Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   322 / 3610
(#) Sergei válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

3/4 kilo virsli meg 1 üveg peztsi meg volt jo akedvem
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 1, 2009 /

Meg van az első szilveszteri baleset! Az hittem idáig a kemény italok ütnek, de most ez pezsgő volt!
Kinn voltunk a muterommal, és az élettársával konyhában, a huterom elkezd ügyetlenkedni a dugó eltávolításával. Erre mondom, a muterom élettárásnak, viccből, hogy vigyázz, mert a kezében, ez fegyvernek minősül. Közben látom, hogy a üveget ide oda mozgatja, és az a mutreom élettársa pont odafordította a fejét, amikor a muterom kezében lévő pezsgős üvegből, kilőtt a dugó, az meg leterítette az élettársát! Erre én: MEGMONDTAM? MEGMONDTAM! A pezsgőt meg utálom, fujj!
(#) _ampervadasz_ válasza Sergei hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Nállam csak 3 -4 szál van itthon, DE a bejgli a multé!
(#) lapose hozzászólása Jan 1, 2009 /

B.Ú.É.K.

Jó éjszakát, elbújok az ágyikómba, lemerültek a telepek!
(#) mex hozzászólása Jan 1, 2009 /

BUÉK!
Nah kivégeztem a második üveg pezsgőt is. amper! a második már nem is olyan rossz.

Netuodm ki nézi így hajnalban a TV-t de egy brutális, hogyis mondjam mi megy, a TV2 -őn. A neve: Jackass a vadbarmok támadása! Nagyon brutális. Nemtudom hogyan irjam le ezt a filmet, de ezek állatok!
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 1, 2009 /

Üdv Jó reggelt újév első napján!

szerk.: 47 fő??? mikor volt ilyen, hogy 47 fő olvassa az oldalt?

48olv.JPG

(#) szilva hozzászólása Jan 1, 2009 /

Boldog Új Évet minden hobbielektronikásnak!
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Idézet:
„A spiátert nem tudod kemény forrasztani.”

Pfff.... Hát ez szívás.

Idézet:
„Köbzoli írta:
Pista bácsi helyett,én vállalkozom rá...”

Köszönöm, akkor megbeszéljük privátban!

Idézet:
„Szamóca írta:
Zoli bácsi rendes egy Pistabácsi vagy!”

Te azt nem is tudod, nem is sejted, mennyire!
(#) norbika78 hozzászólása Jan 1, 2009 /

Mindenkinek boldog újévet!!!!!!!!!
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Hajnalban 1 körül 44bejelentkezett tag volt, a két moderátort is beleszámolva, de igaz ~105öt írt ki az olvasásra.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek!
Én már láttam a Jackass-t egy párszor. Jót lehet rajta röhögni. Tényleg állatok. Ma lesz a második része. Ezt még nem láttam, de valószínű, hogy megnézem.
(#) googa hozzászólása Jan 1, 2009 /

Jó reggel Mindenkinek, így fél egykor Most, hogy eljött az új év, lehetne gyorsan április, aztán egy pár ezer napon át ismétlődhetne az áprilistól szeptemberig tartó időszak. Írhatnánk ki népszavazást erre...
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Tóbi, 44 tag van bejelentkezve! Nem zárom ki, hogy akik böngésznek a neten, nem akadnak rá! Továbbá azt sem, hogyha g00gl-ben keresnek, és benne van a találati halmazban, akkor nem hozza olvasásnak, hiszen g00gle szerver lekérdezte! Ez csak tipp!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

...és melyik cica hízott egy kilót? a szemüveges?
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Neked is Jóreggelt! Továbbá indítványozom a következő kérdésekben is: mindenki kiegyensúlyozott legyen, örömmel menjen dolgozni, szeresse azt, amit csinál! Mindenki legyen emberként kezelve, megbecsülve, és ne pedig lenézve! Pénzügyi biztonságot mindenkinek! Ekkor talán csődbemennének a pszichomókusok, meg a gyógyszergyárak! Egyben, mindenkinek ezt kívánom 2009-re! Ja: 20-22 fokot, mert melegben képtelenség dolgozni!

Üdv!

Matyi
(#) googa válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Nekem jó a 36 fok is. Sarokban meg a 90.

Ízlések és pofonok! én a mínuszokat és pluszokat is egyformán utálom! Télen, ha tehetném, ki sem mozdulnék... Én 10-25 fokig vagyok kalibrálva. alatta, felette kellemetlen! Nálunk nem 90 fok van a sarokban! Sajnos maga a ház is ferde a kerítéshez képest: ca. 30 cm... a falak meg nem láttak derékszöget! Én igen, lehet, hogy bennem van a hiba!
(#) Georgee hozzászólása Jan 1, 2009 /

BUÉK mindenkinek Tényleg az oroszok hogy döntöttek? Zárnak vagy nem zárnak (gáz)?
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Zárnak!

Ennek számomra van egy másik olvasata! Menetrendszerint megismétlődik, mind a kettő egykutya! Orosz, Ukrán! Simán elképzelem, hogy megcsapolják! Emellett van ennek egy zsarolási vonatkozása is: Az oroszok ezzel azt üzenik burkoltan egész Európának, hogy adandó esetben megfagy. Példának okáért van egy konfliktus, és ha nem úgy fogunk szavazni és/vagy melléállni, akkor lekapcsolja a gázt, kifagy a se**ünk! ezt ők is tudják, hatalmas fegyver van kezükben! Államok kevesebbtől is estek térdre! Csak hangosan gondolkodtam!

Srácok segítsetek. Hogyan kell binárisan szorozni? Mondjuk 4x25? (00000100 x 00011001)

Pl átírod tízesbe, összeszorzod, és visszaírod

Csak a bináris megoldás jó.
(#) huba hozzászólása Jan 1, 2009 /

Az óra ketyeg. 2010 itt a nyakunkon

ido.JPG

(#) Dempsey hozzászólása Jan 1, 2009 /

Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy 2009.01.02-án, vagyis holnap munkanap lesz vagy munkaszüneti !
(#) huba válasza googa hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Szia. Páros számmal könyü szorozni. Csak eltolod balra a bináris számot, vagy anyi 0-át irsz utána ahányszor kettövel szorzod. Páratlannál meg meg ugyanaz elöször eltolod (páratlanszorzo-1)/2 ször és hozzáadod az alapszámot.
(#) maTaKee válasza Dempsey hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Munkanap
(#) Dempsey válasza maTaKee hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Köszi sokat segítettél

nyilván poénból írtam...
Következő: »»   322 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem