Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Voltak 3-an 1 vesénszurt.öt vitte a barátja.Akkor volt Cosma ö sajnos meghalt.És volt az arc csont sérült.vele a mentösök foglalkoztak.szerintem.
A vesénszurt foglalkozott Cosma-val akkor szurták meg.Öt elvitte barátja.a mentösök meg a maradék kettövel foglalkozta. De ez csak az én véleményem!!Nem voltam ott és nem kérdeztem meg az akkor szolgálatban lévö mentösöket. Sajnos azt nem irhatom le ide miért utálom a gépészmérnököket.Nem vagyok a magam ellensége.nem hiányzik a warn.
Te a mi ovinkban is pont ilyen szupermenek, meg pókemberek voltak!
Bár az én fiam autóversenyzőnek öltözött
A barátnőm húga Vállalkozószellem volt a suli farsangon, szellemruha, aktatáska, mobiltelefon...csak az volt a probléma, hogy a jelmezversenyen Szellem-vállalkozónak mondta be a mikrofonos néni...annak meg semmi értelme.
A szomszéd kisfiúból pedig bundáskenyeret csináltunk. Anyukának a bundája, a kis buksijára meg egy kenyérből készült satyesz. Aztán volt ott még mindenféle dugókat maga után vonszoló Dugóhúzó (kisfiú) is. Jó kis farsang volt Kár, hogy én nem öltözhettem be valami hasonló elmés jelmezbe.
Tavaly nagy volt a felhozatal a röpködő szuperhősökből. Számítottunk rá, hogy idén is így lesz, ezért vonultattuk be a gyereket (A lejobb az, amikor a gyerek Status Quo-t énekel...)
Ez jó, vicces... Reklamálnék, ha Tőled nem ilyeneket kapnánk!
Közérdekű közlemény! Holnap ismét leszünk a börzén! zolee1209 és Danaman biztos lesz! Rajtam sötétkék kabát és szürke melegítő lesz. Alatta fehér pulcsi, és szürke sál! Bővebben a börze topicban! Idézet: „Szellem-vállalkozónak mondta be a mikrofonos néni...annak meg semmi értelme.” Ők irányítják a szellem-vállalatokat, jogász nevén fiktív cégek, akik kiállítják a szellem-számlát.
Úgy értettem egy farsangon nincs semmi értelme.
Persze, ez bosszantó. Az a baj, hogy az a
Idézet: nem szívvel lélekkel mikrofonozik, csak csinálja, mert azt mondták neki. Nagyon sok ilyen helyen hangosítottam már, s elég negatív tapasztalatom van. „mikrofonos néni”
Ki tud ajánlani egy ingyenes cd-dvd író progit?Egy egyszerű,magyar és jó freeware progira gondoltam,úgyhogy a ner@ kilőve.Legyetek szívesek segíteni!
Elmesélhetnéd, hogy miért utálod a mérnököket, azokból is azokat, akik gépészek!?
Idézet: „Elmesélhetnéd, hogy miért utálod a mérnököket, azokból is azokat, akik gépészek!?” Idézet: „Sajnos azt nem irhatom le ide miért utálom a gépészmérnököket.Nem vagyok a magam ellensége.nem hiányzik a warn.” Laci! Leírta, hogy miért nem mondhatja el...
De hát én pl. azért utálom a tökfőzeléket, mert sose szerettem, és olyan íze van, amit én nem tudok lenyelni.
Most akkor adsz nekem egy warn-t? Különbenis... Biztosan vannak olyan mérnökök, akik gépészek is, de nem biztos, hogy minden gépészmérnök gépész is!
Dehogy adok Neked warn-t! Pedig én szeretem a tökfőzeléket... Ja és nem mérnök vagyok, de még csak nem is gépész. (Totál humán beállítottságú a végzettségem, már ha a vasúttiszti diploma az.)
De lehet, hogy - pl. - nemzetiségi/etnikai oka van...
Én meg végzettségem szerint gépészmérnök vagyok, de sem gépészként sem mérnökként nem dolgoztam és néha még humánus sem vagyok. A tökfőzeléket meg utálom... Most akkor mi van? Nem szeretjük egymást?
Érdekes ok lehet, ha (netán) nálad az igazság... De elképzelni sem tudom. Melyik etnikum lehet az, amelyik az összes olyan mérnököt adja, aki még gépész is egyben?
Dehogyis...! Hát nem érted, hogy én a tökfőzeléket utálom? De nem verem meg azért, mert a Frankye meg szereti. Ennyire egyszerű!
Szóval akkor a humánus emberek szeretik a tökfőzeléket, de a gépészmérnökök nem. Ennyi a lényeg!
Ebben lehet valami! Én is utálom a tökfőzeléket, tehát ezért lettem Gépgyártástechnikus! Is.
Egyébként szép napot az itthon maradottaknak, a többieknek meg jó börzézést!
Azért van mégis egy elkészítési formája (a tökfőzeléknek!) ahogy meg tudnám enni. Paszírozva! (...ablaküvegen át...)
HELP!
Kéne nekem valaki, aki profi a WIN vágólap témában. Természetesen magánban folytatnám le vele a diskurzust.
Használt már valaki Google SketchUp-ot?
Mert szerintem jó program lenne, csak nem ír ki nagyon semmilyen adatot pl egy megtervezett testről (oldalhossz...stb). Meg ha rárakom az eggyik testet a másikra akkor egybeolvasztja őket vagy mit csinál.
Üdv mindenkinek! Átolvastam a fórumot,de nem találtam meg a kérdésemre a választ. A kérdésem a következö lenne, hogyan tudok kinyomtatni egy bmp kiterjesztésű nyákrajzot méretpontosan? A válaszokat előre is megköszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |