Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Tök jó lett, gratula hozzá...
Bár a nyák sarka tényleg bibis, de ha dobozba rakod senki sem veszi észre.
Nagyon rászoktál te az aposztrófokra... ha ráadásul jó helyen használnád őket...
Rossz napom volt, mikor azt vágtam Kicsit elsiettem, de valamiért többnyire görbén sikerül vágni Bár ha dobozba lesz, ki látja majd?
Az üvegszálas lemezt precízen lehez vágni lemezvágó ollóval - a nagyobbakat karossal, a kisebbeket kézivel is -, ott legfeljebb a párhuzamosság és a merőlegesség kérdése merülhet fel (márha nem íves a panel )
Azért írtam úgy ahogy mert - ma már szerintem nem csak én vagyok evvel így - nem tudom mit lehet még kiírni... nade mind1.
Elkészült a vízkőmentesítő. A diódákat nyitóirányba kell beszerelni!
Video Ha valaki nem értené, hogy miről van szó: Előzmények
Basszus, én meg azt hittem, hogy az 5.1 menő.... Affene!
Sziasztok!Csináltam egy vezeték nélküli ledet is kb7-cm a hatótávja.A tekercs átmérője pedig 4cm.Bővebben: Link
Ennek a kapcsolása és a nyákterve fellelhető valahol?
Hamarosan elérhető lesz. Nincs időm dolgozni rajta.
Parancsolj! (Saját tervezésem, ezért került rá egy átkötés is...)
Vic! Ez még szirénának is jó!
2 dolog amire figyelned kellene:
-a panel legyen esztétikus is. Illik egyenesen vágni (merőlegesen, párhuzamosan is) a nyákot. Használj fűrészlapot vagy lemezvágó ollót. - az alkatrészeket le kell ültetni. Kerülni kell a ligő-lógó részeket. Láthatnánk képeket a nyákrajzolatról is? Csatolom az én változatomat.
Ok.Nekem nagyon tetszik a te kivezérlés jelződ.Van kapcsolási rajzod hozzá?De lehet hogy majd kell nyákterv is mert megpróbálnék majd csinálni egy nyákot.Csak az a baj hogy még sosem csináltam nyákot
Engem is érdekelne a kapcsolási rajza
Én is dicsekednék egy kicsit...
Készül egy mini labortáp és egy ESR mérő nálam... Még nincsenek teljesen kész de már nem sok hiányzik.. Üdv!
A tápegységben a két nagy elkó közül jobb oldali nem púpos? Nekem gyanús!
Én is filóztam rajta...
Egy picike púposodás van rajta.. De már nem volt kedvem kicserélni este.. Majd kicserélem egy másikra Üdv! Nem nagy az a púp 1mm alatt van de azért jel...
Mindenképpen javaslom a cseréjét, mielőtt még petárdának hiszi egy túlbuzgó közeg...
Hát igen..
Egy ekkora tok durran szépet és az a sok "papírfecni"
A próbára kiveszed, elég arra egy is. Majd ha megy rendesen, akkor ráérsz még egyet rakni bele.
ui.: ismerős a nyák.
2200µF darabonként
1A re bőven elég lenne egy is
Első kész, bedobozolt művem 15 év kihagyás után: egy LC mérő. Becsúszott egy-két baki, meg a saját készítésű "ZIF" leszorító egy kicsit barkács jellegű, de működik!
Helló ! Már régóta figyelem ezt az oldalt és nagyon tetszik. Most én is teszek fel náhány fotót.Jelenleg egy fémkereső egy labortáp egy JLT-2 forrasztó állomás és egy NiMH kisütő töltö készül.Egyik sem határidős igy reggel azzal kezdek amihez nagyobb kedvem van. Ma a fémkereső készült
Egyidőben küldtünk!
Nagyon jól néz ki a fémkereső előlapja is és a kijelzője is. Miből van? És miből vannak a feliratok? Alfaset?
és a 4. kép. A töltő kint maradt a műhelybe azt majd holnap teszem fel
|
Bejelentkezés
Hirdetés |