Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   440 / 3599
(#) zolee1209 hozzászólása Márc 7, 2009 /

Sziasztok! Olyan programot keresek, ami képes a monitoron látható képet videóba menteni. Tudom, hogy már volt erről szó, de azt sem tudom, mi a program pontos elnevezése. Elég, ha megmondjátok mi a program "hivatalos" elnevezése! Köszönöm! :yes:
(#) Action2K válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Szia!
Screen capturer. Az egyik ilyen a: Windows Media Encoder
(#) llaci56 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Apám úgy tanított, hogy nem alázhatjuk meg a NŐket azzal, hogy > nesze nektek, ez a ti napotok. <
MINDEN NAP A NŐKÉ!
Ezért nálunk hagyomány, hogy virágot a szebbik nemnek az év bármely napján lehet vinni / hozni, - és ezt tesszük is! - de március 8-án SOHA.
(#) zolee1209 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél!
(#) valve válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Például a TechSmith terméke a Camtasia Studio. Én ezt használtam régebben, mindenre képes...
(#) zolee1209 hozzászólása Márc 7, 2009 /

Már neki is álltam a próbálkozásoknak!
(#) Action2K válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Szívesen!
Ez az 1777. hozzászólásom! Hétfőn, hét hónapos leszek itt. Egy éven belül sikerül összehoznom a 2000.-et, ha így haladok tovább.
Persze ez mind nem lenne így, ha nem lenne a HE. :worship:
(#) googa hozzászólása Márc 7, 2009 /

Srácok! Nem kérem bővebben kifejteni ezt a témakört, csak legyen szíves, aki tud, küldjön nekem egy linket privátban AutoCAD 2000 ISO letöltéséhez (alias Torrent) Nem lenne baj, ha magyarul is tudna. Nekem meg van az új hivatalosan, csak faterom gépén az már nem fut el sajnos. Köszi!
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Köszi! Megoldódott!
(#) Action2K válasza googa hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Fórum szabályzat: XXIV. pont.
(#) googa válasza Action2K hozzászólására (») Márc 7, 2009 /

Mindjárt kapsz egy barackot!
(#) DuMatyi hozzászólása Márc 7, 2009 /

Ha valaki tud nekem adni egy rossz weller hegyet kérem szóljon! Alakja és hőmérséklete mindegy- hőszenzor karakterisztikáját szeretném felvenni vele, és egy zsákfurat lesz benne egy digit multi hőelemének. Az lenne ideális ha valamelyik börzére el tudná hozni. előre is köszönöm!
(#) zolee1209 hozzászólása Márc 8, 2009 /

Sikerült szereznem kamerát! Kezdhettek félni! :hehe:
Remélem nem csak a szám nagy, hanem a videó is az lesz, amit beküldök! :hide:
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Hát azzal nem érünk semmit, ha 4 gigabájtos lesz
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Mennyi kávét ittál, hogy még hajnali kettőkor is poénkodsz?
Egy ILYET sikerült elkérnem!
(#) DuMatyi hozzászólása Márc 8, 2009 /

Minden Zolinak, Zoli bácsinak, Zolinak a köbön... boldog névnapot! Minden kedves lány fórumozónak sok virágot és sok udvarlót kívánok! Azon nők, akiknek "Zoli" a beceneve (Igen, van olyan! A Zoltán férfinév női változata Zoltána) duplán jól járnak.

llaci56: Mi inkább húsvéti locsolkodással vagyunk így. Akkor "nem vagyunk otthon"
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Ha szabad ilyet tenni, Én magamra veszem
És köszönöm!
Mondanám, hogy boldog nőnapot de nemigen vannak nők a HE-n..
Vagy csak én gondolom ezt így?

Üdv!
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Szerintem vannak! Jól titkolják! A pic-es témába egyszer irt Vanda szignóval valaki.
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Én is magamra venném a kívánságok valamelyikét! Hogy melyiket, azt majd eldöntitek! Vannak lányok a fórumon, de erről szerintem zenetom-ot kellene megkérdezni...
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Vannak nők, Topitól megkérdeztem a választ a fejlesztési ötletekben megtaláljátok
(#) MPi-c válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

... és bkati-ról se feledkezzünk meg (bocs, de több nem jut az eszembe) szintén PIC-es témából... Kép: Hivatkozás
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Én is minden jót kívánok!

Bakker elfelejtettem! Boldog Nőnapot Mátyás!
(#) zenetom hozzászólása Márc 8, 2009 /

Boldog Nőnapot Minden Nőnek! :puszi:
(Nem mintha hemzsegnének itt a hölgyek...)
Képzeljétek, nem volt piros rózsa a boltban :violent:
Na mondom (persze csak gondolatban) ügyesek vagytok, Nőnap van és nincs piros rózsa (már tegnap elfogyott). Mondjuk én vagyok a hibás, félre kelett volna rakatnom tegnap, dehát azt gondoltam van annyi eszük hogy többet hoznak, na mindegy.
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Igen, van annyi eszük! Egy hétre előre lefagyasztják és bespájzolnak. Csak hát ugye ekkora a forgalom... Nagyon jó ezt, mert ugye a lovagiasság még divat. A virágüzletek ilyenkor, Anyák napján, meg ballagáskor szakítanak. Nem is keveset...

Lacinak igaza van, a nőket az év minden napján megilleti a figyelem. Ő ellenzi az egész nőnapot, szerintem viszont ez a nap csupán egy jelképe ennek. Én a Valentin naptól vagyok rosszul. Arra én mondom: szeresd a párod egész évben. Szerintem annak a napnak nincs értelme! Sajna giccsbe hajlott. Saját (sarkított) meglátás. Mint ahogy a karácsony is inkább csendben, nyugalomban telik. Nem csinnadrattával, traktával... Rokonlátogatás, stb... Például a névnapomat meg sem ünneplem! Fülhuzogatás, és ennyi! Megköszönöm, akik felköszöntenek, mert jól esik a figyelmesség. Ennyi.

Én a magam részéről utálom a vágott virágokat. Hamar elhervadnak! Sajnálom is őket. A kertben jobban mutat, tovább lehet benne gyönyörködni. Szárított kötözött virágot vettem. Az tartósabb! Egy idős néni árulja.

zolee1209: Látom megint tréfa répát reggeliztél! Milyen jó is ez így. Börzén poénkodtál volna ennyire Én sok-sok élménnyel lettem gazdagabb...

Mai blogolásom véget ért
(#) _ampervadasz_ válasza valve hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Szevasztok fórumtársak! :peace:

Húúúúú, de jórégen voltam itt!

Valve! Ki kell egészítselek.

Nekem az internetem megszűnt, de pár hét és lessz. Ezért is tüntem el hirtelen. Azóta a laptopot, vagy az asztali számítógépet úgyan úgy bekapcsolom, Hobbikezdőlappal, és semmit nem csinálok, vele,majd egyszer kikapcsolom. Ezek a tünetek még egy pár napig produkálták magukat, majd jöttek az elvonási tünetek, na azóta teljesen szétcsúsztam, mert amióta nincsen netem, azóta....

Szóval most kb. 120km -el arrébb a nővéremtől netezem, de nem sokáig, mert aztán 16 órási vonattal megyek haza. A poén kedvéért Ónynál leszakadt a felsővezeték (Sopron és Győr között van), és emiatt nemtudom mikor fogok hazaérni.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Szevassz Matyi, mi van veled? Olyan mintha már kettő éve nem lenne internetem, nehéz az a "függőség".

Sajnálom, hogy nem tudtam menni! De haza kellett jönnöm, mind a verseny miatt, mind a szüleim miatt. Már régen láttam őket. De a következőre megpróbálok elmenni! :yes:
(#) valve válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Nembaj kollega, az akarat megvan...
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 8, 2009 /

Idézet:
„Börzén poénkodtál volna ennyire”
Érdekes! Köbzoli is ezt hiányolta belőlem

Ja és a tréfa répa receptje: Link
Következő: »»   440 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem