Fórum témák
» Több friss téma |
koszike csak 1 a problema, mikor lenyomok 1 gombot a taviranyiton akkor ujjrainditja a gepem mi lehet a gond(mintha a hdd halna meg)
koszike a leirasd de van egy homalyoss resz benne az hogy hova kell menni hogy mentse el a taviranyitotol kapott jelt? es azt hol mutatja meg?
Koszike elore is István
"Amikor rajta vagy például a play parancson akkor Eset tanulása gomb és megnyomod azt
a gombot a távirányítón amelyik a play szerepét kell betöltse, majd ugyanígy a stop, stb stb." Rajta vagy a parancson, majd Eset tanulása gomb, ekkor lenyomod a távirányítón a kívánt gombot és ennyi! Azután mindig arra a gombra fogja azt a műveletet elvégezni amit akkor betanítottál neki! Amgy a programnak van Magyar kezelőfelülete, nemkell egyetem a használatához...
bocsika de ezt lövi be, ha megnyomok 1 gombot a távirányiton program jopárszor ujjra volt rakva
Akkor nálad valamelyik programmal inkompatibilis a dolog, másra nemtudok gondolni...
Probálj meg minden háttérben futó service-t és programot lezárni, majd úgy teszteld.
max megprobalok 1 mas gepen...ezt a gepem nem nagyon szabad kapcsolgatni jobrabalra.....(egy kisseb serrver)
Hali
Szabadna megtudnom, hogy melyik kapcsolást építetted meg? Egy rajz kéne vagy valami. Köszi
Szedd ki a stabkockát és tegyél egy 5v1 -oz zennert a helyére...
megprobalom (hogy kossem be?)
Ja ezt már beköttem, de nem ment sehogy sem. De akkor megpróbálom mégegyszer. Azért köszi. Ja meg a TSOP 1738 ezt hogy kell megnézni hogy működik-e? Gondolom ezért nem megy.
nekem a progi lejegyzi hogy mikor a taviranyioton az OK gombot nyomom akkor ezt a kodot kapja 3037 es utanna kiakad vmi otlel hogy hogyan kell bekotni a diodat?
[/off]Kicsitt nem vagy lusta? Szerinted mire való a kereső és mi van az Igor Plugin About gombja alatt?[/off]
Bocsika de ez totalisan nem mukodik(meg fel sem ismeri a gepem)
Akkor nem a Girderben van a hiba, és nem is a programban, hanem a gépedben...
- vagy a port nem ad akkora feszt vagy éppen abban a tartományban van ami nem kedvez a Girdernek - vagy mint az előbb írtam valamelyik programmal van konfliktusban, esetleg más is használja a portot
csak winamp, msn, nod32 megy a girderen kivul (+ a windowsos ...-ok)
Nekem ezt írja ki ha bekapcsolom a vevőt: Warning: There may be hardwere problem in receiver!
Vagyis ezzel a fajtával sehogy sem megy. Megpróbálom akkor azt a másikat, azt talán meg nem próbáltam.
DCD-re allitsd be s kelll menjen!!!! (a jelt fogadja nalam csak kiakad 1 ido utan s nem ir ki semmit)
NO VÉGRE!!!
Már működik nekem vagyis egyenlőre, még nem próbáltam mindent. Köszi a segítségeket.
nincs amit csak nekem ne akadna ki mindig
Szerintem épísd meg te is azt amit én. Mert amit te mutadtál az nekem nem ment. ez
igy nekem nem fog jelt
valve!
Gratulálok, nagyon jó lett a kapcsolások menüben látható PC távirányítása!!! Ha lesz egy kis időm meg fogom építeni, ez nagyon tetszik! Bármilyen távirányítóval működik?
Szia,
Köszi! Igen a távirányítók többségével megy. Én személyszerint még nem találkoztam olyan távirányítóval amelyel nem működött volna. (Kb ~45 félét probáltam már. Többek közt: hifi, tuner, tv, video, dvd, légkondi távirányítók)
Ez nagyon komoly akkor!
Még nem olvastam végig a cikket, mert csak most értem haza és mindjárt megyek is el, még arra leszek kíváncsi, hogy miket lehet vele irányítani de ha már a winampot lehet, már az nagyon jó.
Mindent. Amire képes vagy egérel és billentyűzettel azt elméletileg megtudod tenni a Girderrel is...
(persze egy Half-Life játékot nem játszol végig ugyebár egy távirányítóval mert nem arra találták ki)
Már én is megépítettem decemberben és jól működik, 3 távirányítót haszálok hozzá, nagy segítség ez nekem.
Wááá az szuper! Akkor firefox-ot is tudok frissíteni, esetleg ha elmegy a net akkor nem kell kikelnem az ágyból, hogy felcsatlakozzak.
Ez nagyon ötös kis kapcsolás akkor, köszi, hogy megosztottad velünk!!
Azért ez a táviránytós dolog nem annyira biztos.
Kicsit utána érdeklődtem... Ebben a témában számunkra 2 féle távirányító létezik: -váltókódos (nem biztos hogy így kell leírni) -fixkódos Ugye nekünk a fix kódos kell, hiszen egy gombhoz csak egy kód kell, amit "bemér" a Girder. Namármost a váltókódos egy gomb lenyomásánál mindig különféle kódokat ad le, így a Girder is mindig más-más kódot kap (ahogy láttam, ismétlődve), mert ezeket a távirányítókat (és a hozzá tartozó vevőket) úgy alakították ki, hogy nagyobb tartományban érzékelje a kódokat, esetleg a távolság növelésével nem biztos hogy ugyanazt a kódot veszi a vevő mint amit leadott a távirányító (talán a frekvencia miatt...?). Ha valamit elírtam javítsatok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |