Fórum témák
» Több friss téma |
Talán itt: Bővebben: Link
![]()
Próbáld meg a Fer-Vill Kft.-nél! Sok nehezen beszerezhető autóvillamossági cuccot lehet náluk kapni.
![]()
Köszönöm az eddigi tippeket, a Fer-Vill-nél regisztráltam, de félautomata, várom a visszajelzésüket. A Kellét is megnéztem, "eléggé Budaörsön van" (szóval messze
![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Külső HDD-hez szeretnék kapcsolóüzemű tápot venni ami 5V 2A-t és 12V 2A-t tud. Köszönöm!
Szerintem a pc táp jó lenne, az bőven leadja a 2A t.
Szerintem egy PC-táp nagyobb (kb. 3x-4x), mint egy külső adattároló. Úgyhogy emiatt 100%, hogy az ember nem választaná ezt az utat, ha nem muszáj...
Búék a Fórumnak!
A képen látható kijelzőre lenne szükségem. Hol kapható, vagy mivel helyettesíthető? Üdv és köszi. arti
Hasonló itt de lényegében minden elektronikai boltban kapható lehet.
Bocsi lehet, hogy nem voltam világos. Nem hasonló kell, hanem Ő, vagy lábkompatibilis helyettesítője. Egy 7 éves háztartási gép kijelzője. Cserére szorul.
arti
Sziasztok!
Kis segítség kéne (megint.. ![]() Van egy ATMEL memória amit cserélnem kéne, AT24C512. Nem tudjátok véletlenül melyik alkatrész forgalmazónál lelhető fel ez a tipus? (RET, SOS, LOMEX, CHIPCAD kilőve, ott nincs) Mivel tudnám helyettesíteni? Ami persze láb / táp /szint kompatibilis...? Köszi
A 24LC512 nem jó helyette? Mert az van a Chipcad-nél, ha jól látom.
Szerk: ha jól látom, van 24FC512-jük is, az is jó lehet.
Szia, köszi. Most néztem a chipcadnél de úgy látszik még korán van... A "C" és az "LC" közt mi a különbség? Gondolom csak a táp tartomány, vagy tévedek?
Most nézem azt adatlapokat és valamit nem értek. A 24C512 nél a DC adatoknál 3 féle tápfeszültség tartomány van feltüntetve. Ez hogyan működik? Hol lehet beállítani? Mert ahogy látom nincs néki 3 VCC lába..Hogy van ez?
Az Atmelnél 24C512B adatlapot találtam, aszerint létezik 1.8V-os (Vcc=1.8-3.6V) és 2.5V-os (Vcc=2.5-5.5V) verzió. A Microchip adatlapja szerint a 24AA512 és a 24FC512 1.7-5.5V tápfeszültséggel, a 24LC512 pedig 2.5-5.5V tápfeszültséggel működik. A működési sebességben viszont úgy látom az Atmelek elvileg 1MHz-et tudnak, amit a 24FC512 tud a microchipesek közül.
Köszönöm a segítségedet, akkor ha jól értelmezem a 24FC512 az amit bátran berakhatok az AT24C512 helyére, mivel az adott alkalmazásban az atmel memória 5V os környezetben működik.
Köszi.
Azt szeretném kérdezni, hogy Székesfehérváron hol lehet venni 0,5-ös zománcozott szigetelésű vörösréz huzalt 2m kellene.Előre is köszönöm.
Nem csak a feszültsége miatt, hanem a sebessége miatt is. A lábkiosztását azért egyeztesd!
Ja.., biztos ami biztos alapon. Remélem hogy lábkompatibilis.
OFF A kontrollerbe (AT89C2051) be kéne égetnem egy újabb firmware t, ezeknél az ATMEL eknél ez hogyan működik? Van saját fejlesztésű égető hozzájuk mint a PIC hez? Van egy fordított .BIN és egy .HEX fájlom is, de megvan az ASM forrás is. Egyáltalán melyik lábak használhatók ehhez? Tudom hogy ez PIC es topic, sorry, csak nem igazán tudom kihez fordulhatnék, nem csináltam még ilyet. Nem is találkoztam még ATMEL ekkel. ON
UV fényre keményedő zselét hol lehet kapni? Tudom műkörmösnél, de ott nagyon drága, tehát más alternatívát várok.
Köszönöm. Idézet: Azért még létezik illem és kérés. Várni itt várhatsz. De ha kérsz, hamarabb kapsz választ.„tehát más alternatívát várok.” Módosította: Topi
Ilyenbe belekötni, hogy várok... Na mindegy, nem véletlen, hogy akármit ír, és mond az ember, mindenki máshogy értelmezi. Bocs az off-ért, de azért az megnevettet, hogy ha valakitől várok valamit az már illedelmetlenség.
Hol tudnék ilyen bordát venni mint ami a linken lévő képen is van? Régebben SLOT-1 -es procikhoz voltak de manapság sehol nem találok. Bővebben: Link
Szia!
A HAM-bazárban láttam, meg számítógép bontókban szokott lenni.
Szia!
Nem emlékszel kb. menyibe kerülhetett? Néztem a weblapon de ott nem volt, pc bontókból pedig csak a mogyorót ismerem (aminek van normális weblapja van) Mert két havonta egyszer megyek budapestre, akkor végiglátogatom ezeket ha tudom hogy lehet hogy kapni náluk ![]()
Szia!
Van most is, legalábbis a weblap szerint: Bővebben: Link Az utolsó negyedben vannak. sima: 590 Ft ventilátoros: 1490 Ft
Tényleg
![]() Én meg a H mint hűtőbordát lestem nem is godoltam volna hogy ezen a néven árulják. köszönöm ![]()
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy lehet-e még UAA 145-ös Ic-t kapni és hol? Legalábbis én sehol sem találtam.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hol lehet kapni olyan alfanumerikus 2x16-os vagy 2x20-as LCD kijelzőt, aminél a karakterek magassága legalább 10 mm. ![]()
Chipcad , Lomex , 10mm-eset nem rég vettem.
A Chipcados volt az olcsobb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |