Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A YouTube-on is április elseje van...
De szerencsére könnyen visszaállítható a dolog...
Jah, azt hittem csak én nyomkodtam el megint valamit
Ha tudnád, milyen kemény horrorfilmet láttam erről a fordított/tükrözött világról néhány napja... elég jól meg volt csinálva, egyedi volt a történet...
A film címe, egész véletlenül az volt, hogy: "Tükrök"
Horror... Van egy-két jó. Nem horror, de Ajánlom mindenki figyelmébe a Coulombo és a Simlis és a Szende sorozatokat!
Zoli!
Te is voltál már minden, mint a Havas H.
Anyukám is volt mozigépész - jelenleg nyugdíjas, (No meg könyvtáros is volt) úgyhogy éljenek a mozigépészek!
Nekem a nagyim volt mozigépész! :yes: (nem vicc!)
Nem tudtok valahol egy MP4->Mpeg vagy valami hasonlót?
Ez a ...... telefon csak MP4-ben tud felvenni azt meg normális lejátszó nem tudja lejátszani a gépen.
Már csak az államtitkár hiányzik, és beülhetsz a heti hetesbe.
Total Video Converter....
Lejátszáshoz meg Total Video Player... Utána ha ezeket felrakod, azthiszem viszi a mezei windows mplayer is (nekem még a 3gp-t is..).
A KM player ,vagy a VLC médiaplayer sem?
Anyukám Fehérváron a Vasvári Pál Gimnázium népművelő tagozatára járt. 5 plusz 1-es rendszerben mindent csinált. Bábfoglalkozástól a mozigépészig...
Ha már a filmes szakmánál tartunk, én a mozigép másik oldalán dolgoztam. Ezzel fel is lebbentem a fátylat, a nicknevem eredetéről. Bővebben: Link
Konvertálnom kéne, hogy ide fel tudjam tenni műveim.
Mindjárt megnézem.
És targonczás miért voltál kétszer? :hide:
Szegény Zolit ennyire azért nem kéne lenézni. Méghogy a heti retkesbe.
Sziasztok
Észrevettem két - bár lehet több is van - olyan hozzászólást amiben ilyen rablós, vagy tudom is én milyen oldalt likelnek be. Szabad ilyet? Nem BOT írkálja be? Nekem ez fura... valaki tudja mi ez?
Azt a keveset meg ellapátoltad...
Ja, nálunk is süt a nap ezerrel, én meg mehetek aludni...
(éjszakás vagyok, nemrég jöttem haza, 6-ra meg megint mehetek...)
Melyik képen vagy? Nem találtalak. Esetleg ez Április 2-i tréfa?
Ha már áprilisi tréfa, tegnap szereltem a strobimat, sikeresen rövidrezártam, a két vezeték össze ért, az egyik kicsúszott a sorkapocsból, nah mind1 este 8 óra kismegszakító le. Tesóm sikít, mert nem tudja mi van. annyit mondtam
Idézet: , de már közvilágítás sincs Nem elhitte? „neki nyugodj meg én voltam”
Nem, ez már nem tréfa. Pedig ott vagyok a képeken, csak akkor kb tizenvalahány évvel fiatalabb voltam. Annyit megsúgok, hogy én voltam a rendező, technikus sőt az egész producere. No egy ilyen emberkét keress a képeken
A legjobb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység!
Sziasztok! Ma voltam gyárban, ahol alkatrészeket ültetnek be panelra (többnyire smd-t), lényeg, hogy kézi javítórészlegnél olyan vanília illat volt, hogy folyt a nyálam. Mondom mi fene? Hát illatosított forrasztóónt használnak! egyből megtetszett, hoztam is pár métert, kipróbálni idehaza. El is határoztam, hogy veszek, de nem találok semmit sehol róla. Ha valaki látott már ilyet valahol, vagy tudja hol lehet kapni, segíthetne rajtam Biztos más is örülne, ha feldobná a forrasztást kis illattal
Valósínűleg vagy a folyasztó-, vagy a tisztítószer olyan vegyület volt, mely hasonló hatást kelt az orrodban, mint a vanília illatanyaga. Voltaképp biztos, hogy a forrasztóón használata közben jött a vanília illat? Szerintem az ott dolgozók zsigerből utálják a vanília fagyit, mert a vanília illat az agyukban a munkával kapcsolódott össze.
Ááááá :violent: VANILIA
Utálom az ilyen művi illatosításokat. A pákászságnak épp a gyanta illata az autentikus. Ezt nem cserélném le semmi pénzért sem! Na jó, azért volna egy összeghatár ami felett már belemennék, de akkor meg tuti zugpákásznék a gyantás ónnal
Egyértelmű, hogy a forrasztóónban van az illat, mivel hoztam haza, és 3 centitől még két óra múlva belépő ember is simán érezte
Biztos, hogy ólommentes ón és speckó nem korrozív folyasztószere van. Van egy rossz hírem, nem sokára nem gyártanak már olmos gyantás cint, úgyhogy muszáj megszokni az ólommentest és annak a szagát. Esetleg be lehet spájzolni egy életre valót az ólmosból amígg gyártják. és mint ahogy múltkor mondtam, nagyon pocsék módon terül...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |