Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   441 / 3599
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Szia ampi! Jó "hallani" a hangodat!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Sőt Imi65 is keresett Téged. Nagyon lelombozódott, amikor mondtam Neki, nem voltál ott! Őszintén szólva: én is sajnáltam. Valahogy az az érzésem volt: múltkor fél szavakból is megértettük egymást. Ritka az ilyen manapság. A következő börzékre is felmegyek, de a május 10 már be van jelölve a naptáramban! A következő hétvégém is foglalt
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Úgyszintén én is!

Bocsánat a késedlemes válaszért, csak sokmindenkinek küldtem üzenetet, két - három hét tartalmát kell átlesnem amíg tehetm.

szerk.: software örömére , sok sok élménnyel is gazdagodtam ,amit a Blogban "fel is tüntetek". Egy - két dolgon még én is nagyot néztem.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Üdv Action!

Kettő hét múlva, viszont lessz ismét netem, de nemtudom hogyan fogom kibírni.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Imi65? Azt hiszem még nem találkoztam vele.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Hmm. Mi lesz május 10.-én?
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Vasárnap. Semmi más. :whistle:
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Nosztalgia börze! Az egész offtopic ott lesz! meg a HE fele. Az biztos. Müszi, llaci56, Action2k, _ampervadasz_, Imi65, Köbzoli, zolee1209. Elnézést, ha valakit kihagytam!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Dehogynem! Nálam fél fejjel többet adott neki a sors, meg szakállat! Ha látnád, megismernéd!

Á oda jó lenne eljutni, de szerintem nem fogok tudni menni. De kár, hogy tőlem minden olyan messze van.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Nincs az messze, ha időben elindul az ember Na jó, ez lapos volt. Olyan lapos poén, hogy bekúszik az ajtó és küszöb közti résen!

Ha most elindulok gyalog, akkor talán odaérek a kezdésre. Amúgy darabokban van a laptopom és arról írok. Én hülye belevágtam az átvezető szalagkábel cseréjébe, de majdnem rosszul sült el.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Ez jó
gr89: sajna nekem is az van hogy messze van.. Egy kicsit közelebb mint neked de nem elég közel
(#) titi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Hali! Üdv újra!
Idézet:
„Kettő hét múlva, viszont lessz ismét netem”

Netán tudsz valami megfizethető, jó minőségűt?...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Márc 8, 2009 /

Akkor mindenkitől most elköszönök, majd kettő hét és találkozunk! (remélem...)
(#) _ampervadasz_ válasza titi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Sajnos olyan nincsen, de a lakhelyedtől függ hogy milyen formában alakítható ki az internet.

Ha UPC digitális kábelhálózata ki van alakítva akkor azt válaszd, ha ez nem alakítható ki, akkor jön a vonalas telefon T$CoM, I$Vite$l, ha ez se akkor már csak mobil internet (abból is Pan$on$n).

ui.: ha kábel TV -tek van akkor arra kérd az internetet, ha ez lehetséges. Sajnos jobb ötletem nincsen. Minden esetben az ÁSZF -et "böngészd át", ne hogy rejett meglepetést tartalmazzon.

Minden jót, válaszolni már csak kettő hét, mulva, vagy később . Minden jót, sok szerencsét.
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

"Cégem gyorsan, olcsón, precízen, és megbízhatóan dolgozik. ebből ön HÁRMAT választhat!"
(#) titi válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Köszönöm, akkor más céghez fordulok....
(Ez már régi... )
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 8, 2009 /

Valaki nem kapott rajtam kívül egy felhasználótól cd lejátszó hiba címmel privát üzenetet? Visszaírtam neki, hogy írjon valamelyik cd lejátszós témába és belinkeltem neki tranyókát is. Adtam neki egy kis útbaigazítást.
(#) titi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Néha én is kapok egy-egy privátot.
Ha nem nagy dolog, válaszolok, ha meg nem az én hatásköröm, akkor elküldöm egy megfelelő topikba.
De minden esetben hozzáteszem, hogyha egy topikba írja, akkor jobban jár, mert többen látják, több ötletet, megoldást kaphat.
Az ilyenek szerintem valahol olvasnak egy jó HSZ-t amit te írtál, megnézi az adatlapod, és már írja is a privátot, mert látja, hogy "sok" megoldott témád van.
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Elvétve nekem is írogatnak, de engem nem zavar. Szépen elmagyarázom neki ha a válasszal tisztában vagyok és ennyi.
(#) titi hozzászólása Márc 8, 2009 /

Na, lassan mehetek dolgozni...pedig olyan szép idő van...bezzeg amikor szabad napok vannak...
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Én akkor is, ha nem vagyok tisztában vele!
(na, jó... csak megint hülye vagyok...)

Isten éltesse a ZOLIkat!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Figyelj a poén az poén. Mindig kell! Csak így lehet elviselni az életet.
(#) Moderátor hozzászólása Márc 8, 2009

Boldog Nőnapot a Hölgytagságunknak!
Mivel valóban több száz fórum társunknak Zoltán a neve, Isten éltesse őket! Boldog Névnapot kívánok!
(#) DuMatyi válasza (») Márc 8, 2009 /

Szamóca, Te miért vagy kék? Úgy tudom, az eper az érett állapotában piros. Akkor meg miért nem vagy "áfonya", ha kék háttérrel írsz? Esetleg dolgoztak a nemesítők? Ej, de elememben vagyok ma...
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Látom, hogy aki írt nekem már el van némítva. Akkor ezek szerint nem használt neki a tranyóka.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Én csak háromszög alakban tudok piroslani, egy felkiáltójelszerű fényvisszaverődéssel a szimmetriatengelyen! :eplus2:
(#) levii válasza szamóca hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Vagy esetleg így!
(#) szamóca válasza (») Márc 8, 2009 /

Jó indulatilag töröltem a hozzászólást. Ez most megúszod mert humorból volt. (amit nagyon értek, de nem szeretek :nyes: ) De eddig, és ne tovább!
Következő: »»   441 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem