Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezek szerint téged "eltaláltalak"... Nem járok be oda órára, csak szobatársaimat vártam meg, így beültem!
Topit bezzeg másodszorra is félretippeltem! Ezenkívül még gulyi88-at ismertem fel a tolltartóján díszlő nicknevéről!
Ugye milyen észbontó volt az előadás? Szerintem örülhettél, hogy jutott hely egyáltalán a teremben, és le tudtál ülni a tömegtől
Nincs mit... Használata egyszerű, de ha már egyszer úgy is nyélbe ütöttük ezt az msn-es dolgot, akkor majd ott elmagyarázom. Egyébként nálam a kékhalált a memóriamodul cseréje oldotta csak meg.
Ez így igaz! Bezártságérzetem volt előadás alatt! :eeknoes:
Ablak mellé kell ülni!
(kívülről!) :hide:
Ennyire nem akarom kerülni a tanulást!
Sziaszok!
Nem tudjátok véletlenül hogy hol találhatnám meg Máté Pétertől az Elmegyek című számot ének nélküli változatban? Tehát csak maga a zene. köszönöm
Ha nem csal az emlékezetem, akkor az eredetije francia. A zenének. Homályos emlék, többet nem tudok segíteni
Most láttam a TV-ben, hogy a világválság miatt mától megadóztatják a nagy adatforgalmat generáló, hobbi internetezősöket. Havi 1, 2, 4, 8, 16 giga határok vannak. Emellett, aki a 2, vagy nagyobb határokat átlépi, annak korlátozzák a letöltési sebességet a felére, s a következő havi limitje is feleződik. Ha viszont a következő hónapban nem lépi át az aktuális korlát felét sem, akkor viszont duplázzák a sebességet, s a limitet is. Az egész hasonlít a gépjárműbiztosításos bónusz - málusz rendszerhez.
Matyikém! Nem! Annak az eredetije Máté Péter, és aztán sok nyelven énekelték!
De csak, ha megígéri, hogy egyedül, zárt ajtók mögött...
Úgy szoktam! Csak gondoltam lejátszom neki szintin ha úgy megfelel.
Meg van a kottája? Én játszo(ga)ttam hajdan hallás után, a refrénnel nem is volt gond, a többihez viszont kellett volna a kotta.
Ez valami fantasztikus... Gondolom ez a torrentezők ellen irányul, a válság csak "ürügy". Miért is jobb ha kevesebb az adatforgalom? Kinek jobb? A szeverek egyébként is mennek, nem fogyasztanak sokkal többet, ha adatorgalmat is bonyolítanak. Akkor ezek szerint újra divatba jön a hordozható keretbe szerelt winchester! Mikor lép életbe ez a rendelkezés? Egyáltalán mi az, hogy az adatforgalmamat korlátozzák, amikor én KIFIZETTEM a korlátlan netet? Akkor a havidíj is essen vissza alkalmas esetben a negyedére nyolcadára, tizenhatodára - ha csak tizenhatod annyit internetezek! Ja és tudtommal kihirdetéstől számítva 90 nap múlva lép életbe a törvény!
Hóóóóó???? Hát hohohohohoool laksz Te? Északisark?
Nálunk nem esett, mi hobbisták vagyunk, Te meg hóbbista!
Ááááá... Ez eszembe sem jutott!
Remélem hogy ez csak egy rossz április elsejei vicc :eek2:
Szerintem is a notórius letöltögetők ellen irányul.
Idézet: „Kinek jobb? A szeverek egyébként is mennek, nem fogyasztanak sokkal többet, ha adatorgalmat is bonyolítanak.” Ez igaz, de ha jócskán megcsappan az adatforgalom, akkor kevesebb szerver is elég. No meg a letöltögető gépe sem fog csak pl. 10 órát menni a 20, vagy 40... óra helyett. Nem lesznek napokra, hetekre otthagyott gépek, amik "hagy töltsenek". Ez által kevesebb áram fogy, kevesebb áram támogatás kell, kevesebb áram fogy itthon, többet ellehet adni máshova. Szerintem :gumicsirke: Idézet: „Akkor a havidíj is essen vissza” Ez az elve a bónus-malus rendszernek.
Szamóca!
Ez a karokézónak szólt!!! (csak egyedül, zárt ajtók mögött...) Idézet: „kevesebb áram fogy itthon, többet ellehet adni máshova” A dolgok jelenlegi állása szerint mindenkinek fölöslege van, nem kell a kutyának sem.
Nos én nem ilyen szolgáltatásért fizetek, szóval nem tudom milyen jogon tennék ezt meg. Ráadásul a gazdasági válságra hivatkozva... Röhej.
Ennyi erővel a benzinkutaknál is közölhetnék hogy a válság miatt vizet tankolnak a kocsiba benzin helyett mert az olcsóbb. Az már más kérdés hogy azzal nem gurul az autó. A net ugyan ez, én azért köttettem be hogy tudjak letölteni, ha úgy tartja kedvem akkor 100-200 gigát. Ha hoznának egy ilyen intézkedést, akkor nincs értelme annak hogy be legyen kötve, hiszen én pont a korlátlan letöltés miatt köttettem be a netet. Ja hogy böngészni még mindig fogok tudni?! Az autóval meg fogok tudni indítózni, na de ne azért van az embernek autója. Érdekes, én nem mondhatom azt a postán hogy ennek a csekknek csak a tizenhatodát fizetem be mert válság van. Mindenki a mi általunk képviselt rétegen akar spórolni és még erősebbre húzni a nadrágszíjat míg meg nem fulladunk. Elég volt. Még egy nyamvadt internet-szolgáltatónak is van ilyenhez képe és lenyomni az emberek torkán hogy mert válság?! Meddig viselik még el az emberek hogy hülyének (és következmények nélkül, mértéktelenül meglophatónak, meggyalázhatónak) nézik?
Öcsém mi van itt az oldalon? Nyitnak olyan témákat hogy eszméletlen! Lehetne egy gyűjteményt össze lökni belőle! :yes:
Ebből is az lesz hogy mindenki keresi majd a kiskapukat! Több lesz a bűnözés is!
Pl.? A gyűjteményt azt hiszem Topi gondozza, csak nem tudom, hogy látható-e már publikusan.
Volt annó az olajmaffia, a szőkített olajjal. Most a XXI. században jön az internetmaffia, a szőkített internettel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |