Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   332 / 3610
(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Hát akkor sajnos tanácstalan vagyok
(#) Szárnyas válasza titi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Vannak olyan programok amik felismerik, hogy nem egészen legális úton lettek regisztrálva, és ilyenkor rejtélyes hibákat hoznak elő. Lehet, hogy ez a változata is már ilyen.
(#) titi válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Telepítettem, amit linkeltél, épp most lépte túl az 5 percet, és még megy.
Majd jelzem a végeredményt, de már nagyon bíztató!
(#) Árpy válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Én úgy tudom, hogy ezek az aktuális verziók:
Call of Duty 1.5
Call of Duty United Offensive 1.51
Call of Duty 2 1.3

Nem lehet, hogy az uo patch-t keverted össze esetleg a 2-vel?
(#) googa hozzászólása Jan 4, 2009 /

Sziasztok! Unokatesóm kiköltözött Írországba és azt mondja, ott nem működik a gmail. Szerintetek mi lehet a baj? Nyelvi beállítás, vagy terültei beállítás lehet?
(#) titi válasza titi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Sikeresen lejött a videó!
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
(#) Norberto válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Ha egyáltalán nem működik, akkor szerintem a szolgáltató (vagy valaki más) korlátozza a hozzáférést a nethez, azaz vannak "tiltott" státuszú oldalak. Szerintem.
(#) googa válasza Norberto hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Azt mondja, hogy a levelek nem nyílnak meg. Azt látja, hogy írtam, de aztán kifújt és Ő sem tud írni.
Talán Outlook-al működhet? Azt meg túl macerás lenne elmondani neki...
(#) titi válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Érdekes, nekem a freemail csinál hasonlókat.
Látom hogy vannak beérkező levelek, de amikor rákattintok, csak szenved vele...
Van amikor meg simán meg tudom nézni.
(#) googa válasza titi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Én ezért váltottam a freemail-ről.
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Tipikus vasárnap a HE-n...
(#) llaci56 hozzászólása Jan 4, 2009 /

Kedves Frankye!
Azt hittem álmodom... Meginteni Tyrexet a "vok" miatt...
Sok fórumban tettem már kísérletet a helyesírás javítására, a borzalmasnál borzalmasabb szlengek kiiktatására, de mindig alulmaradtam. (Nem is említem az ékezetlen írásmódot, mert arról mindig csak a „fokabel” jut eszembe. Nem fókabél! Főkábel!)
Miért küzdöttem? (…kérdezhetnék ezt sokan..)
Mert az „ember” ha olvas, azzal (is) tanul. De ha borzalmakat olvas, akkor BUTUL! Azon kaptam magam egyszer, hogy már nem tudom a ’j’-t és a ’ly’-t helyesen használni, meg bizonytalan vagyok a szavak egybe, ill. különírásánál, - pedig valaha hibátlanul ment. Aztán rá kellett jönnöm: a sok fórum olvasása teszi…

Franky! (ÉS MINDENKI aki VELE tart!) Köszönöm, köszönjük!
(#) Frankye válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Itt, a HE fórumin valamennyien (de főként, mi, moderátorok) küzdünk az ilyen MSN-es szleng ellen. Ez különben benne van a fórum Szabályzatában is. Mivel igen sokszor, sok helyen mondtuk már el, hogy "nem tűrjük" meg ezt a fajta "írásmódot (sic!, idézőjelben!), ezért én szó nélkül kiosztom érte a figyelmeztetést, ha valaki mégis használja.
(Az ékezet nélküli írással nem tudok ennyire szigorú lenni, mert sokan böngészik az oldalt külföldről, ahol gondot okozhat a magyar ékezetes betűk használata, hiszen nincsenek ilyenek a billentyűzeten. Bár az első, az IBM rendszerű gépekkel kapcsolatban elvégzett tanfolyamon, ahová jártam, még mi is az ALT kódokat használtuk az ékezetes betűkre. Igaz, az ô nem azonos az ő-vel, de mégis olvashatóbb...)

Köszönöm az egyetértést, és a dicséretet!
(#) KTobi válasza Frankye hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Idézet:
„ilyenek a billentyűzeten”

Frankye, még nem láttam olyan billentyűzetet, hogy hiányoztak volna az oldalsó gombok, ahonnan az ékezetes betűk érhetők el.

Még egyetlen billentyűzeten sem láttam ékezetes betűkkel, de megvan mind a 100/101 gomb. Vagy angol, ritkábban német, vagy a szerb latin. Az, hogy az ember tudjon magyar betűket gépelni, azt a billentyűzetkiosztás beállításával lehet elérni. Ez Windows alatt nem szokott gond lenni (volt már esetem, hogy a 98 nem rakta fel a magyar kiosztást, utólag kellett hozzáadni). Ha az ember korlátolt felhasználó, akkor megeshet, hogy nem bírja beállítani, vagy nem tudja.

Én magyar kiosztást használok, ezt szoktam meg, és mikor programot írok, csak így tudok haladósan. Ha kell valami amit nem lehet a programon belül Alt Gr-vel beírni, akkor az Alt kódját írom. A többiek mind angolt használnak, mivel tilos az ékezetes betű DOS alatt, ha segítenem kell nekik gondban vagyok.

Bár SMSt mindig ékezetek nélkül írok, mert hosszabbat lehet, valamint nincs kompatibilitási hiba. Anyámnak ha ékezettel írok, vagy ő nekem (azonos készülék) nem gond, de ha más ír nekem ékezetekkel, üresen kapom meg.
(#) llaci56 válasza KTobi hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Nyilván nem a karakterkészlet okozza a gondot idegen nyelvű billentyűzet esetén, hanem az ékezetes betűk helye a billentyűzeten. Aki „csak „ felhasználó, annak nem biztos, hogy olyan egyszerű megtalálni a fel nem tüntetett karaktereket. Persze, ha valaki igényes, akkor megtalálja!
Én cca. 3 éve álltam át magyar billentyűzetre, mikor is egyszerűen nem tudtam hirtelen angolt szerezni. Hetekig tartott, mire megszoktam. A levélírások könnyebben is mentek, de a programírásnál nagyon zavart eleinte… Aztán, mint a kiskutya, én is belejöttem… De amíg angol billentyűzetem volt, addig sem írtam ékezetlen.

(#) Georgee hozzászólása Jan 4, 2009 /

Hello mindenkinek!

Megkaptam a telefont reggel 6kor indulok az uj munkahelyre, nem tudom mikor leszek legközelebb itt köztetek. Lehet, hogy hétvégén hazajövök majd meglátom. További jó fórumozást, forrasztgatást. Jah hagyok itt emlékbe még egy képet! Most egy ideig leállok a forrasztással és a gravírozással is.

SPM_A0129.jpg

(#) llaci56 válasza Georgee hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Sok sikert az új helyen!
(#) Georgee válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Meglessz remélem! Majd valahogy megpróbálok netet szerezni mert nem fogom birni a fórum nélkül ismerem magam annyira naponta legalább 3szor fel kell hogy lépjek
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

kösszi a kéz és lábtöréssel meg vigyázok Van valaki aki vácon a nyomdába dolgozik és HE tag?
(#) googa válasza Georgee hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Szevasz DjGeorge! Jó lett az új műved. Nem unod még ?
(#) Georgee válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Olyan mint az elektronika nem lehet megunni , csak itt nem füstöl hanem reped
(#) sound.man válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Hallod, Te egy érdekes jelenség vagy......
(#) googa válasza sound.man hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Már többen mondták és ez remekül táplálja az egómat.
Tegnap én is csodálkoztam magamon, amikor a menetredszerint igazoltató rendőröket lefárasztottam egy pillanat alatt és a fejüket vakargatva azt mondták, "na jólvan, inkább hajtsak tovább, de legközelebb megbírságolnak"
Mondom neki, aztán miért?
Majd némi habozás után: "Hát, ha majd esetleg ha szabálytalankodik"...
(#) szamóca hozzászólása Jan 4, 2009 /

Ezt skubizzátok!
Nem semmi a srác!
(#) Georgee válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

ismerős az érzés, csak engem fel is jelentett, ragaszkodott a rendőr hozzá hogy a lámpa zárlatos (illumináltan neki dőltem) én meg kitartottam az elképzelésem mellett az égő ki van égve, kimurgált, halott. De neki nem tetszett és feljelentett rongálás miatt. A rendőr csak lesett hogy harcolok az igazamért
(#) googa válasza szamóca hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Nagyon bátor! Azt hiszem az ilyen emberek úgy érzik, hogy nincs mit veszíteniük.
A Discovery-n voltak ilyesmi okostojások, egy kaszkadőrműsorban. Az egyik egy gyorsasági motorral száguldott le a Grand-Canyonba, madj a levegőben elrugta a motort és dobott egy bázisugrásos témát.

ui.: De most azért megállítanak két hetente, mert van egy 22 éves, aranyszínű, gyárkéményes digómercim?100 forintért lehet venni már bármelyik zöldségesnél. Jönnek nekem állandóan, hogy kié a kocsi, meg van-e biztosítás, meg zöldkártya, meg műszaki, meg milyen fiatal vagyok. Kezdek lemondani a DTM tuningról. Akkor nem lesz egy nyugodt kilóméterem, mégha full szabályosan is közlekedem.
(#) sound.man válasza googa hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Idézet:
„Már többen mondták és ez remekül táplálja az egómat.”
Hihi.
(#) wg_kezdo válasza Georgee hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Jimmy zenéjét nem szerettem, de a tehetségét el kell ismernem.
Volt az ember meg volt az a hang amit nem nagyon tudtak utánozni a világon.Több oktávot ugrálni csak úgy minden erőlködés nélkül azért ez tiszteletet érdemel.
"Egyszer megjavulok én" - a fórumon is
(#) Georgee válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

ha elkezdted a szöveget akkor folytasd is valahogy igy :
Idézet:
„nem kapok warn-t”
(#) wg_kezdo válasza Georgee hozzászólására (») Jan 4, 2009 /

Hát azért annyira nem.
Bár, jó is az, ha van egy nagy piros jel a hsz-eim mellett. Legalább nem kell állandóan keresgélni.
Következő: »»   332 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem