Fórum témák
» Több friss téma |
Helló!
A szirénánál a DEOL-t így gondolod (mellékelt ábrán)? Illetve a sziréna leírása, pdf-ben. Szabotázsra csak a bekötéseket írta. Köszi!
Majdnem. A Zx pont a másik tamper pontra menjen ( a legszélső, legalsó), a Te rajzod esetén a kapcsoló hatátalan lenne.
Hú. Ez egy újabb PS sziréna. Bár, csak a szirénahanggal tud többet, mint a régi PS szirénák. De jó ötlet a többféle hang.
Köszönöm, holnap valószínű kicserélem.
Köszi a segítséget!
Láttam akadna neked DLS2002-őd, ha adnék egy FTP címet fetöltenéd oda? Illetve leírnád pontosan hogy mit kell beállítani a softverben. Köszi!
Ok.
Van mellékelve leírás a DLS-nek.
hy!
Még egy kis apróság, nem enged be telepítői módba *8 után hosszan sípol. Még nem állítottam semmit. Reset megvolt. Nos? ftp.tancsics.hu a server címe felhasználónév: dsc jelszó: dls2002
Nincs bekapcsolva valamelyik partíció?
Olyankor nem enged be. hosszan nyomd a #-et, ekkor kilép globál módba, majd hosszan a 2-es gombot. Ekkor belép 2-es partícióba. itt sem világíthat az armed led. Ezután hosszan #,majd hosszan 1-es gomb. Ekkor visszalép az 1-es partícióba. Ezután röviden kétszer a #. ezután próbálj meg belépni. Esetleg nincs kikapcsolt pánikriasztás. riasztó bekapcs, majd kikapcs. Ezután beléphetsz. Egy teljes áramtalanítás, majd táp vissza is segíthet. Vagy reset újból. Teljes áramtalanítás, PGM1 Z1 összeköt. akku rádug, trafó rádug, 1 percet várni, majd teljes áramtalanítás. Átkötés eltávolít, táp vissza. Először MINDIG az akku, utána a trafó.
hy!
Sem a RESET, sem a zónás dolog nem jött be, sajna ![]() Mit próbálhatok még, vagy mi az a pánik?
A Pánik egy riasztási fajta. Van néma, és hangos üzemmód.
System led világit? Ha igen, akkor először *2 Ez a hibakeresési mód. Itt ki lehet deríteni a rendszerhibákat. A leírás tartalmazza a hiba kijelzéseket *3 riasztási memória. Itt látod, hogy mi riasztott. bekapcs/kikapcs után nem jelezhet.
Sziasztok !
Először is mindenkinek köszönöm a segítséget. Jelentem a teljes riasztórendszer érzékelőkkel + hangjelzővel + kezelővel + programozással elkészült az általatok adott instrukciók + a kezelői kézikönyv alapján. Azt is hozzá kell tennem, hogy esőre ment minden. ![]() Syn7h37ic - nek és MPi - c nek jövök egy sörrel. ![]() És természetesen ha tudok, segítek bármiben. Én is megkaphatnám valahogy a DLS2002 - t ? Üdv: Józsi
Hibákat néztem 3-as világít. Riasztásnál *3 semmi.
Belépni meg sajna nem enged, ötlet?
Igen világít az üzemész - ready és a rendszer - System
Idézet: „Syn7h37ic - nek és MPi - c nek jövök egy sörrel.” Nekem? A munkát te végezted, én nem sok tanácsot adtam. Idézet: „Én is megkaphatnám valahogy a DLS2002 - t ?” Ezen a hivatkozáson nem jártál eredménnyel?
Az telefonvonal hiba. Ha nincs rajta vonal, akkor azt jelezni fogja.
Pontosan hogyan nem tudsz belépni? Már a *8 parancsot is eldobja, vagy csak a telepítő kód után? Köss ki minden zónát, és egy 5,6k-s ellenállással zárd le az összes zónabemenetet. Ha van kezelői zóna, akkor azt is Ha ez megvan, a ready lednek világítania kell. Ha nem világít, akkor valami nyitott, akár egy véletlenül engedélyezett zóna. Ez ellen pl. jó megoldás, a ideiglenesen bypass-olod az összes zónát. *1 01 02 03 04 05 06 07 08 # Ha eldobja a *8-nál, akkor valami élesítve, vagy egy 24órás zóna riasztásban, és nincs kikapcsolva. Ugye nem csináltál telepítői kizárást, ami annyit takar, hogy nem áll vissza reset-kor a telepítői kód, és a mesterkód. Ha csináltál, akkor csakis úgy tudsz resetelni, hogy *8 telepítőkód 999 telepítőkód 999 Az is lehet, hogy véletlenül nem 1-es vagy 2-es, hanem valamilyen más partíciót kapcsoltál be. A DSC hajlamos erre, függetlenül, hogy csak két partíció van. A partíciókba lépkedés megegyezik a korábban leírtakkal. Hosszan # hosszan számgombok. 1-8=1-8 partíció Nézzed végig az összes partíciós beállítást. Bár lehet, hogy 3-8 partícióba már a 1616 nem tud beléptetni. minden partíciónál csinálj egy bekapcs-kikapcsot. Más ötletem nincs.
Helyzet a következő!
*1 zónakizárásnál: 1,3,4,5,6-ot engedi kizárni 2,7,8-at nem! 1-es használatban, 2-es ellenállattal lezárt, 3-as használatban, 4-es használatban, 5-ös nincs használva, 6-os használatban.7,8 nincs rajt a panelen.
Igen *8-at eldobja!
Olyan, mintha a kettes Zóna beakadt volna, nem hajlandó vele semmit sem kezdeni, ha kötök róá mozgásérzékelőt akkor sem. véletlenül sütöttem el egy ilyet is *[7][2] de itt ezt is eldobja, mer ugye így nézne ki *[7][2][1]
Az normális,ha resetelés közben csipog egyet egyet és világít az Üzem és a Rendszer is? Majd mikor lekapcsolom az áramot szétkötöm a PGM1-et és a Z1-et, majd áram vissza 3 csipogás, Üzem, REndszer világít, és reset után ujra be kell állítanom az órát, mer ha*2-őt nézek a 8-as világít az pedig az idő. Nos azt tudom állítani a *6 [Mester kód] 1 idő beállítást engedi.
Még egy dolog!
Ha az 5-ös ről leveszem az ellenálát világít a kezelőn az 5-ös zóna. Ha a kettesről veszem le az ellenálást a kezelőn nem történik semmi, nem lehet,hogy a 2-es zóna áramköre beadta a kulcsot?
beszélj Knight1984-et. Ő adott FTP címet, oda feltöltöttem, ha tovább ossza, akkor ott fenn van.
Hmm. A *1 02 # opció megy?
Ez kikapcsolja a kettes zónát. ezután a mesterkóddal be kell tudnod kapcsolni a központot. Ha be tudod kapcsolni, akkor kapcsold ki, és újra *1 02 # thát újra bypass 2-es zóna. ezután próbálj belépni programozóiba. Ezután próbáld a telepítő belépést. Csak úgy nagyon nehéz megölni a zónabemeneteket. tán mindent el kell, hogy felejtsen a riasztó, így normáls, hogy idővesztés van. Akkor is idővesztés van, ha az akkut, és a trafót lekötöd.
Hát ez a baj!
*1 2 kódot kisípolja 1,3,4,5,6 kikapcsolható, 2-est kisípolja Panelcsere?
Akkor az a zóna valamiért riasztásban van.
Simán a mesterkódot beütve mit csinál? Ha gondolod felhívhatsz, a számom 30/8525257 talán így egyszerűbb.
Sziasztok !
Lehet hogy nálam van a gond, de arról a linkről nem tudom letölteni. Látom hogy ott van, de állandóan kommunikációs hibát dob pár másodperc múlva, máshonnan meg még nem próbáltam. A másik: „Syn7h37ic - nek és MPi - c nek jövök egy sörrel.” A bekötéssel kapcsolatban Te válaszoltál először és a Te általad felrakott rajzot alakítottuk tovább Syn7h37ic segítségével (meg kellett az rajzolni ![]() De OK, akkor neked 1 sör , Syn7h37ic pedig minimum kettő. Ritka az olyan telepítő, aki ennyire segítőkész, hálás is vagyok neki ![]() Meg is akartam kérdezni Syn7h37ic , hogy merre laksz az országban, hogy tudjalak ajánlani ha valaki riasztó rendszert akar kiépíteni. (Pl. sok tűzoltósággal vagyok kapcsolatban). Üdv: Józsi
Szia knight1984 !
Esetleg letölthetném én is a progit az FTP serverről ? Üdv: Józsi ui. Amúgy a www.riasztobolt.hu - n a termékek mellett elég sok leírást találni az eszközökről.
Helló jokiss80!
Holnap estig akinek kell nyugodtan töltse le addig fent hagyom. Jelszó felhasználónév, cím a fenti elérhetőség alapján! üdv!
Szia !
Köszönöm szépen ! Üdv: Józsi
Köszi mindenkinek a segítséget!
DSC 1616 központ működik. Az FTP használatát, pedig szívesen! üdv.: Tamás
Szia !
Okai, köszi. Bár egy kicsit távol van tőlünk, de azért ajánlani foglak mindenkinek, aki risztót akar szereltetni. Üdv: Józsi
Hátha valakit érdekel :
Telepítésből megmaradt új kezelők eladóak ! DSC PC5508Z központ kezelő (keypad) - LED-es zóna- és rendszerállapot visszajelzés. - Gumírozott billentyűzet, háttérvilágítással. - Lenyitható, műanyag billentyűzettakaró ajtó. - Kiiktatás, Memória, Élesített állapot visszajelzés. - 5 programozható funkciógomb. - PC 1832, PC1864 és PC5020 központnál csak 1-2. partíció kezelése. - Pánik gombok. - Zónabemenet. 3 db van belőle, 9900,-Ft/db =================================== DSC PC1555RKZ központ kezelő (keypad) LED kezelő PC585/1565/1616 központokhoz, 8 zónás, zónabemenettel. - LED-es zóna- és rendszerállapot visszajelzés. - Gumírozott billentyűzet, háttérvilágítással. - Oldalra nyitható, műanyag billentyűzettakaró ajtó. - Pánik gombok. - Zónabemenet. 1 db van, 9.000,-Ft |
Bejelentkezés
Hirdetés |