Fórum témák
» Több friss téma |
A cikket olvastam, félelmetes. Nem tudom mi kell még ennek a népnek. Megpróbáltam url gomb alatt beírni a címet helyesen de az sem űködöt. Talán moderátor kell hozzá?
Sok oldalon úgy gondolják, hogy a kuruc kizárólagosan rossz dolgokat ír, ezért finoman fogalmazva nem kívánatos a használata, a rá való hivatkozás.
Ennyit a személyi szabadságjogokról, vélemény szabadságáról.A rendőr ellen indul eljárás, mert a talicskához bilincseli a visszaeső betörőt. Aki Magyarországon alkotni próbál, azt ellehetetlenítik, és megmagyarázzák neki, hogy téved...
kuruc
Ennyit az összeesküvég elméletekről
Nem irtál semmilyen hülyeséget.Valóban ez a tipusú generátor tényleg igy van,ha jobban megnézed a rajzot,láthatod hogy a belső tekercsvégek mind ösze vannak kapcsolva,és az eggyenirányitás tekercspáronként,külön,külön eggyenirányitóhiddal,amiknek a +,ill a negativ polusai párhuzamosan kötve.Ennél a tekercseléstipusnál böven elegendő a 0,6-0,7 mm-es drót.Indok : mivel polusokként a maximálisan várható teljesitmény valahol 30-45 Watt,ezt oszd el 24-el ami = Kb. 1,2-1,8 Amp/tekercs,maximális érték.Ez az érték csak nagyon ritkán,nagyon erös szélben lessz, átlagban valahol ennek a felére számithatsz.
Én nem tudom, még azt az oldalt sem olvastam el, amit belinkeltem, csak biztos voltam benne, hogy nem szűrnek itt semmilyen oldalt.
Tud valaki olyan oldalt ajánlani ahol legalább megközelítőleg el tudják találni az időjárás előrejelzést??? Ahol eddig szoktam nézni (2 oldal) , ott most pillanatnyilag éppen derült idő északi széllel, a másikon pedig borult-ködös időt és déli szelet jósolnak. Itt most feladtam-maccsom sincs......
eggyenirányitás tekercspáronként,külön,külön eggyenirányitóhiddal,amiknek a +,ill a negativ polusai párhuzamosan
Akkor lehet hogy jobban járok ha páros számú tekercset készítek,mondjuk pont 8-at mint a mágnesszám? és így minden tekercsben egyszerre gerjeszt áramot. A menetszámot nem lehet körülbelül kiszámítani?Egy tekercset elkészítek és annak megfelelően le vagy fel tekerek rá hogy mekkora a fesz.? Egyébként menyinek kell lennie (egyenirányítási veszteség) hogy 24v legyen a vége?26-28V?
Szia!
Időkép klienst ismered?Telepíteni kell 3,8mb.mailcimedet ismerem ha gondolod átküldöm.
szia!
én nem szeretem azt 1fázisú gépeket a lüktetés miatt.3fázisnál a 2/3s szabály célszerű 8mágnes/12tekercs stb. de ki lehet számitani , csak nem érdemes. Az egyenirányitási veszteség indul 0,3,0,6,és 0,8 Voltról esetleg kétszer !innentől az átfolyó áram miatt nő!akár 2X10Vig is. de a tekercs belső ellenállása +szórási reaktanciája miatt az üresjárási fesz 2X esetleg 3X akkora legyen mint a terhelt végfeszültség.számokban 24V----48--70V indukált.
Nem tudtam megállapítani, hogy ennek a törvényjavaslatnak mi köze a fenti témához. Segítenél.
Valaki felvette a dolgot. Én, meg pontosítottam. Anélkül, hogy állást foglaltam volna.
A felvetés az volt, hogy meredek a kormány részéről, hogy a szelet is állami tulajdonnak deklarálja. A pontosság kedvéért megjegyeztem, hogy a törvényjavaslatot nem a kormánypárt részéről nyújtották be. Hogy mi köze a szélnek a szélgenerátorhoz? Ítéld meg magad.
Nekem kicsit fura, hogy a gáz és villanyszámla mellé, még szél és szélcsend számlát is fogok kapni.
Ja igen. Van működő szélgenerátorom.
Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de nem talátam a törvényjavaslatban ilyen részt.
Stimmel pedig. Így kezdődik: Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
Országgyűlési Képviselő ()rszággyülés hivatala Irományszám: 11325_. Érkezett: 2007 JA 11. T/. . . számú Törvényjavaslat de ha a széles részre gondolsz akkor: (3) A nemzeti vagyon feletti tulajdonosi jogokat a Kincstári Jogügyi Igazgatóság (továbbiakban : Igazgatóság) gyakorolja, egyben polgári jogi ügyekben -ha törvény eltérően nem rendelkezik - képviseli a Magyar Államot ........................2. § (1) Az állam tulajdona egyben a nemzet vagyona ....................................3. § E törvény alkalmazásában vagyonnak minősül : (a) minden ingó és ingatlan dolog, amely tulajdonjog tárgya lehet ; (b) az értékpapír, és a dolog módjára hasznosítható természeti erők ;
Van valami újabb mérési eredményed? (Nekem befagyott a kísérletezgető kedvem-képtelenség befűteni a műhelyt.) Jó lenne látni hogy más közben tud haladni...
A héten szedtük le a fát, elvileg van már helye, de van két dolog, amit be szeretnék fejezni. Nincs lezárva az ügy, hamarosan lesznek eredmények. De leginkább a takarás hatása maradt érdekes, mert a többi kérdésre a korábban belinkelt irodalmak egész jó válaszokat adtak. Azért a lapát formákat ki akarom próbálni, mennyit számítanak.
Miután állami tulajdonba vettük a szelet és a napsütést, utána egy hanyag mozdulattal privatizáljuk is.
Oszt, jónapot. Nesze neked megújuló energia! Van értelme egyáltalán a szél és egyéb természet adta energiák hasznosításával próbálkozni?
Amíg el nem zavarjuk a bünözőket addig nincs! Sajnos mindenki csak a napi megélhetésével törődik. Nem tetszettünk forradalmat csinálni. A globáltőke pedig felzabálta az országot. Azért azt megnézem mi lesz a szélszámlással ha bejön a három kutyám közé az udvarra.
Mármint kicsoda? Arra haragszol, aki leolvassa? Na de hagyjuk, nem érdemes ezen lovagolni. A törvényjavaslaton is csak akkor, ha törvény lesz belőle...
Merőben más a véleményem, de máshol beszéljük meg.
Esetleg még annyit, hogy ha ezt a törvényt elfogadják, és tényleg adóztatni akarnak, akkor ezt tényleg érdemes lesz névszavazásra bocsátani, mert ez a törvény egyértelműen a természet megóvása ellen hat! Én biztosan alá fogom írni, ha kell.
Helyes! Én is azt fogalmaztam meg magamban hogy bár politikailag semleges vagyok, de ahogy meg akarják adóztatni a szelet meg a napot, na azon a napon fogom előkeresni a "kaszák egyenesítése házilag" kézikönyvet!
Inkább csak a tollat fend és keresd az összefogást, mert az erősebb minden kaszánál!
Lehetne kérni egy példányt ebből a kézikönyvből?
Esetleg az AK47- fegyvertisztítás házilag tudnám cserébe felajánlani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |