Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Bizony, 4 nap múlva lesz 1 hónapja nálam
![]() Üdv! UI.: De én olyan fajta vagyok hogy ami az enyém mindenre vigyázok..
Helló ! Egy ilyen spéci fúrógéphez kell is egy jó táp! Néhány dolog megragadta a figyelmemet: A ROE 1000 µF-os kondik bírják még, mert már biztos nagykorúak.A biztosíték foglalat is egy sajátos meg oldás a fúró tápban és a kábel kötegelés is tetszik. Összességében úgy jó ahogy van. De lenne még egy kérdésem: az asztalon láttam 2 db SONY NiMh akkut. Hogy vagy megelégedve vele ? Nekem is van vagy tíz db de tapasztalatom szerint a ráírt mA értéket bőven alul múlja. Már az első töltésnél 270 mA töltő áram mellett öt óra múlva erősen melegedet.
A kondikat megformáztam és direkt feltöltöttem és hagytam 2-3 napig állni még a táp fesz több mint 3/4-e benne volt..
A biztosíték foglalat a primer oldalon azért oylan mert nem volt már hely hová tenni.. Így forrasztás + Szilikoncső.. Azok a Sony akkuk hogy őszintén megmondjam bagót se mérnek.. A piacon vettem feltöltöm és szinte semmi nem marad meg bennük.. Vettem 1 pár 3800mAh-s AA akkut is a fényképezőbe.. feltöltöm kattan egyet a vaku majd se kép se hang ennyi volt.. A gyári 1700mAh-s többet bír mint ez.. Azt gondolom hogy ezek valami hamisítványok.. Szia!
Helló ! Légyszíves a gyengébbek kedvéért írd le néhány szóban , hogy ez a jópofa kis kütyü honnan mit olvas ?
Az akkuról nekem is ez a véleményem. Ferde szemű hamisítvány.
Helló ! Az akkus linket köszönöm régen gyűrődök már ,hogy milyen akksit vegyek. Ráadásúl nekem 4 db kell egyszerre.
szioka tudnal kuldeni bekotest is errolmert nekem is van egy hasonlo hivom de meg nem toom hogy mukodik-e
ha mukodne akkor en is feltuningolnam elore is koszonom
Szia: Tudnál küldeni bekötést is erről mert ![b] Talán így érthetőbb lenne ?
![]()
Zenélő magasfeszültségű plazma:
itt tartok Oszcilloszkóp és induktivitásmérő nélkül nehéz az élet ![]() Szépen szól belőle a zene. Jelenleg nem MŰKÖDIK, de nyáron folytatom. Most érettségi + nyelvvizsga. További infó: Nagyfeszültség sorkimenő trafóval -> 24; 25. oldal Így még érthető is! Frankye
Én még elég kezdő vagyok, de ettől függetlenül ez az áramkör elsőre beindult, és ennek nagyon örülök. Az IC egy TDA2003-mas, sok rosszat hallottam róla, de nekem egész jól működik. 4 Ohmos hangfallal használom, és egy 16V-os 3Ah-s lítiumos akkumulátorról táplálom. Sajnos még nyákot nem tudok maratni, ezért csak összeforrasztgattam az alkatrészeket
Kezdésnek nem is rossz!
Én, amíg nem volt meg itthon a megfelelő nyersanyagom nyákmaráshoz, mindent univerzális próbapanelen készítettem el (Bővebben: Link), szerintem nézz szét a közelebbi boltokban, és vegyél néhány darabot, szerintem sok hasznát fogod venni a későbbiek során. Üdv vtnagy
Oké, köszi a segítséget. Akkor majd ha legközelebb valami bonyolult dolgot építek, kipróbálom a próbanyákot. De az nem úgy van hogy egyik felén bele kell dugdosni az alkatrészeket, és a másik felén meg össze kell őket kötni vezetékekkel?
Fűállító második felvonás:
Hát ez nagyon komoly! Lassan már saját intelligenciával rendelkező mini robot emberkék fognak a vasutadon rohangálni és vágni a füvet!
![]()
Gratulálok, ha lesz kiállítás valahol okvetlenül szólj, szívesen megnézném élőben is.
Ez nem is akkora hülyeség... Ááááh. Ezt tuti megcsinálom. Ha gondolod kilátogatsz majd a kiállításra, és meglátod ahogy füvet nyírnak.
Ugye nem haragszol, hogy komolyan megvalósítom a dolgot? ![]() Akit érdekel, augusztusban lesz majd a nemzetközi vasútmodell kiállítás az északi járműjavítóban, és jóbarátommal együtt mi is kiállítók leszünk, több asztallal is. Majd mondok konkrét időpontot, ha már én is tudok ![]()
Nem vagyok egy haragvó típus! Örülök, ha jó ötlettel tudok szolgálni! Megyek is majd a kiállításra, hogy lássam mi lett az ötletből!
![]()
PM-ben írtam Neked!
Topi: Nagyon szép, gratula hozzá ![]() A második képen az üveg vagy víz? Nem tudom eldönteni, annyira élethű ![]()
Az sima víztiszta műgyanta, spec. módon öntve.
Ez nagyon klassz. A 2. képet valahol a külvárosban fényképezted egy pataknál
![]() Apropó, csináltam egy fejhallgatós erősítőt (MOSFET-tel), csak egy csatorna van kész, de megcsinálom a 2-at is mert úgy hallatszódik hogy jól szól ![]()
Elmegy magától tankolni, s még pénzt se kér hozzá.
![]() Amúgy, adott nyomvonal követése, a rákerült tereptárgyak felismerése, kikerülése és visszatalálás a nyomvonalra... :gumicsirke:
Nem inteligens (még) az csak egy fejlesztési lehetőség pl nyomvonal betanulás vagy akufesz figyelés és feltölti magát DE MÉG EZEKET NEM TUDJA.Jelenleg annyit tud mint egy normál RC car.
Én meg voltam győződve, hogy az "élő" víz a mederben. Erre kiderül, hogy műgyanta. Nagyon élethű megoldás lett! Remekül utánozza a víz hatást. Tetszik.
Az intelligencia mindig fejleszthető!
![]()
Persze! Csak az intelligencia a földön állandó...
Sziasztok! Csináltam egy lézer showt.Szerintem nagyon jó lett!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |