Fórum témák
» Több friss téma |
Egy Blaupunkt acr 3230 típusú autórádióhoz keresek service manualt. Egyik hangszóró halkabban szól, valószínű végfok. Fordítva kötöttem a pozitív és negatívat a hangszóróknál. De csak az egyik csatorna szól halkabban. Nem vagyok amatőr, de a negatív vezetékek pirosak voltak, ezért gondoltam h az a pozitív. Megjártam.
Ha tudtok valamiben segíteni akkor légyszi írjatok. Előre is köszönöm
Üdv. Attól hogy a hangszórót fordítva kötötted nem mehetett tönkre. Ha a tápot attól igen.A tipusát biztos jól irtad? Ha az összes hangszórót azonos polarítással kötöd be egyformán kell szólni kivéva ha valamejik fordított polaritással dolgozik.Mikori gép ez? Egy képet róla esetleg a belsejéről.
A tápot nem kötöttem fordítva, a rádió száma jó, ez egy elég régi rádió. Hogy tudom kideríteni hogy a végfok a ludas ha a többi hibát kizárom?
A régiek között volt hogy minden csatornánek külön végfoka volt Pl TDA 2002-2003. Letudod fotózni a belét?
Igen le tudom fotózni mindjárt lemegyek az autóba és kikapom, utánna küldöm a képet
Hali!
Nem csak a ballance van eltekerve? (Egyébként van autórádiókkal foglalkozó topik.)Bővebben: Link (Van Blaupunkt-os is.)
Viccel velem ez a rádió.
Felhoztam adaptert rá, rámérek mind2 oldal jó, hangszóró is ugyanúgy szól. AZ autóban meg nem. Mi a fene lehet??
Viccel velem ez a rádió.
Felhoztam adaptert rá, rámérek mind2 oldal jó, hangszóró is ugyanúgy szól. AZ autóban meg nem. Mi a fene lehet??
Mérd ki a kocsiban a hangszórók impedanciáját.
Megvan a baj. Hogy a fene vigye el. Amikor csavarozta haverom a hátsó ajtónál a küszöböt, szerencsésen a csavar szétszabdalta a kábel pozitív részét. Csak egy pár szál tartotta. Megcsináltam és jó lett. A rádiót is kiszedtem és itthon kipróbáltam és jó volt ebből gondoltam h a kábellel van a cink. Azért köszi a tanácsokat, ebből okultam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |