Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   308 / 3598
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

hát igen! Aki éjjel kettőig msnezik, ne is csodálja hogy nem gyógyul Ha nem vigyázol, olyan zombi leszel, mint a filmekben... itt gyönyörű napsütés van! Mínuszokkal! Jó volt sétálni... Mindeinkinek ajánlom!
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Én most keveredtem ide a géphez. Most takarítottam ki a műhelyemet mert már derékig állt a kukába való bontott panel.
Holnap megcsinálom a pici fényorgonámat, utánna meg a következő csövesemet fogom elkezdeni csinálgatni.

Hogy milyen csővel az még titok
(#) DuMatyi válasza Müszi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

először is lehetne távcsővel, meg ugye rézcsővel, esetleg gégecsővel is, akár, no meg Bergmann csővel! mondjuk rádiócsővel lenne optimális...
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Rádiócsővel lesz, természtesen, сделанные в СССР csővel.

üdv
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

...
Idézet:
„lehetne távcsővel, meg ugye rézcsővel”
... hát ezen nagyot nevettem
(#) googa hozzászólása Dec 28, 2008 /

Miért kell háborúzni állandóan?!? Állandóan ezt kell hallgatni, meg nézni minden hírműsorban...
Állítom tart ott a mikrobiológia, hogy az ilyen hajlamot kiszedjék az emberekből, csakúgy, mint a többi rosszindulatú hajlamot.

más: rájöttem, ha a teáskancsót (ezt a szót de furcsa leírni) a konvektor tetején tartom, akkor finom meleg marad a teám egész nap. Mert ugye egy kancsónyit nem tudok meginni egyszerre.

Egyébként meg: googa mérges
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Üdv googa, meggyógyultál?

Nem kötözködésképp: teáskanna. Itt az a baj, hogy a Koránban benne van, hogy fegyverrel kell terjesztenie a vallását! Az EGYETLEN vallás, amiben benne van ez! Emellett meg hogy bánnak a nőkkel... Mesélték, hogy Jordániában megköpködték az európai nő (!!!) idegenvezetőt, mert nem volt rajta csador! No comment!. A kereszténység is kivetkőzte - megszűnt az inkvizíció és keresztes háború! kb. 500 éve! Tehát: itt a probléma nem az izraelitákkal, hanem a másik népséggel van! Figyelemmel próbálom kísérni a külpolitikát, én ezt szűrtem le! nem muszáj velem egyetérteni!
(#) googa válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Én már csak a mikrobiológusokban bízok, hátha ők majd eldöntik önhatalmúlag, az ilyen dolgokat...

Nekem meg teáskancsóm van jó?!

én is megjártam! Dettó mint Te!

Ezért kiveszem mindig az akksit amikor adapterről megy! A gyárnak az a célja, HOGY MINÉL ELŐBB VEDD MEG A KÖVETKEZŐ AKKSIT, és ezért mindent el is követ... akkor is rátölt amikor nem kéne... és hasonlók!

Na, ehhez kellene valami PIC-es megoldás, majd ha lesz pénzem másik akkura. Most az Oakley szemcsi van napirenden, mármint spórolás ügyileg. Ez amolyan státusz szimbólum a vizisportolóknak... ez van...én így működök.

Gascan - Chip Foose

polarizált lencsés?

Ez elvileg igen, de tudod, hogy Oakley-éknál minden variációban kérhető...azt nem tudom, hogy ez a speciális kiadásokra is vonatkozik-e.

Még ebben is gondolkodom

Ez már elfogyott sajnos.

Van ez a Sony Lanc bla-bla topic... Azt mondja a Csávó: Szia nyájas olvasó! Agyam eldobom...
(#) deguss válasza googa hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Eszméletlen. Le-"nyájas olvasó"-znak minket.
(#) googa válasza deguss hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Én nem vagyok nyájas, ki kérem magamnak! Maximum a barátnőmmel szoktam nyájas lenni.
(#) Norberto válasza deguss hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Mondjuk nekem ezzel semmi bajom, legfeljebb mosolygok rajta egy sort, ezen felidegelődni nem éri meg egy fél pillanatig sem. Közel sem olyan borzasztó, mint amikor egyik elküldi a másikat mindenféle melegebb éghajlatokra, pedig olyanból nem egy fordul elő évente...
(#) googa válasza Norberto hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Hát amikor elolvastam, azt gondoltam az egyik cimborám, Ő használta az ilyen szavakat marha rossz helyeken. De rájöttem, hogy ő orvos, nem fog ilyen helyekre írni...
(#) kaszarobert válasza googa hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Ki tudja? plő

kollégák, nem tudni, sztrájkol-e a MÁV? Egyébként: úgy tűnik: nyereséges ebben a hónapban! A dolgozók fizetése a szakszervezeti sztájkalapból folyik be, a bérleteket megvették az utasok, de a vonatok nem közlekedtek! Nem térítenek vissza pénzt, megmarad nekik (MÁV-nak)! Költség nincs, a vonatok nem jártak! Holnap mennék fel Pestre!
(#) kaszarobert válasza kaszarobert hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Most látom van folytatás! Megharagudott ránk, szóljon már neki valaki, hogy azért kezeljük a problémáját
(#) Norberto hozzászólása Dec 28, 2008 /

Én mondjuk leírom a véleményemet: egy szó miatt... ami ráadásul nem is vulgáris, nem is közízlést sértő (vagy csak mert néhányan nem ismerik a jelentéseit), emiatt így kezelni egy, amúgy teljesen értelmes topikot megnyitó, ráadásul helyesen is, ékezetekkel is írni tudó illetőt... na mindegy... mostantól pl. Kosztolányi Dezső költőnket is lenézzem emiatt és égessem a költeményeit, mert ő pl. előszeretettel használta a nyájas olvasó szóösszetételt? :szomoru1:
(#) googa válasza Norberto hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Barátunk pedig bizonyára nagy Kosztolányi olvasó lehet.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Szerintem ez csak egyedi, és szokatlan volt, de semmiképpen nem sértő szándék vezérelte az illetőt. :yes:
(#) Norberto hozzászólása Dec 28, 2008 /

Még egy gondolat: ez a Nyájas olvasó! szóösszetétel teljesen olyan, mint amikor valaki a Béláim az úrban! megszólítást alkalmazza...

Egyik sem mindennapi, sőt, mindkettő olvasásánál kikerekedik a szemem, pláne, ha értelmezni kéne.

De hát... (lsd. fentebb)
(#) KTobi válasza Norberto hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Tipikus magyarországi. Lehet, meglepődtök rajta, de ez sem más, mint mikor a boltban megkérdezik magyarhonban, "Mit tetszik parancsolni?". Egyik tanárom (aki szerb, de hibátlanul beszél magyarul), erre megkérdezte, "Azt el is vihetem, vagy csak amit ki is birok fizetni?".
Kicsit, mintha uraság-szolgáló alapon működne.
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Szevasz! Reggeli hozzászólásodra: Köszi, de nem akarok két oldalt végig számolni. Tudom, hogy a B30 tégla milyen... Szóval szökik a hő a házból, de ennyire...

Ügyes fiú voltam, bekaptam egy vírust msn en, úgyhogy most ciánozom a gépet

(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Én is megkaptam a vírust Amper barátunktól. Azóta szórakozik a gépem. De nem akarom újrarakni, mert három napja volt szintén vírus miatt. Sajnos még a vírusirtó sem talál semmit.
Valaki valami tuti jó vírusirtót tud? Ez nem állapot így.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Nortonnal próbáld meg...

Apropó. Ha iszok alkohol tartalmú innivalót akkor roszabb lesz az állapotom (még nem gyógyultam meg teljesen..)?
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 28, 2008 /

Én is megkaptam a vírust. Meg is nyitottam, de a Kaspersky ugrott és kigyilkolászta őket. Szóval nekem nem vírusos a gépem most.
Következő: »»   308 / 3598
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem