Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   326 / 3610
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Zenetom mondta, nézzem a tv2-t! 15 másodpercig bírtam! Ez nekem SOK(K)! Le is teremtettem a lábáról: nincs még 18, nem szabad néznie
(#) sprofan válasza googa hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

A rakétás dolgot a végén én is simán kipróbálnám (nem akarom lelőni a poént)
(#) googa válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 1, 2009 /

Én már könnyesre röhögtem a szemem. Ezek azok a kategóriájú próbák, amikhez az a kérdés tartozik: Megtennéd 100millióért? Még annyiért sem biztos.
(#) zolee1209 válasza zsuscsinyo hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Neked sem rossz a szemed, de én már megelőztelek! :beka3: Bővebben: Link
(#) zolee1209 válasza googa hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Én még nem láttam a filmeket, most láttam először a második részt, sajnos az elsőről lemaradtam. Hát a figyelmeztetés és az emlékeztetés ha nincs ott, akkor sem próbálom meg itthon utánozni...
Bár az tény, hogy volt egy két rész, ahol majdnem belehaltam a nevetésbe!
(#) Action2K hozzászólása Jan 2, 2009 /

Jó reggelt! Csak én kuruttyolok ilyen korán?
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Én meg viszem be a sütit, hogy majd eszem közbe...
Valahogy elment tőle a kedvem

szerk.: nálatok is esik a hó?
(#) Topi hozzászólása Jan 2, 2009 /

1-étől a HEStore-ban van előző rendeléshez hozzáfűzés.

Tehát, ha rendeltél, és valamit elfelejtettél akkor nem kell szórakozni, hogy személyesre megrendelni, meg írni hogy vonják össze, hanem van olyan szállítási opció a megrendelésnél, hogy előző rendeléshez hozzáfűz!
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Öhöö. Most vettem észre. Tettem bele egy FOG szót. Így már értelmes.
(#) Doszpot válasza Action2K hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Szia!
Az új honlapod külalakja nagyszerű! Nagyon profi! Mikorra várható egyéb olvasnivaló is? Gondolom majd szólsz itt is, ha lesz látnivaló.

fúúú, mire végigolvastan ezt a ~20 oldalt, amit az elmúlt két napban termelt ez az offolós bagázs...
Én sajnos nem voltam gépközelben. (de buliban sem)
(#) szabi83 hozzászólása Jan 2, 2009 /

mi volt ma 8 éve?

Z. J. R.I.P.
(#) vicsys válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Állítólag hangos volt a kakas...
Idézet:
„Egyszer megvakulok én, ha nem kapok csajt...”
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Nálunk nem esett még a hó. Egyszer eset vagy egy centi, de az azonnal el is olvadt. Ugyanis a házunk felett egy sajátos mikroklíma alakult ki, ami az elektronikai kísérleteknek tudható be, ezáltal egész évben trópusi az időjárás, így nemigen szokott hó esni nálunk!
(#) Georgee válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Hogy telik az idő Nekem is van egy berettám (92f airsoft) jimmy ezzel nyirta ki magát. Gondolkoztam, hogy leteszem az asztalra a fegyvert és beteszem a Jimmy discet vajon elsül magától a fegyver vagy nem. Szerintem annyira magas az ürge hangja, hogy a fegyver önrezgésbe kezd majd elsül
(#) zolee1209 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Nem akarok ünneprontó lenni, mert én is szeretem a humorizálást, de nekem ez morbid, hogy így, nyíltan írkálunk ilyet, hogy valaki így-, megy úgy halt meg...
(#) Moderátor hozzászólása Georgee hozzászólására (») Jan 2, 2009

Kicsit azért durva ez, még off-nak is...
Halottakról jót, vagy semmit
(#) Georgee válasza (») Jan 2, 2009 /

Boccs lehet hogy hangosan gondolkodtam . Vagyis biztos
(#) zolee1209 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Azért azt tegyük hozzá, hogy nem te kezdted!

Mostanába olyan sokat OFF-olok nem?

És ezt miért pont tőlem kérdezed? Szerintem nem! Vagy hol gondolod, hogy sokat offolsz? Itt szabad, máshol is, csak megfelelő módon... Amúgy miért gondolod problémásnak azt, hogy offolsz?

Nem csak tőled kérdeztem, csak lusta voltam a "Új kérdés felvetése"-re kattintani

Pedig már másodika van, igazán nem lehet okod a fáradtságra/ lustaságra!
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Kezdek félni tőled... Akinek kézifegyvere van... akár bankot is rabolhat! ŐŐŐ... nem tippet akartam adni
(#) Sergei válasza Georgee hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Melyik a jobb? A gázos vagy az elektromos?Bár erre mifelénk nem nagyon tudok olyanokrol akik Airsoftoz-nak Inkább a Paintball hodit.
(#) Dióda válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Ez zagyvaság nekem is van hivatalosan és mégsem kell tőlem félni csak annak aki betörni akar vagy aki rám és a családom bármely tagjára támad.
(#) zenetom válasza Dióda hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Csinálni kéne egy robotkutyát ami csak akkor ugat ha kell.
(#) Action2K válasza Doszpot hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Szia! Köszi! Természetesem mindig megfogom említeni, ha lesz valami lényeges olvasnivaló! Látom Te szereted a régi holmikat, hát én is! A legbüszkébb egy PHILIPS 648 A-ra vagyok: kép róla. Ez persze a gár múzeumi darabja, az enyém viseltesebb, az anyukámnál van még, azért nem tudok róla eredeti képet feltenni, de a honlapomra beteszem majd. Persze restaurálni kell picit. A legnagyobb baja, hogy poros és kell bele új skálazsinór . Persze egy új polírozás sem árt rá!
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Csak aztán nehogy buta robokuty legyen!
(#) Doszpot válasza Action2K hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

A skálazsinór el szokta tépni nálam a cérnát. De az a legjobb, ha csak ennyi baja van.
(#) DuMatyi válasza Dióda hozzászólására (») Jan 2, 2009 /

Odatettem 30 smiley-t, nehogy félreérthető legyen! Megjegyzem, elég szomorú, hogy Ilyen világban élünk! Az embernek így kell féltenie rongyos életét! Emellett gond, hogy ha rálősz a hívatlan vendégre, téged lecsuknak, mert ugye neki joga van az életedre törni álmodban, neked meg nincs jogod védekezni, mert ugye aránytalan, hogy Te lövöldözöl, Ő meg baltával szétveri a fejedet! Hadd gratuláljak a kedves törvényhozóinknak, eme "igazságos" törvényekért! Emellett a rendőrnek sincs joga elkapni: emlékeztetnék mindenkit a 3-4 évvel ezelőtti esetre! Egy többszörös visszaeső fiatalkorú "illető" megszökött a nevelőintézetből, és szívbeteg volt. Sokadszor bolti lopáson kapták, közelben volt egy körzeti megbízott is! Futott, elkapta, leteperte, a köztörvényes körözött szökevény meg szívrohamot kapott ijedtében! Kit hurcoltak meg? A rendőrt! Ennyit a magyar jogrendszerről!
Következő: »»   326 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem