Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Volt valahol valami forrasztási topic, az eltűnt?
A táncszőnyeg project romokban, nem tudom ráforrasztani a nyákra a vezetékeket. Anélkül pedig nem valami stabil hiába működik csipeszekkel. Nem gondoltam volna, hogy nem fog megtapadni rajta az ón.
Merre van a nyaralós rész? Apámék a vasútállomás felé laknak, ezen kívül csak a postánál, az autószerelőnél és egy nagy építőipari üzletben jártam. Ja és valami boltban ami egy benzinkút mellett van.
Önjelölt rendfenntartók járják a fórumot, akik a több ezer témát felügyelik és rendre utasítják azokat, akik nem a neki tetsző dolgokról társalognak.
Nagyon helyes! Rend a lelke mindennek.
A moderátorokra gondolsz? Ők nem "önjelöltek", nem magukat jelölték ki moderátornak.
Ha egy közösségbe akar valaki tartozni integrálódni kell és betartani a helyi szokásokat
Jajj hol is hallottam ezt?
Meg sem fordult a fejemben!
Azért hangsúlyoztam, hogy önjelölt.
Szervusz!
Megkérlek rá hagyd a tűz szítását. Végre elhamvadt, ne fújkáld! Köszönöm!
Ja tényleg eszembe jutott, hogy ha jól tudom 56-ban és 79-ben voltak nagy katasztrófák.
Érdekes, hogy az 56-osok jó részének a gyereke 79-es lett Anyám szokta mondani: "'56 a katasztrófák éve: Földrengés, jeges ár, forradalom, majd megszülettem én"
Kedves Fórumtársak!
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy holnap forgalmi vizsgám lesz Kalocsán! 7:40-kor kezdek, legjobb esetben úgy 40 perc múlva be is fejezem. Kérem, aki félti az életét, ezidőben ne merészkedjen ki az utcára! Köszönöm!
Sok sikert a vizsgához! Biztos sikerülni fog. Nekem 20 perc volt csak. hamar végeztem. Nem egy nagy dolog az. Ha nekem sikerült egy olyan roncs autóval, akkor mindenkinek sikerülnie kell. Két kézzel is alig bírtam tekerni a kormányt. Kilyukadt a szervó csöve, elfolyt az olaj és szervó nélkül valami hatalmas téligumival öröm volt manőverezni.
Köszönöm a bíztatást! Remélem sikerül, mert elég régóta szenvedek a jogsi megszerzésével...
Na elütött-e már valakit Zoli1209? :hide:
Én meg most hallottam, hogy Kalocsán már telepítik a gumi villanyoszlopokat és gumi gyalogosokat, meg ültetik a gumi fákat! (Nem gumifákat...)
Idézet: „Merre van a nyaralós rész?” Akkor édesapádék Maglód állomásnál laknak. Ott van az óvárosi rész, az állomás mellett az építőanyagossal. Nem messze tőle van a benzinkút, ott is van egy építőanyagos (a 31-es út mellett). Arra van a posta is, és egy autószerelő is. Mi egy kicsit tovább lakunk, a következő megálló a vonattal Maglódi Nyaralók megállóhely. Onnan pár perc sétányira lakunk. (Ez a nyaralói része Maglódnak.)
De jó lehet annak, aki mindig nyaral...! :yes:
Na ma megint frissítési nap van a mikrosoftnál. Beállítottam a programokat a következő órára, és mit csinál? Újraindítja a gépeket
Erről jut eszembe a következő sztori:
Szakközép végzősök voltunk, és szokás volt, hogy a ballagás, bankett után a végzősök elmentek a tanáraiknak "szerenádot" adni. (Persze ez inkább arról szólt, hogy leparoláztunk a tanárokkal, meg összetegeződtünk a normálisabbjával, és ennek örömére némi alkohol tartalmú üdítő italt is magunkhoz vettünk.) Nos, az történt, hogy volt egy tanárunk, aki - hm, hogy is fogalmazzam szépen - szerette az erjesztett gyümölcsleveket. Nos, mire ehhez a tanárhoz értünk, már igencsak bizonytalanul állt a lábán. Persze, mi csak fokoztuk ezt az állapotát, minekutána tanárunk erőst vízszintesbe helyezkedett, és hangos horkolásba fogott. Tanakodtunk, hogyan kellene kitolni Vele, míg valamelyik idióta osztálytársamnak eszébe nem jutott, hogy e tanárunknak van egy "kispolszki" nevű, géperejű személyszállító eszköze. Nos, mi lementünk, megkerestük az eszközt, majd szétszedtük, és a teherlift, meg némi emberi erő igénybe vételével felszállítmányoztuk azt a lakótelepi lakás 8. emeletére, ahol ismét összeraktuk. Sajnos, nem tudtuk kivárni, mit szól hozzá másnap, amikor felébred, szeretve tisztelt tanárunk, de kíváncsiak lettünk volna az arcára!
Nagyon nem bírsz magaddal?! Látom már szomorú sorsod, hogy nem látogathatod maj ezt az oldalt!
Baromi gyorsan fejezd ezt be!
Furcsa arcot vághatott... Szüleitek csuklása meddig tartott?
Nem tudom, mert utána nem találkoztam Vele, de anyukám biztos sokáig gondolkodhatott, mi olyat evett, ami ennyire megfeküdte a gyomrát!
Biztos sikerülni fog neki! Annyira biztos a dolgában, hogy azt mondta: ha nem sikerül, meghívom egy sörre Nomármost egy sörért nem érdemes megbukni... A vizsgadíj öt éve volt 2500 Ft, plusz kb 2500 Ft lehet az óradíj amit mindenképp ki kell fizetni... Hány sört vehetne ebből? Szóval Hajrá Zoli! Egyébként megjegyzem: egyre több Zoli nevű cimborám van és mind rendes! Ez nem lehet véletlen Tehát statisztikailag igazoltuk: ha Zoli, akkor nem lehet pancser... KIZÁRT! Ugyanez igaz a Dániel, Imre, Ádám, Gábor, Tamás Péter, et al. keresztnevű ismerőseimre is! Természetesen rájuk is megállja a fenti megállapítás
A mi szakközepünkben történ talán 25-30 éve, hogy a diri trabantját becipelték két fa közé. Persze nem tudott kiállni, mert lehetett vagy 30-40 cm hely... Majdnem kicsapták őket a suliból, és azóta is járja a sztory az iskola falait!
Egy picit, elgondolkodtam, jogi szempontból: Autólopásnak számít-e az ha a másik járművét, kb. 20 m-el arrébb viszem, úgy hogy az illető azt megtalálja, és azon kárt sem okozok? Vagy egyáltalán milyen jogi kategóriába tartozik?
Jogtalan használat.
Sziasztok!
Olvasgatom az híreket... Egy teljesen kiverte nálam a biztosítékot: Metro Miután legyártották! és ide szállították! a metró kocsikat akkor kell megmérni az alagutat hogy befér-e egyáltalán? Az oké hogy minden rendben. De ha éppen most derült volna ki hogy bocsi hiányzik pár centi... NEm hiszem hogy ezen segítene a visszapillantó tükör behajtása...
Így van, ahogy LLaci írja: A mozgatása jármű önkényes elvétele, jogtalan használata. Ha kárt okozol benne, az rongálás, illetve garázdaság.
Egyébként egy "kedves" testnevelő tanárunk Trabiját mi is betettük két fa közé, de úgy, hogy elöl és hátul is volt 2-2 centinyi hely... Jó kis rutinpálya-gyakorlat! :hehe: főleg a "kenyér-szervós" Trabival!
Na mondd már! Ha nem férnek el, majd legfeljebb fúrtak volna nekik új alagutat!
(Megjegyzem, amikor Spanyolországból megrendelték az új vasúti kocsikat, anno jópár évvel ezelőtt, akkor a Keletiben, az ún 100 lábú híd alatt (ahol a 80-as troli megy át a Kerepesi úton a vágányok fölött) szintén "centizgetni" kellett, hogy elférnek-e. Ugyanis Spanyolországban jónéhány centivel nagyobb a távolság a két sínszál között, mint hazánkban... Hogy miért onnan vettünk kocsikat, az is megérne egy külön történetet! ) Idézet: „Nos, mi lementünk, megkerestük az eszközt, majd szétszedtük, és a teherlift, meg némi emberi erő igénybe vételével felszállítmányoztuk azt a lakótelepi lakás 8. emeletére, ahol ismét összeraktuk.” Frankye! Ilyet többet ne csinálj, az életemre törtél! Ebéd közben olvastam az írásodat, és esküszöm hogy majdnem megfulladtam a röhögéstől... Tudod, valahogy nagyon vizuális típus vagyok, és elképzeltem a 8. emeleti panellakás nappalijában a Idézet: „"kispolszki" nevű, géperejű személyszállító eszközt” |
Bejelentkezés
Hirdetés |