel kell terjesztenie a vallását! Az EGYETLEN vallás, amiben benne van ez! Emellett meg hogy bánnak a nőkkel... Mesélték, hogy Jordániában megköpködték az európai nő (!!!) idegenvezetőt, mert nem volt rajta csador! No comment!. A kereszténység is kivetkőzte - megszűnt az inkvizíció és keresztes háború! kb. 500 éve! Tehát: itt a probléma nem az izraelitákkal, hanem a másik népséggel van! Figyelemmel próbálom kísérni a külpolitikát, én ezt szűrtem le! nem muszáj velem egyetérteni!
Én már csak a mikrobiológusokban bízok, hátha ők majd eldöntik önhatalmúlag, az ilyen dolgokat...
Nekem meg teáskancsóm van jó?!
én is megjártam! Dettó mint Te!
Ezért kiveszem mindig az akksit amikor adapterről megy! A gyárnak az a célja, HOGY MINÉL ELŐBB VEDD MEG A KÖVETKEZŐ AKKSIT, és ezért mindent el is követ... akkor is rátölt amikor nem kéne... és hasonlók!
Na, ehhez kellene valami PIC-es megoldás, majd ha lesz pénzem másik akkura. Most az Oakley szemcsi van napirenden, mármint spórolás ügyileg. Ez amolyan státusz szimbólum a vizisportolóknak... ez van...én így működök.
Gascan - Chip Foose
Ez elvileg igen, de tudod, hogy Oakley-éknál minden variációban kérhető...azt nem tudom, hogy ez a speciális kiadásokra is vonatkozik-e.
Még ebben is gondolkodom Ez már elfogyott sajnos.
Van ez a Sony Lanc bla-bla topic... Azt mondja a Csávó: Szia nyájas olvasó! Agyam eldobom...
Eszméletlen. Le-"nyájas olvasó"-znak minket.
Én nem vagyok nyájas, ki kérem magamnak! Maximum a barátnőmmel szoktam nyájas lenni.
Mondjuk nekem ezzel semmi bajom, legfeljebb mosolygok rajta egy sort, ezen felidegelődni nem éri meg egy fél pillanatig sem. Közel sem olyan borzasztó, mint amikor egyik elküldi a másikat mindenféle melegebb éghajlatokra, pedig olyanból nem egy fordul elő évente...
Hát amikor elolvastam, azt gondoltam az egyik cimborám, Ő használta az ilyen szavakat marha rossz helyeken. De rájöttem, hogy ő orvos, nem fog ilyen helyekre írni...
Ki tudja? plő
kollégák, nem tudni, sztrájkol-e a MÁV? Egyébként: úgy tűnik: nyereséges ebben a hónapban! A dolgozók fizetése a szakszervezeti sztájkalapból folyik be, a bérleteket megvették az utasok, de a vonatok nem közlekedtek! Nem térítenek vissza pénzt, megmarad nekik (MÁV-nak)! Költség nincs, a vonatok nem jártak! Holnap mennék fel Pestre!
Most látom van folytatás! Megharagudott ránk, szóljon már neki valaki, hogy azért kezeljük a problémáját
Én mondjuk leírom a véleményemet: egy szó miatt... ami ráadásul nem is vulgáris, nem is közízlést sértő (vagy csak mert néhányan nem ismerik a jelentéseit), emiatt így kezelni egy, amúgy teljesen értelmes topikot megnyitó, ráadásul helyesen is, ékezetekkel is írni tudó illetőt... na mindegy... mostantól pl. Kosztolányi Dezső költőnket is lenézzem emiatt és égessem a költeményeit, mert ő pl. előszeretettel használta a nyájas olvasó szóösszetételt? :szomoru1:
Barátunk pedig bizonyára nagy Kosztolányi olvasó lehet.
Szerintem ez csak egyedi, és szokatlan volt, de semmiképpen nem sértő szándék vezérelte az illetőt. :yes:
Még egy gondolat: ez a Nyájas olvasó! szóösszetétel teljesen olyan, mint amikor valaki a Béláim az úrban! megszólítást alkalmazza...
Egyik sem mindennapi, sőt, mindkettő olvasásánál kikerekedik a szemem, pláne, ha értelmezni kéne. De hát... (lsd. fentebb)
Tipikus magyarországi. Lehet, meglepődtök rajta, de ez sem más, mint mikor a boltban megkérdezik magyarhonban, "Mit tetszik parancsolni?". Egyik tanárom (aki szerb, de hibátlanul beszél magyarul), erre megkérdezte, "Azt el is vihetem, vagy csak amit ki is birok fizetni?".
Kicsit, mintha uraság-szolgáló alapon működne.
Szevasz! Reggeli hozzászólásodra: Köszi, de nem akarok két oldalt végig számolni. Tudom, hogy a B30 tégla milyen... Szóval szökik a hő a házból, de ennyire...
Ügyes fiú voltam, bekaptam egy vírust msn en, úgyhogy most ciánozom a gépet
Én is megkaptam a vírust Amper barátunktól. Azóta szórakozik a gépem. De nem akarom újrarakni, mert három napja volt szintén vírus miatt. Sajnos még a vírusirtó sem talál semmit.
Valaki valami tuti jó vírusirtót tud? Ez nem állapot így.
Nortonnal próbáld meg...
Apropó. Ha iszok alkohol tartalmú innivalót akkor roszabb lesz az állapotom (még nem gyógyultam meg teljesen..)? |
Bejelentkezés
Hirdetés |