Fórum témák
» Több friss téma |
TDA8560Q 2x40W NF-POWER AMP.18V 7.5A 13 QILP 1: 855.18+áfa
A HQvideonál
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy ezt az ic-t lehet e hídba kötni? A kocsiba akarok egy erősítőt csinálni 2*xW +1*Kb2xW körülit. Ez az ic pont jó lenne a szereo részhez, és ha megoldható a hidalás a +1résznek is Köszi REdCar
"Azt szeretném tudni, hogy ezt az ic-t lehet e hídba kötni? "
nem lehet! mert mind a 2 ch-ja már híd kapcsolású.
Hellosztok!
Van valakinek TDA1557-hez nyákrajza? Igencsak jól jönne és S.O.S. kéne... Segítségeteket előre is köszönöm: Hurka
ha adsz egy kapcsolást lehet megtervezem neked hozzá...csak a lustaságomtól meg a kapcsolás bonyolultságától függ
kapcsrajz van az adatlapon: [link=http://www.datasheetarchive.com/AdFreeDatasheet.php?article=3257262]http://www.datasheetarchive.com/AdFreeDatasheet.php?article=3257262[/link]
(ez fureszknek szólt)
a fig.4? az nagyon egyszerűnek tűnik... nincsen rajta a mute fnckió használata, stb... talán hurkának van job kapcsolása...
Én ezt a nagyon egyszerű kapcsolást szeretném megépíten, de nem találtam hozzá nyákot. azt szeretném kérni fureszk tervezd meg a NYÁKot!!!
Lécci! Na....!!! Kérlek...!!! Köszi.: Hurka
hááát igazodjon ki rajtad valaki!
lásd "tda1556q" topicba irtad..:
nekem ugyan valahol meglehet.. de most nincs időm elő szedni.. üdv
na itt van nyákterv a TDA1557/TDA8560 típusú erősítőhöz!
Szeva Hurka!
EZ még egyszerűbb, mint a TDA1554-es... amúgy hogy szól???? Milyen a hangja? Meg vagy már vele? Kíváncsi lettem!!!! Nagyon kis kompakt! Peti.
Hellosztok!
Most készül az erölködő, holnap nyákgyártás összeépítés tapasztalatleírás. Ezzel az IC-vel dolgoztam egy másik projectben. Tökugyanolyan a hangja, mint a 1554-nek, de jóval olcsóbb... Jah, 17 láb helyett csak 13 van abból a 12-es levegőben lóg... U.I.:Építsetek mindent CMOSBÓL! gyors olcsó kis fogyasztású!!! Sok sikert mindenkinek: Hurka Idézet: „hangszóró gnd” mivel 4 db erősítő van benne 1-1 hídba kötve, így nincs "hangszóró gnd". üdv
akkor tök mind1, hogy kötöm be a hangszórókat? (de akkor hogy kötöm össze a gnd-ket? vagy nem kell?)
közben kaptam választ, szóval már nem fontos az előző kérdésem. Viszont lenne egy kérésem egy olyan emberhez akinek van egy TDA1557-e vagy TDA8560-a:
csatolok egy pdf-et, ezt kikéne nyomtatnia papírra, és hozzámérni az ic lábait, hogy jó-e. aztán írja be ide is, hogy jó-e
Szerintem a felsorolt 2 IC adatlapjában megtalálható, hogy mekkora a lábak közötti tökéletesen pontos távolság :yes:
nem találtam meg. úgyhogy tök ideg voltam bárr lehet csak én voltam a f*sz végülis 1,5mmre hagytam a távot a lábak között. ha esetleg valaki megtalálná a lábak közti távot, akkor szólhat
áá! asszem megtaláltam! 1,7mm (e1)
nah akkor újratervezem...
google=>~3000 találat
[link=http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/1/TDA1557.shtml]http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/1/TDA1557.shtml[/link] utolsó elötti oldal a pdf-en
Van egy tippem a lábtávolság eldöntésére... Illetve a nyomtatás előtti ellenőrizgetésre!
Leveszed a méretet úgy hogy a monitr síkjára rátéve egy igazi A4-es lapot pontfedje a monitoron lévő nyomtatási nézetet! Persze ez megy World -ben is... És akkor tudod hogy amit a monitoron látsz az akkora lesz a valóságban is... És ha elg biztos akarsz lenni, akkor esetleg odanyomod a képernyőre az íc-det, vagy a Potidat, vagy a bármidet, aminek mfontos a megfelelő lábtáv és már is meg van oldva a probléma! Ennyi Hali Peti.
Ez max lcd-n működhet, crt monitoron nem, túl nagy a távolság a kép és az üveg között crt-nél!
én oldom meg legegyszerűbben fogom az ict rarakom a nyákra állítva aztan alkoholosfilcel minden lába mögé teszek egy pontot aztán kifúrom aztán vagy belemegy vagy nem
köszi a tippeket! szabi küldött nekem egy makrot, úgyhogy probléma megoldva!
el is készült a nyákterv. csatolom a lay file-t, és a pdfet, amiben méretarányosan, tükrözve van a nyákterv.
Jó lesz...csak kicsit közeli a 0,4mm-es távolság a sávok és a gnd között. (könnyen átmehet zárlatba. sztem legalább 1mm-es távot tarts, főleg a tápvonalak mellett)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |