Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   330 / 3610
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

A végére én is rombadőlt az álmom, veszek egy ladát ujrahasznosított ferrariból, egyebet nem tudok
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Ne legyél naiv, a jövőévi költségetésben már benne van: minden álmod végén (amikor felébredsz, és bilibe lóg a kezed) köteles vagy 100 Ft-ot befizetni "álomadó" címén!

Egy indiszkrét kérdés: Mit csinálsz ennyi tükörrel? egy idő után az ismerősöknek már mindnek adtál , az asszony meg elkezdheti törni őket?

Szerk.: Amperral egy rugóra jár az eszünk!
(#) Georgee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Maszek meló jol jön néha a plussz pénz, főleg most szerintem a befolyó összegből gázpalackokat veszek!
(#) zenetom hozzászólása Jan 3, 2009 /

Újabb virtuális mixem

Bővebben: Link

Véleményt!

Amper barátunknak írtam egy kisebb regényt msnen, de így jár, aki felvesz engem! Láttam, szép metszett tükör (a széle le van csiszolva) Arra nem gondoltál, hogy fess például? A nővérem szokott festeni meg rajzolgatni! Nekem valahogy nem testhezálló, nem kifejezett művészlélek vagyok! Sőt, egyáltalán nem! Nem megy, és sosem szerettem! Amit láttam egy buszon: nagyon jól néz ki! A tükörbe bele volt gravirozva egy STOP tábla, és hátulról (oldalról?) piros LED-ek világítottták meg, amikor a fékre taposott a sofőr! Nem próbáltad már?
(#) kisszee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Ezt a videót egyszerűen nem tudom megunni, fetrengek a nevetéstől, akárhányszor megnézem.

A megvilágítással már játszottam, nem rossz. A festéshez meg nincs türelmemde ezt majd kipróbálom ha lessz pénzem festékre
(#) _ampervadasz_ válasza kisszee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Nekem meg van ez a játék, hát annyit mondok, hogy nemtudok mit mondani!

Freddy videói nagyot "ütnek"! Ezt a videót is már több mint egy éve láttam már, de én sem tudom megunni!

Most viszont lépek, mert bajvan az áramellátásommal, és emiatt a telepeim lemerültek!
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Mondjuk, múltkor George tett fel egy videot! "a legértelmesebb video a neten" címmel! Körbement a haveroknál, reagálások széles skáláját kaptam! Őszinte elismerésem a szerkesztőnek, én is hü**e vagyok, de ez még nekem is sok(k) volt!
(#) zolee1209 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Mikulásnapon voltam barátnőmmel Bécsben, ott is láttam ilyeneket. Sajnos az eredetikép nem nálam van.

Bécsben.JPG

amikor én először megnéztem nem tudtam sirjak vagy röhögjek , a szmájlis a legjobb mostmár tudom hogy igy készül
(#) Georgee válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Veszettül tetszenek ezek a képek

Képes vagy képeket koppintani fényképről képvisszaverő üvegre?
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 3, 2009 /

Ki látta a Csupasz Pisztoly sorozatot és a Nagyon Különleges Ügyosztályt? Mi a vélemény? Szerintem kultusz filmek

Jaja azt hiszem lebuktam.

Szilveszter este nah jó 1-jén hajnalban TOP SECRET ha 50szer nem láttam azt a filmet egyszer se. És még mindig látok benne új dolgokat! Megmerem kockáztatni, hogy betegebb a Leslie Nielsen filmeknél, bár az öreg se piskóta nagyon jól alakít. Most a Drakula halott-ra vadászok az is nagy film. Bár a csupasz pisztolyban is akad egy pár extrém dolog. Vagy esetleg Szikiszökevény?

Mindegyik ötös! Esetleg az Airplane? Ott az ősz főszereplő nem ő, de Nielsen is szerepel benne! Egyébként a pisztoly sorozat az olyan, hogy tizenegyedszerre is ad valami velőset!
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Nagy durranás Nehéz a helikopter kidobják a zongorát. Jah a kémek mint mi se semmi film
(#) vicsys válasza Georgee hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

Én a hajszál híján hősök-et keresem évek óta. Illetve vadászok a szinkronos elbaltázott nászéjszaka-ra. Ha valakinek meglenne, ne fogja vissza magát!

Erre ki emlékszik? Éjjel volt, fáradt voltam eotvospm_fárasztó_is_tud_lenni
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

és leereszt a robotpilóta helyébe tett guminő...

Én fárasztóbb tudok lenni a munkahelyen a kollégám majdnem megvert Jah ha fáradt vagyok csak akkor fárasztok hogy együtt érezzenek velem mások milyen rossz fáradtnak lenni.

Barátaim röhögve szokták nekem mondani: "Matyi, Te beteg vagy!" Közben csóválják a fejüket! Ez a végső állapot, meg az, amikor lefejelik az asztalt! Nem támadtak még rám! Aki engem barátjának fogad...

szerk.: aki engem el tud viselni, csak jámbor ember lehet! Ezért nem bántanak! Aki nem, annak meg kerülöm a társaságát! Ez is egy stratégia!

Nállunk is vannak extrém dolgok meló közben targonca rally, 3 méteres papír repülő, bicikli után kötni a békát és kamionozni, este filozofálni ki zsírozza a föld tengelyét, ki fűti a napot, miért ponnt a sszéken gondolkozunk a legtöbbet vagyis már csak a multé jan5től uj munkahely

Reméljük jobban jössz ki pénzügyileg belőle, de amint látom, nem szívesen váltasz!

hááát, ilyen is is. Idióták mindenhol vannak egyedül az a baj hogy költözni kell és furcsa lessz a beilleszkedés.

Mondjuk gondolom idősebb lehetsz, mint én! Annyit azért engedj meg: Az emberek sajnos fejtetőre álltak! Enegm például 2 hölgyemény csapott be, de nagyon a közelmúlt idején, és az apróbb csalódások mindennaposak! Aki egy év után is megmarad, mint haver, abban nem fogsz csalódni, szerintem! Minden váltás nehéz!

Háát nem biztos, Jan 24én leszek 21 szal aznap mindenki igyon egy felest. 19 voltam amikor elmentem melózni mert valahogy elegem lett a suliból, meg a jópap is holtig tanul mégis h*lyén hal meg témából (elnézést a kifejezésért). Ez volt az első munkahelyem 1.5 évig birtam vagyis még birnám, de a főnök hozzállása miatt muszály vagyok váltani.
(#) moltam hozzászólása Jan 3, 2009 /

Helosztok!
Van két gép az enyim és a testvéremé.
Össze vannak kötve egy cross utp kábellel
és meg van osztva a net.Mindkét gépben van egy egy int hálókártya + az enyimbe a kábelmodem.(régebben forditva volt de azóta már működött igy)Valamiért hiába dugom be a két gépbe a kábelt a testvéremén nem érzékeli.(egy hálózati kábel nincs bedugva)
Az enyim pedig igen azaz szerintem nem is lehet kontakt.Mi lehet a hiba?
(#) Georgee válasza moltam hozzászólására (») Jan 3, 2009 /

megfeküdt a hálókártya, ha bedugod a kábelt a kártyán egy lednek villognia kell hogy van kapcsolat
Következő: »»   330 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem