Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv! Találtam egy viszonylag egyszerű EPROM égetőt! Programot, rajzokat mellékelem! Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy milyen lehet meg a fő problémám, hogy nemtudom hogy kell a pc-vel összekötni! Párhuzamos portot használ az tudom! A nyákot már elkezdtem legyártani! Várom a hozzászólásokat, infókat! Előre is köszönöm! Szép napot!
Willeprom égetö progira van szükségem
willem.org - ot nézted már?
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy nincs-e valakinek 24lc256 eepromhoz égetője és szoftvere az égetőhöz segjtséget előre is köszönöm.
Üdv
Szia
nekem csak az égetőröl kellene kapcsolási rajz lehetőleg sorosporti amit te használsz az jó is lenne. Üdv Feri
Soros portos égetőm nincs, USB-set használok. Az enyém nem self-made, vettem őket.
A willem égetőket sokan használják. (kattints ide!)
Szia
köszönöm szépen de nekem szerintem ennél 100-szor egyszerűbb is megtenné egy szem eepromot kéne programoznom. de azért köszönöma segjtséget Üdv Feri
Esetleg ez? Base board és majdnem a lap alján van az eeprom adapter
Ha elfogadsz egy tanácsot:
Ez esetben picit bőbeszédűbben fogalmazd meg a kérdésedet, jelezd milyen komplexitású megoldást szeretnél kapni.....stb. Ez esetben fogj egy demo panelt és egy PIC vagy AVR segítségével programozd fel. A uC-t soros porttal kösd a PC-dre így könnyen átküldheted a szükséges adatokat. Ha ez sem jó, akkor: Ennél egyszerűbbet nem tudok. ( katt ide!) Ha a fentiek kínaiak, vegyél egyet, elég olcsókat is lehet kapni.
Üdv!
Kérdezni szeretném, hogy tudna e nekem segíteni valaki! Egy NEC D2732A Típusú IC-ről szeretném kiolvastatni az Eprom-ot, és egy másikra ráírni. Se felszerelésem, se tudásom nincs hozzá, és valószinüleg még az IC-t sem tudom hogy honnan szerezzem be! Tudna nekem valaki segíteni!?
Üdv mindenkinek!
Tud valaki valami nagyon egyszerű égetőt 27C s epromokhoz (ablakos)? Lehet soros/párhuzamos portra is. Előre is köszönöm.
Az lemaradt, hogy esetleg olvasni is elég lenne, ha van erre a célra egyszerű hardver.
Visszaolvasva a fórumban, találhatsz ötleteket!
Akkor a WILLEPROM-ra is rátaláltál. Azt nem mondom hogy a kétoldalas furatgalvános nyákot könnyű elkészíteni házilag. De erre is van megoldás. S a tudása szerintem neked megfelelne...
Vagy próbáld meg az EZoFlash-t Bővebben: Link Adapter segítségével tudja az epromok-at is.
Üdv! Willem programozó rajzot (schema, pcb, alkatrészrajz) keresek. Valaki tudna ebben segíteni? Köszi Zoli
Szia ! Használsz Protelt ? ,mert akkor áttudom küldeni a paneltervet ,ha nem akkor PDF - Willem Programmer 3B ,és hozzá a szoftvert .
Üdv! Lehet egy olyan kérésem, hogy nekem is elküldöd PDF-ben? Köszi Zoli
Helló! A nyáktervek méretarányosak ,de azért nézzétek meg egy próbanyomtatéssal .Legjobb alapúl venni a DIP 40-es tokot !
Üdv! Köszi szépen! Alkatrészlistád nincs meg hozzá véletlenül? Vagy hol keressem ezekhez a nyákhoz?
Szia
A szoftvert is megosztanád velünk? Köszi!
hello egy olyan kérdéssel fordulok az forum guruaihoz h milyen tipusu égetővel lehetne alaplapi epromokat égetni.És ezt Lehet e esetleg gyártani.
Microcontroler programozásból már van egy kis tapasztalat de ezel még nem foglalkoztam.Van egy pár alaplapom és azokban szeretném a bios icket felprogramozni és ehez szeretnék kérni egy kis segítséget.előre is köszönöm.
Szia ! megkeresem valahol ,mert biztosan megvan.
Helló ! A szoftvert csak e-mail-on ,mert túl magy a mérete .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |