Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Eagle 3D segítség, POV-Ray
Témaindító: Thomas10100, idő: Jún 5, 2006
Témakörök:
A "tavtarto_legyen"-el? Vagy a "(3,0)"-val? egyikkel sem jó. :no:
Mivel nem tudni mi az azonosító én először kiolvasnám csak simán
int nControlID int azonos azonos=dlgCheckBox.GetProperties(nControlID) utána az "azonos" változót kiiratnám egy label-be, hogy lássam Idézet: „(3,0)” Ilyen nincs hiszen a formátum egy értékre van, ha vesszőt teszel az két értéket vagy változót feltételez. Lehet 1...9 vagy 01.....09 de legjobb ha lekérdezed és kiiratod, hogy lásd.
Nem tudom hogyan kellene kiíratni.
Ezt a sort biztosan így kell beírni ahogyan van?
Mert ezzel van baja. (parse error) Itt van az ulp: Bővebben: Link Ha azokat azt az öt sorot kitörlöd, amik után ezt írtam:
akkor működik szépen az ulp. (Ahhoz hogy a távtartók ablaka előjöjjön, valamelyik nyákra lerakott alkatrész 22. változóját át kell írni a 3dpack.dat-ban.)
Több sebből vérzik az a rész.
If dlgCheckBox.GetProperties(nControlID) = false dlgCell(3,1,3,2) dlgLabel(azonos); dlgLabel() nem hiszem, hogy kezel számot. Azt string-nek kell alakítani
És hogyan kell stringnek átalakítani? Nem írnád át az ulp megfelelő sorát jóra a kedvemért? Mert én csak kínlódok itt...
Lehet hogy az eddigi 'eredményeimtől' úgy néz ki mintha én értenék a programozáshoz valamicskét de nem! Amit eddig elértem az úgy sikerült, hogy mindent ellestem az ulp eredeti soraiból. No meg persze a ti segítségetekkel. De ez a GetProperties meg nControlID és hasonlók esetén már nem tudok labdába rúgni, mert ilyen sorok nincsenek az eredeti ulp-ben, így nincs honnan lekoppintani. Egyébként ilyeneket tud a makró: Bővebben: KÉP
Az azonosítók nem biztos, hogy jók, de ahogy elnéztem a kódot, ilyenekkel azonosítja a rádiógombokat és checkboxokat.
Illetve így:
Csak nálam van az,hogy nem tudom meg nézni Attila86 képeit?Nálam mindig a tvn-es főoldal jön be .
Attila86! Ha szépen megkérlek feltöltenéd a mono piher potméter makróját?Köszönöm.
milyen tipusát nem tudom dekralálni sajnos Bár lehet igy sem jó
Néha hülyéskedik a TVN, de ez nagyon ritka. Nekem bejön a TVN-es tárhelyről a kép, de itt van a weboldalamról linkelve:
M3-as fém távtartók Nem adom oda a makrót, már mondtam. Majd egybe felteszem az egészet hogyha eljön az ideje. Egyenlőre még rajzolgatok. Más is kérte már a makrókat... lehet hogy inkább nem is kellett volna még felraknom a weboldalamra a képeket... Közzé fogom tenni az egészet. Majd.
chriskross barátom, üdv a fórumon! Köszönöm, megpróbálom így...
Sajnos ez sem jó, parse errort ír ki az első ("if"-el kezdődő) sorra. A "dlgCell(2,0)"-val is parse error.
Lehet hogy tényleg inkább így marad ahogy most van. Csak jobban nézne ki az ablak.
Hello!
Én a fektetett tördelhető tüskesorokra,TSOPxxxx, USB A-B.Gondoltam így elsőre,de csak ha nem pofátlanság . Bővebben: Link
Nem tudom hogy mire gondolsz. Tudsz képet mutatni?
Sajnos képet nem,de a nevét mindnek meg tudom adni.
Fektetett tüskesor : con-lstaBővebben: Link(ebből 90°-osra gondolok) USB A: con-berg>>>PN87520Bővebben: Link USB B: con-berg>>>PN61729Bővebben: Link TSOP17xxx: telefunken>>TSOP17*TB1Bővebben: Link ui.: csak sikerült képeket is találni
Figyelmetlenségemnek köszönhetően nem vettem észre az oldaladon lévő TSOP17xxx-okat.
Elnézést.
Az általad linkelt USB B csati benne van az Eagle3D-ben gyárilag. Az USB A csatiból olyan van csak, ami ráfekszik a nyákra. Ebből mondjuk tudok állítottat rajzolni.
A fektetett hüvelysor valóban hiányzik, ezeket biztos meg is fogom rajzolni. Ma is hüvelysorokat rajzoltam egyébként, csak wire-wrap-eseket.
Hello!
Mi az hogy hasonlít? Á, tátva maradt a szám.. Ha azt is nézzük mennyi munkád van benne ... Le azzal a bizonyos kalappal, nagyon ott van, GRATULÁLOK !
Köszönöm!
A következő az lesz hogy műszerdobozt rajzolok neki és beleteszem.
Gyönyörű lett! Remélem egyszer nekem is sikerül iylet összehozni. :kalap:
Nem akarlak fárasztani titeket, de ezt nem bírom ki hogy ne mutassam meg:
Bővebben: KÉP És ez nem ám holmi összemókolás hogy csináltam egy új alkatrészt amiben beraktam a foglalatot a kijelző alá a kijelzőt meg megemeltem... de nem ám! Ennél a kijelzőnél az Eagle3D az IC-khez hasonlóan megkérdi hogy foglalatban legyen-e. :yes:
Már kiváncsian várom,hogy mikor fogod megosztani az alkatrészek makróit,átalakításait.
Igényes munka! Tiszta irígy lettem.
A másik, ami miatt írok, hogy ha jól emlékszem, valahol írtad, hogy lehet jelezni hiányzó alkatrészeket. Találtam egyet, amit sem az oldaladon, sem a program oldalán nem láttam (és futtatásnál nem is került rá a képre). Így néz ki, az állót megtaláltam a program alkatrészei között, ezt nem. Ha valóban nincs sehol, majd ezt is megrajzolnád?
A fekvő van benne gyárilag, az álló hiányzik. Ezt megrajzolom...
Egyébként ezek a gyári alkatrészek: Bővebben: Link
Igen, itt néztem, meg a Te oldaladon, csak nem úgy írtam, hogy gyári.
A megrajzolást meg köszi!
Ilyen lett:
Bővebben: KÉP
Attila
Nyákba ültethető RCA aljzatra gondoltál már? |
Bejelentkezés
Hirdetés |