Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   395 / 2208
(#) rhesus23 hozzászólása Feb 4, 2009
Hol lehetne beszerezni legolcsóbban csöveket? 6p3s kellene 4db. Újan.
(#) Müszi válasza rhesus23 hozzászólására (») Feb 4, 2009
Börze.

üdv: Müszi
(#) llaci56 válasza rhesus23 hozzászólására (») Feb 4, 2009
(#) Müszi válasza EcoPityu hozzászólására (») Feb 4, 2009
Persze lakkoztam , az oxidáció miatt.
Az nem tiszta réz, hanem nyáklemez, tükörsimára polírozva, mert ingyen volt... :hehe:
(#) CIROKL válasza Müszi hozzászólására (») Feb 4, 2009
Viszont van egy előnye , nincs olyan nagy súllya !Ha tömör réz lemez lett volna akkor KCR daru kellet volna az erősítő árrébtételéhez ?
(#) MrBrown válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 4, 2009
Laci, nekem a 12 db IN-1-es kijelzővel készült órám hátlapja és teteje 2-es vörösrézből van hogy el ne fújja a szél
(#) MrBrown hozzászólása Feb 4, 2009
Action2K-CHZ-strubi,
lehet hogy vissza az egész..., mert szert tettem egy ilyenre (pontosabban erre)
Ha megjött megnézem mi is kell neki ahhoz hogy a mutató kilengjen 39-ig és utána pánikszerüen ismét hozzátok fordulok
Háttérvilágításos meg minden...!

100mA.JPG

(#) CIROKL válasza MrBrown hozzászólására (») Feb 4, 2009
Szia, Barna jó neked akkor gazdag vagy ha csak úgy vörösrezet pazarolsz ilyen dolgokra . Hogy halad a hidegcsöves projected?
Úgy halad hogy a páka csúcsa is hideg két napja
Nem vagyok gazdag csak gyarló. Egyébként nem pazarlás mert ha ránézek (bár 2 méter magasan van egy lengő polcon) három dolog jut eszembe róla a következő sorrendben:
1. De szép!
2. Én csináltam, ráadásul akkor készült el mikor a kisfiam két napos volt és még a feleségemmel korházban voltak :emptybottle:
3. 2mm-es vörösréz a hátlapja és a teteje!!! :smoke:
(#) Syn7h37ic hozzászólása Feb 4, 2009
Sziasztok. Az Elektroncső.hu oldalon van néhány PDF leírás, ezek jelszóval védettek. Ez a jelszó publikus, avagy sem? Tuja erre a választ valaki?
(#) sturbi válasza MrBrown hozzászólására (») Feb 4, 2009
A Rádiovilágnál amúgy hegyekben állnak a 100 uA-es és 1 mA-es alapműszerek, amik jók lennének a célnak.
(#) Müszi válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Feb 4, 2009
elektroncso.hu a jelszó.

üdv
(#) CHZ válasza MrBrown hozzászólására (») Feb 4, 2009
Ennek már kicsi a belső ellenállása , ha 2db lenne , bekötném a katódellenállással sorosan .
Lehet , hogy van benne sönt és az alapműszer érzékenyebb eredetileg , nézd meg .
(#) MrBrown válasza sturbi hozzászólására (») Feb 4, 2009
A 100mikro-s csúnya (helyesbítek, nem méltó egy csöveshez) az 1mikrosból van három de az 5 mikrós kis ruszki barna sokkal jobban tetszik ezért erőltettem azt. Ugyan ellene szól hogy ebből van négy darab a GU50 PSE-ben már ha valaha befejezem
De most itt az új szerzeményem ami háttérvilágításos meg jó a skálája meg a feliratok is rajta, szóval ő az új üdvöske de remélem nem 100mA kell neki a végkitérésez mert akkor gyárthatok hozzá egy komplett erősítőt ami meghajtja!
(#) vandorbot hozzászólása Feb 4, 2009
Elkészült a zseb oroszlánom. Ezt a márkanevet jegyezzétek meg, egyszer világhírű lesz.
Most következik az oroszlánfi, aztán oroszlánkirály.

lion1 002.jpg

(#) MrBrown válasza CHZ hozzászólására (») Feb 4, 2009
Sajnos csak egy van és az előlapra is csak egyet tervezek, de abban reménykedek hogy valami 100 mikróA-es alapműszer és nekem kell kívűlről "felsöntölnöm" vagy ki tudom iktatni belűlről a söntöt és akkor 100 mikroA nem oszt-szoroz hogy ott van-e!
Ha nem így van akkor bajban vagyok mert hol fogok én találni nagy bemeneti impedanciás tranyós kapcsolást aminek a kimenetén átfolyhat a bemeneti feszültséggel egyenesen arányos mondjuk max 50mA?!
Szóval kíváncsian lesem a postaládát
(#) sturbi válasza MrBrown hozzászólására (») Feb 4, 2009
Nekem gyanús, hogy nem lineárisra van a skálája rajzolva, egy hagyományos, söntös deprez, lineáris skálás szokott lenni nem ?
(#) MrBrown válasza sturbi hozzászólására (») Feb 4, 2009
Előbb lenyelem a gombócot a torkomban majd megkérdezem hogy ezzel mit akarsz mondani?
(#) rockersrac válasza vandorbot hozzászólására (») Feb 4, 2009
ez jóóó! szép lett! grat hozzá! nálam pont fordítva vannak a kapcsolók az ECL86-on piros a fűtés,zöld az anódfesz! mindenesetre naggyon jó!(legalábbis nekem tetszik nagyon! )
(#) CIROKL válasza vandorbot hozzászólására (») Feb 4, 2009
Gratulálok ez nagyon király /oroszlán/ szóval nekem tetszik.
(#) Action2K válasza vandorbot hozzászólására (») Feb 4, 2009
A "LION" utáni "S" betű azt jelenti, hogy lesz testvérkéje is?
Szép! Mint egy gyári! Sőt, szebb mint egy gyári.
DMM -el rámérhetnél , mekkora így az ellenállása.
(#) Syn7h37ic válasza Müszi hozzászólására (») Feb 4, 2009
Köszi szépen.
(#) vandorbot válasza Action2K hozzászólására (») Feb 4, 2009
Igen, ez a család legkisebb tagja egy otthoni gyakorló.
Terveim szerint a bátyja egy kétemberes koncert combo lesz. Az oroszlánkirály pedig egy gigantikus fejerősítő ketrecbe zárt hatalmas csövekkel.
Igen-igen ez lesz az első dolgom, de ma lett kifizetve az ebay-en szóval legalább egy hét kell neki míg a posta meghozza Németországból sajnos!
Azt hittem , hogy már a birtokodban van , ha megméred könnyebb lesz kitalálni a végleges megoldást , főleg ha bele is nézel .
Azért futattalak titeket egy kört az 5 mA-essel, mert a múlt hét csütörtökön leütöttem az ebay-en de azóta nem válaszolt a tulaj, így veszett ügynek hittem, de hála istennek nem az lett.
Ha tudtam volna nem rabolom az időtöket a fölösleges kérdéseimmel!
(#) EcoPityu válasza vandorbot hozzászólására (») Feb 4, 2009
ZENÉSZ kolléga...
Jól néz ki a zsebcombód!!
Mi üvölt a kis oroszlánban, és esetleg mi melegszik??

Oroszlánt vasaltad? (ha igen, mivel kezelted az alut, mert nekem nem tapadt meg rajta ...)
(#) kocos válasza vandorbot hozzászólására (») Feb 4, 2009
Érdekes kis kombócska Nekem tetszik! valahogy az Autrovoxot, és a 70-es évek beli alu előlapos Selmereket idézi
Következő: »»   395 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem