Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez egy jégkrémes, vagy festékes doboz? Ahogy nézem, 230V-os hálózati műszercsatlakozó is szerelve van bele. Ez veszélyes üzem így. Meg látom, hogy kusza dróthalmaz is helyet kapott a dobozban. ez így tényleg veszélyes. Gondolom ez csak amolyan próba darab, ezután rendes, az elektronikai készüléknek megfelelő "csomagolást" kap majd a kütyü.
Sziasztok.
Köszi szépen,hogy jó ötletnek találtátok a dobozt. Igen kicsit kuszán állnak a vezetékek de nem gerjed és nem is zúg egy picit sem.. Árnyékolt trafó van benne. Egyébként igen festékes dobozba van benne.
"Gyári holmi" Mostanában törekszem a külsőségekre épp úgy, mint a belsőségre. Korábban nem adtam arra, hogy hogyan néznek ki az épített dolgaim, most már egyre inkább nagyobb hangsúlyt fektetek a külcsínre is.
Köszönöm szépen
Idézet: „törekszem a külsőségekre épp úgy, mint a belsőségre” Belsőségek: máj, pacal,... stb.
Ez tényleg egy "fegyver"! ...és egy korábbi hozzászólásomat tudnám megismételni.
Hát te elképesztően kreatív vagy, marha jó lett ez a lámpa, hibátlan kivitelezés, ötlet és kreativitás. A videó pláne nagyon ottvan, remélem indulsz a videó pályázaton!! Elismerés!
Sziasztok! végre sikerült elkészíteni az első digitális hőmérőmet nagyon örülök,hogy működik is. Köszönet Mangroove-nak a kapcsolási és a nyák rajzért.
Mellékeltem pár képet róla.
Köszönöm szépen, kedves Doncso. Agyaltam, hogy hogyan lehetne a legkényelmesebben fogni a lámpát. Erre a megoldásra jutottam. A videót csak hipp-hopp sebtében raktam össze, nagy gondot nem fordítottam rá, pár perc alatt készült el. Igen, indulok a videópályázaton.
Örülök, hogy működik és szép is lett a NYÁK is, meg a kivitelezés is
Szerk.: Nem saját kapcsolási rajz, én is utánépítettem.
Idézet: Ezt örömmel hallom. „Igen, indulok a videópályázaton”
Wow, nagyon szép munka, milyen a hőszenzora? Esetleg én is kaphatnék dokumentációt? Érdekelne engem is.
Üdv.
Nagyon szép lett a panelod! Csak gratulálni tudok. Milyen technikával készítetted?
Szia! köszönöm, a Sensor: KTY81-220
a PDF fájlban van a kapcsolási rajz.és az alakatrész lista is.
Szia tbence3! a nyákot fotótechnikás módszerrel készítettem.És sósav+hidrogén peroxiddal marattam.
Közben megkaptam, de köszi, hátha másnak is kell majd.
Üdv.
Light Gun. Mondhatni, igen. Elég kellemetlen ha szembe kapja az ember. Tapasztaltam és roppant zavaró tud lenni. Önvédelmi eszköz gyanánt "levilágítom" vele a támadót
(Aztán előhívom és kimaratom...Ja és kap némi felület kezelést is) Üdv!
Hello Én is készitettem néhány melegfehér SMD led es lámpát egy kisebb 21 és egy nagyobb 78 . 3-3 sorba kapcsolva 150 Ω os ellenállással 12V kapcsoloüzemü táprol hajtva . A kicsi olvasáshoz (150mA) használom a nagyott (510mA) asztali lámpának (a 35W os halogént váltottam le vele) de áramszünet esetén szobavilágitásnak is jo.
Gratulálok erősen!
Mennyire jól jött volna nekem ez, mikor ilyen monitorokat javítottam... Merthogy akkoriban a gépek 300kHUF felett voltak, így arra nem tellett. Jobb híján tranyós csíkábra generátort építettem
Ez egyszerűen gyönyörű! Azt szeretném kérdezni, hogy a felirat a lámpa oldalára hogyan készült?
nagy on durva lett!!!:d
jó ötlet ez a doboz:d grat
Szia!
Köszönöm szépen! A felirat az öntapadó fólia, ploterrel kivágva. A betű lett kivágva és úgymond a negatívot ragasztottam a lámpára.
Sziasztok.
Én egy egyszerű bekapcsolható hangszórót készítettem. Tudom, hogy nem nagy szám de én még kezdő vagyok. Itt van pár kép róla.
Értem, kár, hogy nálunk ilyet nem lehet kapni...
Üdv: Abu.
Hali!
Gyorsan összedobtam én is ezt a Vezeték nélküli gyertyát. Azért ennyire drótmodell, mert közel kell lenni az alkatrészeknek egymáshoz Ja, és működik.
Gondoltál egyet, és bemutattál egy ilyet ?
Sziasztok!
Gondoltam egyet és én is felteszem a képeimet a gyártmányomról! Az alapja egy tda2003-mas végfok IC, amit 3db sorba kötött mobiltelefon aksiról hajtok. Sokak szerint igénytelen ez az IC, de nekem erre a célra megfelelt. Van még a dobozban 2 hangszóró egy mély és egy magas. Azért csináltam hogy legyen mit hallgatni utazások közben is (általában MP3 lejátszóról megy) Az aksikat hálózati adapterről töltöm. A belsejében van egy kis rendetlenség, ettől tekintsetek el |
Bejelentkezés
Hirdetés |