Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én még nem láttam olyan filmet, amit érdemes lett volna megnézni... Olvass inkább valamit!
Az a címe, hogy maradj. Angol: stay. Szinkronizálva állítólag letölthető. A poént nem lövöm le, de nem hollywoodi hatásvadász típus, inkább az agyadat dolgoztatja. A csattanó utolsó 2 percben van. Érdemes megnézni.
Idézet: „A csattanó utolsó 2 percben van.” Az utolsó 2 percet? És tényleg ott van a csattanómaszlag?
Köszi szépen a tippet!
Lacival is egyetértek, sok értelmes film nincs! Amiket mostanába csinálnak... persze vannak kivételek. Inkább spektrumot, discovery-t vagy NGC-t szoktam nézni, ha van valami számomra érdekes. Csak már régen, nagyon régen láttam valami jó kiskalandfilmet vagy bűnügyit és most így elalvás előtt megnéznék egyet, de mythbusters-t fogok nézni a discovery-n ha még nem láttam a mai részt, mert nagy mythbusters gyűjtő vagyok és szinte az összes rész megvan és láttam már.
Talán fél éve nem néztem filmet. Nagyon finnyás vagyok! Egyetértek veletek a filmekkel kapcsolatos álláspontotokkal. Volt egy lyukasórám, cimbora hozta pendrive-on. Megnéztük, és vagy 15-20 percig a hatása alatt voltam.
Akkor néztél először pojnót? :wow1: :hehe:
Azt nem tudom mikor néztem először pór nőt. De az biztos, ha az első randim összejön az óvónénivel,...
Miért pont az óvónéni? :emptybottle: Különben is! Nem az óvónő, hanem a :google: ! Ezt ne felejtsd el!
Barátnő kell nem barát szóval én inkább wikire voksolok
Nem tudom, ízlések és pofonok! Mit szólnátok, ha sok-sok Eötvös Google, vagy Eötvös Wiki szaladgálna a földön?
Levii: Nem tudjuk, gugli vajon fiú vagy lány? Szavaztatni kéne... De lehetne: Google is your girlfriend!
Ad hoc: Nagyon citromos lett a teám. Jó éjt!
Anya átállított valamit és minden döltbetűs a gépen... Hol lehet ezt visszaállítani? Kérdeztem, hogy hol mászkált, de természetesen ő nem csinált semmit szokás szerint. Lehet valami teszt, hogy vissza tudom-e állítani, de bebuktam mert nem. Valaki nem tudja esetleg?
Rendszervisszaálítás az xpben. egy héttel ezelőtti állapotot állítja helyre.
Asztalon jobb katt >>> a legördülőből tulajdonságok menüpont >>> Megjelenés fül, és ott minden windows objektum betűtípusa és egyéb tulajdonságai beállíthatóak.
Itt jut eszembe, hogy elég, ha választasz egy másik windows témát, vagy visszaállítod 'előző' témára. Ezt a menüt ugyan úgy éred el, csak a témák fület kell választanod. Már ha xp-d van.
Akkor vegyél ki belőle pár csepp citromot.
Van neki Svájci citromcseppkiszedő kanala?
Jó reggelt mindenkinek!
Nem tudja valaki, holnap nyitva lesznek a virágboltok?
Ma délig még biztosan találsz egyet- kettőt! De az ilyesmikre előre szoktunk készülni!
szerk.: Na jó, azért nem egy héttel, hogy a virág totál elszáradjon...
Nőnap lesz. Mamáim, anyukám, húgom, barátnőm, anyósjelölt, sógornőjelölt.... Költséges sportág ez a nőnap. Kár, hogy már nem lehet legálisan hóvirágozni. Az a baj, hogy nem szeretek kókadt virágot adni ajándékba, ráadásul ilyenkor minden drágább. Készíthettem volna Nekik valami szépet.... Késő bánat.
ui.: Lehet összehívom őket és nyomok egy chipandale táncot, legalább jót röhögnének.... (persze ez most nem komoly) Zenetom: Virágboltok mindig nyitva vannak ilyenkor, hiszen várják a jó kis dupla bevételüket. Főleg Plázák, Teccsók, Ósanok...
este leiszom magam, a holnap ki marad nah jó nem, majd holnap leszaladok a gaz boltba venni valami növényt Amugy miért nincs férfi nap?
Idézet: „Kár, hogy már nem lehet legálisan hóvirágozni.” És mit mond a törvény a saját kertemben, általam szaporított, neveltről? Idézet: „összehívom őket és nyomok egy chipandale táncot, legalább jót röhögnének....” És mi van ha nem? ... Akor lesz egy jó kis bevételed.
Már van! Egyenlőre Apák napja (Link), de leszz még több is! Nekünk is jár az egyenjogúság!
nem kimondottan erre gondoltam, de ez se semmi de ha a nőknél van nőnap, meg anyák napja akkor nekünk is legyen apák napja meg férfinap is amikor mi is fél áron ihatunk, és ingyen mehetünk be valamelyik éjszakai szórakozó helyre.
Állítólag minden más nap a férfiak napja. Ezt mondják a csajok.
(A2K! Ugye csak dadog a billentyűzeted? leszz = lesz)
Frankye! Azt hiszem 2:1 a multkor nekem is mondtad hogy csak 1 SZ a lesz, de ha ugy mondod lessz jobban hangzik
Minden másnap? Akkor ma iszok, holnap másnap?? |
Bejelentkezés
Hirdetés |