Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért érzed kényszernek? Aki akar az megy aki akar nem (lásd HE ).
Nem, de az arányok nem feléd billennek.
Megint júniusig tart majd, amíg átszokok a 2009-es dátumra, addig majd minig 2008-at írok mindenhová...
Én az osztályommal voltam így Dolgozatírsánál sokszor a tavalyi évfolyamot írtam
Idézet: „sokszor a tavalyi évfolyamot írtam” Nem vagy egyedül...
példúl én,nem érzem én kényszernek!
Szivesen tenném, ha lenne kivel, de nem ivásra gondoltam. Csak arra hogy jólérezni magunkat. Tüzijáték,stb., de ez se kell feltétlenül, hogy az ember jólérezze magát.
Mi van itt? Sehol senki? Alig egy óra az új évig és sehol senki. :no: :eek2:
Azért vagyunk itt egy páran. Majd a pezsgő után visszanézek én is.
Itt vagyok én is. Nálunk már újév, haverokkal. Most pihi a két szilveszer között.
Most az év vége előtt pár percel, Sikerekben gazdag, gondoktól mentes, bodog újévet és főleg JÓ EGÉSZSÉGET kivánok mindenkinek!
!
Na erre nem számítottam, hogy ilyen sokan nincsenek itt! Pedig desokan mondta mindenki, hogy "én itthon leszek, nem megyek sehová"! Igaz az nem azzal egyenlő, hogy kötelező fenn lenni a HE-n, de én nemtudok mit tenni. Mot éppen a processzorokról olvasgatok, amihez annyi megjegyzésem lenne hogy meglepődtem a két "nagy cégen". Egy, mind a kettő egy cégként alakult régen, a második, a módszerek/ gyártástechnológiák másolása/ "kézből kézbe osztogatása", holott már külön cégek voltak.
Link
Énis jelen vagyok csak punnyadok ezerrel Meg már éhhezek a virslire :finom:
Én nem mondtam hogy itt leszek de azért itt vagyok
Boldog új évet mindenkinek!
Földre mindenki, robbannak a kondenzátorok! ajj elektromos petárda... Kár, hogy nem kölcsönöztem egy jó pár Farádos fázisjavító kondenzátort :eplus2: !
ÁÁÁh, köszi hogy emlékesztetsz, nekem kiment a fejemből hogy van egy tálca, vagy is egy rúdnyi bejgli. Koleszterinjavítónak bedobom gyorsan, mert már kopogtat a szemem az éjféltől!
ááá Ne is mond.Nálunk már elfogyott De majd a virsli
B.Ú.É.K
Kékhalállal üdvözölt a win újév alkalmából. Most állt helyre a gép. Pedig pont bejöttem éjfélkor, hogy itt legyek, de csak egy kék képernyő fogadott. Már csak az üdvözlés hiányzott a Micro$ofttól!
Látod, mi mindenre jó a véleletlenszerűen generált tudatos felejtés! Most pl. maradt egy rúd bejgli! Fizetéskor meg elfelejtem elkölteni, és akkor spórolni is tudok!
én már nem akarok felejteni megint öregebbek lettünk egy évvel sajna
Képzeld el, ugyanezt szokták mondani szülinapkor is...
Most akkor egy év alatt akár kettőt is lehet már öregedni?
Osztálytársamnak szilveszterkor van születésnapja is. Neki nem lehet kétszer mondani.
Hát ahogy nézzük igen Két honap mulva meg a szülinapom lesz szoval öregedek
B.U.É.K minden kedves fórumozó pákásznak és mindenkinek aki ezt az új évet itt töltötte a HE társaságában!
Igen láthatod, én is! tegyen már fel valaki valami új témát, és jól beszéljük ki, az új év tiszteletére!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |