Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Engem a tanárom küldene de viszont én nem nagyon akarok. Aki arra akar nevezni annak kell egy jó ötlet. Mivel nem szeretnék egy egyszerű PIC-es villogóval nevezni, így hát nem megyek. De ha adsz egy ötletet akkor meg gondolom.
Te mész?
Itt vagyok Látom bővül a családfánk...(hehe)
Hát nagyon hosszú napom volt. Ha ötöst nem is hoztam haza, képzeljétek kresszen csináltunk próba vizsgát és 3-ból kétszer átmentem és ez jó!
Azt hiszem, valami plus programot le kell hozzá töltened, vagy frissíteni az msn-t, de én sem tudom pontosan...
Hát azt én is nagyon remélem 6.-án délelőtt majd gondoljatok rám
Zolikám! A szerepeket ne cseréld fel!
:pirul: a többit rátok bízom
Ezt kikérem magamnak!
Köhömmm... MSN....
Mindenki tudja hogy Zsezsatündér aranyos. De mi már nem versenyezhetünk azért sem, mert szövegelőnnyel indulnánk a "vetélytárs" előtt.
Persze, hogy helyre állt. Rendet rakok én itt azonnal, rögtön
Szóval a hátunk mögött szervezkedtek!
Igen, szervezkedünk, meg kibeszélünk mindenkit
Te jó ég! Miket mondhattok rólunk! :nevetes1:
( Tomi! A Keresendő zeneszám címe....... Küldtek neked! )
Tévedés, jobb ötletünk is van...koszorúslány hiány van...khmm (hehe) DE, a rossz hír az, hogy ezt a posztot nem ti tölthetitek be...Kéne tanu is
Na ne mán!
Bízzunk a fiatalokban! Idézet: „Kéne tanu is” Virág elvtárs már szervezi nektek!
Most estem haza a Duna mellől a Tisza mellé, hulla fáradt vagyok lusta vagyok olvasni Mikor lessz valami mi történt az OFF topicban összefoglaló?
Ezt el kell olvasnod, mert elmondani sem lehet!
Esküvő lesz, csak tiszta hulla vagyok azért írok ilyen keveset.
Ha látnád a kómás fejemet... Ha jól rémlik ma 9 kávét ittam és még mindig alig élek. Na jó átolvasom, ha 10 perc mulva nem irok várjatok tovább
Hehe ezt nem hagyhatom ki: zene2
Avagy a visszavágás
No megyek csucsukálni, mert reggel meló, aztán utazom Nyíregyre. Hosszú nap lesz!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |