Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Zenetom mondta, nézzem a tv2-t! 15 másodpercig bírtam! Ez nekem SOK(K)! Le is teremtettem a lábáról: nincs még 18, nem szabad néznie
A rakétás dolgot a végén én is simán kipróbálnám (nem akarom lelőni a poént)
Én már könnyesre röhögtem a szemem. Ezek azok a kategóriájú próbák, amikhez az a kérdés tartozik: Megtennéd 100millióért? Még annyiért sem biztos.
Neked sem rossz a szemed, de én már megelőztelek! :beka3: Bővebben: Link
Én még nem láttam a filmeket, most láttam először a második részt, sajnos az elsőről lemaradtam. Hát a figyelmeztetés és az emlékeztetés ha nincs ott, akkor sem próbálom meg itthon utánozni...
Bár az tény, hogy volt egy két rész, ahol majdnem belehaltam a nevetésbe!
Én meg viszem be a sütit, hogy majd eszem közbe...
Valahogy elment tőle a kedvem szerk.: nálatok is esik a hó?
1-étől a HEStore-ban van előző rendeléshez hozzáfűzés.
Tehát, ha rendeltél, és valamit elfelejtettél akkor nem kell szórakozni, hogy személyesre megrendelni, meg írni hogy vonják össze, hanem van olyan szállítási opció a megrendelésnél, hogy előző rendeléshez hozzáfűz!
Öhöö. Most vettem észre. Tettem bele egy FOG szót. Így már értelmes.
Szia!
Az új honlapod külalakja nagyszerű! Nagyon profi! Mikorra várható egyéb olvasnivaló is? Gondolom majd szólsz itt is, ha lesz látnivaló. fúúú, mire végigolvastan ezt a ~20 oldalt, amit az elmúlt két napban termelt ez az offolós bagázs... Én sajnos nem voltam gépközelben. (de buliban sem)
Állítólag hangos volt a kakas...
Idézet: „Egyszer megvakulok én, ha nem kapok csajt...”
Nálunk nem esett még a hó. Egyszer eset vagy egy centi, de az azonnal el is olvadt. Ugyanis a házunk felett egy sajátos mikroklíma alakult ki, ami az elektronikai kísérleteknek tudható be, ezáltal egész évben trópusi az időjárás, így nemigen szokott hó esni nálunk!
Hogy telik az idő Nekem is van egy berettám (92f airsoft) jimmy ezzel nyirta ki magát. Gondolkoztam, hogy leteszem az asztalra a fegyvert és beteszem a Jimmy discet vajon elsül magától a fegyver vagy nem. Szerintem annyira magas az ürge hangja, hogy a fegyver önrezgésbe kezd majd elsül
Nem akarok ünneprontó lenni, mert én is szeretem a humorizálást, de nekem ez morbid, hogy így, nyíltan írkálunk ilyet, hogy valaki így-, megy úgy halt meg...
Kicsit azért durva ez, még off-nak is...
Halottakról jót, vagy semmit
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem te kezdted!
És ezt miért pont tőlem kérdezed? Szerintem nem! Vagy hol gondolod, hogy sokat offolsz? Itt szabad, máshol is, csak megfelelő módon... Amúgy miért gondolod problémásnak azt, hogy offolsz?
Nem csak tőled kérdeztem, csak lusta voltam a "Új kérdés felvetése"-re kattintani
Pedig már másodika van, igazán nem lehet okod a fáradtságra/ lustaságra!
Kezdek félni tőled... Akinek kézifegyvere van... akár bankot is rabolhat! ŐŐŐ... nem tippet akartam adni
Melyik a jobb? A gázos vagy az elektromos?Bár erre mifelénk nem nagyon tudok olyanokrol akik Airsoftoz-nak Inkább a Paintball hodit.
Ez zagyvaság nekem is van hivatalosan és mégsem kell tőlem félni csak annak aki betörni akar vagy aki rám és a családom bármely tagjára támad.
Csinálni kéne egy robotkutyát ami csak akkor ugat ha kell.
Szia! Köszi! Természetesem mindig megfogom említeni, ha lesz valami lényeges olvasnivaló! Látom Te szereted a régi holmikat, hát én is! A legbüszkébb egy PHILIPS 648 A-ra vagyok: kép róla. Ez persze a gár múzeumi darabja, az enyém viseltesebb, az anyukámnál van még, azért nem tudok róla eredeti képet feltenni, de a honlapomra beteszem majd. Persze restaurálni kell picit. A legnagyobb baja, hogy poros és kell bele új skálazsinór . Persze egy új polírozás sem árt rá!
Csak aztán nehogy buta robokuty legyen!
A skálazsinór el szokta tépni nálam a cérnát. De az a legjobb, ha csak ennyi baja van.
Odatettem 30 smiley-t, nehogy félreérthető legyen! Megjegyzem, elég szomorú, hogy Ilyen világban élünk! Az embernek így kell féltenie rongyos életét! Emellett gond, hogy ha rálősz a hívatlan vendégre, téged lecsuknak, mert ugye neki joga van az életedre törni álmodban, neked meg nincs jogod védekezni, mert ugye aránytalan, hogy Te lövöldözöl, Ő meg baltával szétveri a fejedet! Hadd gratuláljak a kedves törvényhozóinknak, eme "igazságos" törvényekért! Emellett a rendőrnek sincs joga elkapni: emlékeztetnék mindenkit a 3-4 évvel ezelőtti esetre! Egy többszörös visszaeső fiatalkorú "illető" megszökött a nevelőintézetből, és szívbeteg volt. Sokadszor bolti lopáson kapták, közelben volt egy körzeti megbízott is! Futott, elkapta, leteperte, a köztörvényes körözött szökevény meg szívrohamot kapott ijedtében! Kit hurcoltak meg? A rendőrt! Ennyit a magyar jogrendszerről!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |