Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
3/4 kilo virsli meg 1 üveg peztsi meg volt jo akedvem
Meg van az első szilveszteri baleset! Az hittem idáig a kemény italok ütnek, de most ez pezsgő volt!
Kinn voltunk a muterommal, és az élettársával konyhában, a huterom elkezd ügyetlenkedni a dugó eltávolításával. Erre mondom, a muterom élettárásnak, viccből, hogy vigyázz, mert a kezében, ez fegyvernek minősül. Közben látom, hogy a üveget ide oda mozgatja, és az a mutreom élettársa pont odafordította a fejét, amikor a muterom kezében lévő pezsgős üvegből, kilőtt a dugó, az meg leterítette az élettársát! Erre én: MEGMONDTAM? MEGMONDTAM! A pezsgőt meg utálom, fujj!
Nállam csak 3 -4 szál van itthon, DE a bejgli a multé!
Jó éjszakát, elbújok az ágyikómba, lemerültek a telepek!
BUÉK!
Nah kivégeztem a második üveg pezsgőt is. amper! a második már nem is olyan rossz.
Netuodm ki nézi így hajnalban a TV-t de egy brutális, hogyis mondjam mi megy, a TV2 -őn. A neve: Jackass a vadbarmok támadása! Nagyon brutális. Nemtudom hogyan irjam le ezt a filmet, de ezek állatok!
Üdv Jó reggelt újév első napján!
szerk.: 47 fő??? mikor volt ilyen, hogy 47 fő olvassa az oldalt? Idézet: „A spiátert nem tudod kemény forrasztani.” Pfff.... Hát ez szívás. Idézet: „Köbzoli írta: Pista bácsi helyett,én vállalkozom rá...” Köszönöm, akkor megbeszéljük privátban! Idézet: „Szamóca írta: Zoli bácsi rendes egy Pistabácsi vagy!” Te azt nem is tudod, nem is sejted, mennyire!
Hajnalban 1 körül 44bejelentkezett tag volt, a két moderátort is beleszámolva, de igaz ~105öt írt ki az olvasásra.
Jó reggelt mindenkinek!
Én már láttam a Jackass-t egy párszor. Jót lehet rajta röhögni. Tényleg állatok. Ma lesz a második része. Ezt még nem láttam, de valószínű, hogy megnézem.
Jó reggel Mindenkinek, így fél egykor Most, hogy eljött az új év, lehetne gyorsan április, aztán egy pár ezer napon át ismétlődhetne az áprilistól szeptemberig tartó időszak. Írhatnánk ki népszavazást erre...
Tóbi, 44 tag van bejelentkezve! Nem zárom ki, hogy akik böngésznek a neten, nem akadnak rá! Továbbá azt sem, hogyha g00gl-ben keresnek, és benne van a találati halmazban, akkor nem hozza olvasásnak, hiszen g00gle szerver lekérdezte! Ez csak tipp!
...és melyik cica hízott egy kilót? a szemüveges?
Neked is Jóreggelt! Továbbá indítványozom a következő kérdésekben is: mindenki kiegyensúlyozott legyen, örömmel menjen dolgozni, szeresse azt, amit csinál! Mindenki legyen emberként kezelve, megbecsülve, és ne pedig lenézve! Pénzügyi biztonságot mindenkinek! Ekkor talán csődbemennének a pszichomókusok, meg a gyógyszergyárak! Egyben, mindenkinek ezt kívánom 2009-re! Ja: 20-22 fokot, mert melegben képtelenség dolgozni!
Üdv! Matyi
Ízlések és pofonok! én a mínuszokat és pluszokat is egyformán utálom! Télen, ha tehetném, ki sem mozdulnék... Én 10-25 fokig vagyok kalibrálva. alatta, felette kellemetlen! Nálunk nem 90 fok van a sarokban! Sajnos maga a ház is ferde a kerítéshez képest: ca. 30 cm... a falak meg nem láttak derékszöget! Én igen, lehet, hogy bennem van a hiba!
BUÉK mindenkinek Tényleg az oroszok hogy döntöttek? Zárnak vagy nem zárnak (gáz)?
Zárnak!
Ennek számomra van egy másik olvasata! Menetrendszerint megismétlődik, mind a kettő egykutya! Orosz, Ukrán! Simán elképzelem, hogy megcsapolják! Emellett van ennek egy zsarolási vonatkozása is: Az oroszok ezzel azt üzenik burkoltan egész Európának, hogy adandó esetben megfagy. Példának okáért van egy konfliktus, és ha nem úgy fogunk szavazni és/vagy melléállni, akkor lekapcsolja a gázt, kifagy a se**ünk! ezt ők is tudják, hatalmas fegyver van kezükben! Államok kevesebbtől is estek térdre! Csak hangosan gondolkodtam!
Srácok segítsetek. Hogyan kell binárisan szorozni? Mondjuk 4x25? (00000100 x 00011001)
Pl átírod tízesbe, összeszorzod, és visszaírod
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy 2009.01.02-án, vagyis holnap munkanap lesz vagy munkaszüneti !
Szia. Páros számmal könyü szorozni. Csak eltolod balra a bináris számot, vagy anyi 0-át irsz utána ahányszor kettövel szorzod. Páratlannál meg meg ugyanaz elöször eltolod (páratlanszorzo-1)/2 ször és hozzáadod az alapszámot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |