Fórum témák
» Több friss téma |
A fa..omba... Kurva jók!
Akkó vazze csináljátok ![]()
Nem tudom hogy most tényleg építesz-e ládákat, vagy csak tényleg szájhős vagy, de eddig még nem raktál be olyan képet, ami ne lett volna meg az internet más sarkain is.
Példa a SpeakerPlans oldaláról erre gondolok pl. Így nem túl meggyőző amit írsz.
Húúúú!
Már régen szivattak meg ennyire...Roland! (csak nehogy kiderüljön, hogy a speakerplans.com-on is Roland írta a cikket!) :bohoc:
áááá, Te elöbb megtaláltad a neten mint én.. majd legközelebb
![]() amugy igen Roland csak szájhős:yes: :yes: :yes: :yes: :nyes: ezek után, nem mossa le róla senki! :no: :no: ![]() ![]() ![]() ![]() üdv Idézet: „(csak nehogy kiderüljön, hogy a speakerplans.com-on is Roland írta a cikket!)” nem derül ki... mivel magyarul nem tud rendessen írni akkor majd angolul tud? :no: :no: :no: :no: Idézet: „Bukás” ![]() ![]() Idézet: „Ez nem is olyan rossz, pár perc alatt építek ilyen hangfalakat és begyülytöm a nyereséget” ![]() Affene hogy kell ilyen halvány betűkkel írni? Vagy csak én vok nyomi? ![]()
Azt kell mondjam nem igazán illik más tollával dicsekedni.
Ezután még ebben sem vok biztos: Idézet: „amugy el mondom diszlexiás vagyok ez miatt nem megy a nyelvtan de mind egy. Azért bocs” Bármennyire is sajnálom, de tanulság képpen. Javaslom a téma zárolását!
Sőt, ráadásul a képet még át se nevezte!
Amit az internetről szed le az ember azt más is meg tudja találni [link=http://images.google.com/images?q=dsc2.jpg&imgsz=small%7Cmedium%7Clarge%7Cxlarge&ndsp=20&svnum=10&hl=hu&lr=&rls=AMSA,AMSA:2006-15,AMSA:en&start=160&sa=N]http://images.google.com/[/link]
Nem, a nyomi nem Te vagy!
![]() Eddig azt hittem, hogy úgy néz ki, hogy idézet. :yes: De én sem tom. ![]() ![]() ![]()
Heló!
Szerintem a témát nem kellene zárolni Roland miatt, mert attól, hogy ő ilyen, attól még másnak lehet normális kérdése a témával kapcsolatban...(nem hiszem, hogy ezek után még válaszolna Roland)
Off
Igazad van , de az igazságérzetem nagyon berzenkedik, valami büntit nagyon megérdemel. ![]() On Sorry. ![]()
Teljesen igazad van, mert ez a legnagyobb pofátlanság.... és még ő kér segítséget..... (bár nem hiszem, hogy hallunk még felőle)
Beírod, szögletes zárójelek (AltGr+f és AltGr+g) közé, hogy OFF, aztán a végére ugyan így, hogy /OFF. Ennyi a trükk. De sztem fejezzük be az OFF-ot...
![]()
Valszeg a lekváros buktája épp elég bünti lesz...
Ha nem, akkor majd helyre igazítjuk...
Addig jár a sánta kutya a kútra, amíg bottal ütik a korsó nyomát, vagy mi...
:yes:
Nos, azt hiszem kellőleg kitárgyaltuk a dolgot. Maradjunk inkább a témánál, és hagyjuk az OFF-ot.
Hát gyerekek...ez nem semmi megérzés
![]() Én már az ELEJÉN tudtam, hogy ez egy ilyen szájhősös téma lesz ![]() Nézzétek meg a 4-dik hozzászólást a témában ![]() Én MÁR AKKOR sejtettem, hogy itt valami bűzlik...
OK, srácok, zárjuk le a
![]()
Akkor kérdeznék, hogy legyen valami értelmes dolog is a sok OFF után.
![]() Van egy 400W-os Pioneer mélynyomóm, ami be van építve egy 3 utas hangfalba. hósszú ideig (10óra) kb 140W-ról hajtva mennyire szabadna felmelegednie a hangszórónak? Mert a buli vége felé már igen-igen forró a mágnes, meg az egész membrán. Hosszú távon nem fog így megdögleni a hangszóró? (kb heti 1 buli van)
Hosszútávon biztos nem tesz jót. De 1hetes bulit sztem is kibírja
na mivan? nem építettél másikat?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Szerintem nagyon beindulhatott a bolt mert három hete nem volt itt!
![]()
Hello
Szeretnék egy tölcséres dobozt építeni egy darab monacor sph-60x-el azt szeretném kérni segítsetek elindulni szinte semmit nem tudok a tölcséres dobozokrol egy rövid felvilágosítást nagyon megköszönnék m,eg azért mégis hog csináljam a dobozt esetleg valami tervező progi ezer hála előre is!!!!!!!!!!!! Hello Krisz ![]() ![]() ![]()
Nézegesd át ezt a Könyvet. Van benne pár jó dolog (szinte minden)
Hi!
Tölcsér... sok kínlódás, sok szitkozódás... ![]() de megéri! ![]() Ne is keress hozzá progit. Tölcsért csak kipróbált bevált terv alapján szabad építeni. Ez nem egy reflex láda. Viszont a hangja... leírhatatlan, aki tölcsér épít és jól megcsinálja, az nem akar már mást. ![]() Itt egy link: LINK Nagyon korrektül le van írva minden. Sokat lehet tanulni belőle. Sok sikert! Frank |
Bejelentkezés
Hirdetés |