Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   56 / 377
(#) zoly15 hozzászólása Feb 1, 2009 /

Sziasztok!
Keresném egy Sanyo cem 6011 pv TV kapcsolási rajzát.
Előre is köszönöm!

Üdv!
(#) HA3GX hozzászólása Feb 1, 2009 /

Sziasztok!

A lustaság lomhaság... Valakinek van kedve visszarajzolni egy vakus-s kapcsolást? Letöltés
Ui.: A linket javítottam!
Köszönöm.
(#) Sebi válasza HA3GX hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

CRC hibás a .rar állomány...
(#) dulajos hozzászólása Feb 2, 2009 /

Üdv!
Van néhány régebbi hobbyelektronikából ismert az Urbán elektronika által kiadott nyák lemezem, ezekhez keresek beültetési rajzot, alkatrész listát, valami dokumentációt, remélem annak idején megépítette közületek valaki ezeket.
A panelek:
Multisziréna
Időzítő
7 dekádos frekvenciamérő
Segítségeteket előre is köszönöm.
dulajos.
(#) HA3GX válasza Sebi hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Üdv!

A linket javítottam! Vaku kapcs.rajz letöltés
(#) Sebi válasza dulajos hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Nincs ráírva a panelekre, hogy melyik számban jelent meg?
(#) zolee1209 válasza dulajos hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Szia! A frekvenciamérő az, amit PIC 1xC711-gyel építettek meg? Ha, nekem annak a programjára lenne szükségem, mert nem tudtam elkérni, máshonnan sem tudtam letölteni. :no:
(#) zacky.dvid hozzászólása Feb 2, 2009 /

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni abba hogy, hogy tudok ütem érzékelőt csinálni a kocsiba ami neonokat villogtatna . Előre is köszi és ha lehet valami nagyon egyszerű formába mert nem nagyon értek az elektronikához Még egyszer köszi
(#) sebestyen_ferenc válasza zacky.dvid hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

szia mihez akarsz ütem tervet késziteni?

(#) zacky.dvid hozzászólása Feb 2, 2009 /

szia

Hát most van a kocsimba két neon és azt szeretném hogy a zene ütemére villogjon
(#) sisessin hozzászólása Feb 2, 2009 /

Üdv mindenkinek!
Volna egy Yamaha A-560. Mikor nagyon felhúztam állt meg, vagy ha felmelegedett akkor is, végül szétment a végfok. Kapcsolási rajzot keresek. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi
(#) szeitzocsi hozzászólása Feb 2, 2009 /

Üdv mindenkinek!
Van műszaki rajzból házim és nem tudom megoldani!
a, kisteljesítményű jelfogó két záró és egy bontó érintkezőt tartalmazó érintkezőkötege
B, kisteljesítményű jelfogó két váltóérintkezőt tartalmazó érintkezőkötege
C, kisteljesítményű jelfogó egy azonnal bontó és záró, valamint egy késleltetve záró érintkezőkből álló érintkezőkötege
D, kézi működtetésű, nagyteljesítményű, háromfázisú kapcsoló
E, Háromfázisú csillag-delta átkapcsoló
F, aszinkron forgásirányváltó kapcsolása reteszeléssel
G, egyenáramú motor forgásirányváltó kapcsolása reteszeléssel
H, meghúzás-késleltetéses jelfogókkal felépített négyszögjel-generátor

A segítségetek előre is köszönöm!
(#) M.Béla hozzászólása Feb 2, 2009 /

Sziasztok!

JVC XL-V142 Compack dick player-hez szeretnék egy service doksit de sehol nem akadok rá sajnos.

Vagy ha valakinek van egy ilyen készüléke az megmondhatná nekem hogy milyen típusú Quartz van a DD-CONVERTER ic mellett. mert nekem az hiányzik belőle
(#) dulajos válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Sziasztok!
Nincs ráírva, hogy mikor jelent meg, csak a neve, és az hogy: HOBBY E, legalábbis erre emlékszem, de ha hazamegyek megnézem megint.
És az is biztos, hogy anno Urbán elektronikától lehetett rendelni, azóta papírok elkallódtak, alkatrészeket felhasznátam, és most került elő ez a pár panel.
A PIC-es frekvenciamérőről van szó, legalábbis a panelen van neki hely, a program nekem sincs meg, szóval még erre is szükségem van nekem is.
(#) xyxx válasza dulajos hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Szia, az frekimérő kapcsolási rajza és a beültetési rajz megvan. A pic tartalma nekem sincs meg, ha kell a rajz akkor a héten felteszem.
(#) zolee1209 válasza dulajos hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Akkor szupi, mert régebben megterveztem a panelt, amit azóta el is vesztettem egy formázással. De az legyen a legkevesebb, azt lenne jó tudni, honnan lehetne megszerezni hozzá a progit...
(#) dulajos válasza xyxx hozzászólására (») Feb 2, 2009 /

Szia!
Nagyon megköszönném, ezzel is előbbre lennék, szerintem más is, nekem jöhet a lajos.dudas@freemail.hu-ra is,
Mégegyszer köszi.
(#) zolee1209 hozzászólása Feb 2, 2009 /

Sziasztok! Régebben volt egy késleltetős kérdésem, Tomi20 adott egy lehetséges megoldást. A részlet vicsys "Subláda" című cikkéből származik. A kérdésem a következő: egy 30kHz-es négyszögjelet lehetne-e ezzel késleltetni, de úgy, hogy 360 fokig, lehet állítani?!
(#) szakács hozzászólása Feb 2, 2009 /

Sziasztok!van e rádió vevő rajz-leírás a 430-470Mhz-ra pmr sávra aszem az enyin megy.előre is kössz.

Holnap fel teszem ide

Itt van, sok sikert hozzá, ha kérdés van csak bátran.
(#) zolee1209 válasza xyxx hozzászólására (») Feb 3, 2009 /

Fain, ugyanezt a kapcsolást közölték le egy másik PIC-kel... De az rádiótechnikában volt néhány éve.
(#) patexati hozzászólása Feb 3, 2009 /

Sziasztok!Nekem egy Technics SA-R330 rádióerősítő rajza kéne ha valakinek megvan!Köszönöm!
(#) dulajos válasza xyxx hozzászólására (») Feb 3, 2009 /

Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
Már csak a progit kell megszereznem valahonnan.
(#) proli007 válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

Hello!
A válaszom nem.
Elárulnád mi célból kell a 30kHz-et késleltetni?
És mekkora szögtartományokban szeretnéd.

Mert egész egyszerű megoldást nem igazán tudtam kitalálni, és az sem volt képes a 0..360fok teljes tartományában késleltetni. De erős a gyanúm, hogy nincs is rá szükség.
üdv! proli007
(#) zolee1209 válasza proli007 hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

Nem akartam sokat írni a felhasználásról, de ezek szerint muszáj lesz. Lesz egy kapcsolóüzemű tápegység, illetve egy szabályzó. Szeretném azonos frekiről járatni mindkettőt, így szerintem alapból kevesebb lenne a kimeneti zajtartalom, illetve szeretném kipróbálni, hogy lehet-e az általam kívánt áramkörrel tovább csökkenteni a zajt.
(#) kisgeri hozzászólása Feb 4, 2009 /

Sziasztok!
Keresek kapcsolási rajzot a Híradástechnika Szövetkezet által gyártott TR-0872/R005 típusú VHF csatornamodulátorhoz ill. használati utasítást, valamint ennek a tápegységéhez kapcsolási rajzot. Annak a típusa: TR9185/BT-005. Ez utóbbi lenne a legfontosabb. Ha valaki tud valamit, legyen szíves jelezze! A netet már végigtúrtam, sajsos eredmény nélkül.
Köszönöm!
Itt egy kép, hogy felismerhetőbb legyen.
(#) csezoli21 hozzászólása Feb 4, 2009 /

Heló
Egy kapcsolási rajzot keresnék: +-38Volt egyenfeszültségből valami zénerdiódás stabilizálással szeretnék +-12 Voltot csinálni!
Köszönöm a segítséget heló
(#) Sebi válasza csezoli21 hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

Mekkora terhelés lesz rákötve?
(#) csezoli21 válasza Sebi hozzászólására (») Feb 4, 2009 /

hát egy erősítőbe lesz 1 hangváltó a mellékelt! és az amit fogyaszt, fogalmam sincs mennyit!
Következő: »»   56 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem