Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem Jetaudio :yes: Nagyon kényelmes a felülete. Vagy esetleg a KMPlayer - használhatóságban egy picit alulmarad az előbbihez képest, viszont nincs olyan fileformátum amit ne játszana le. A legismeretlenebb formátumokat is tudja (bár a Jetaudio sem piskóta, de a KMP még több formátumot ismer).
szerk.: bocsi a háromszoros szóismétlésért, így sikerült
Igen, meg. :yes:
Hálából egy rövidke, - Jó napot! Itt hirdették az újfundlandit? - Igen. - Na és, beszámítják a régit?
A JetAudio-ban lehet állítani gyorsbillentyűket?
szerk.: és miért nem vagy fönt msnen?
Természetesen!
Msn? Háát, nem is tudom...nem volt kedvem Na de majd most...
Réges-rég gyerekkoromban volt egy kazettánk. Magyar előadók dolgoztak fel rajta (illetve inkább adtak elő) külföldi világsikereket (Mint anno a Disco Party 1-2 volt) . Azt hiszem Super hits 80s volt a címe. Annak a szalagnak utolsó száma volt ez, Köbükinek biztos tetszeni fog. JAMES LAST - Biscaya
Aki szereti a jazz előfutárának tekintett ragtime-t, annak itt ez a 3 gyöngyszem! The Entertainer - Scott Joplin Maple leaf rag - Scott Joplin Easy Winner played by Scott Joplin
A Biscaya nagyon szép. Marcibácsi barátomnakmegvan eredetiben nagylemezen. Nekem meg digitalizálva, rögtön lemezről.
Nagyon szép zene! Csövessel az igazi üdv
Szia Frankey!
Nem értem sajnos mire gondolsz Jössz a májusi börzére?
Nem kérdezzük meg, hogy jön-e! Ha nem jön, akkor kivisszük!
Ha nem veszitek komolyra: Sok lúd disznót győz! Vagy egységben az Erő (a watt ) :hehe:
Ha egységben az erő, akkor egység=F*s*cos(fi). Nomármost ezek szerint együtt, hármónknak (Egység!) Frankye-t egy lejtőn kell feltolni, vagy le. Így könnyebb dolgunk lesz! Szerintem elég az is, hogy ha megkérjük, tartson velünk! Elvégre szívesen jönne! UGYE? Ja, és NINCS DE!
Egy régebbi témakörre reagálnék: Nekem EZ a kedvencem.
zolee1209: Az erő az Newton! A teljesítmény a Watt, de ezt azthiszem illene ismerni
Innen, már csak egy lépés a fából vaskarika.
Kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít...
Ajjaj kihaltság van? Ma én vagyok az első? Sikerült egyszerre a vacsit csinálni (sültkrumpli és rántott sajt) és fórumozni ezzel volt annyi mozgásom, hogy a tegnap esti vacsit ledolgoztam
Az inkább szögaluminium...
Nesze neked kihaltság!
Hirtelen végig futott az agyamon, hogy amíg nem olvasgattam a fórumot, szóba hoztátok az OFF mentes napot és ez az a nap amikor nem ir senki ebbe a témába.
És az ma van?
Ami a képen van szerintem egyszerűen megfogalmazva egy hibaüzenet!
Mivel irtam egy üzit a témába, igy már ma nem lessz MA OFFOLJUK AZ OFF TOPICOT
Az biztos hogy nem lesz az.A többiek majd jól leszedik a fejünket.
Ez csak az én elképzelésem, amit leirtam Na de ha ténylek ezek a tények megeszem amit kifőztem. Lehet, hogy kapok egy warn-t amiben az fog állni : Ünneprontó hozzászólt az off topichoz
elirtam! Tényleg akar lenni nem ténylek
Idézet: „Nem értem sajnos mire gondolsz” Arra, hogy sokig nem írogattál... Már azt hittem, elvesztél! (Vagy meg, ami rosszabb...) Idézet: „Jössz a májusi börzére?” Tehetek mást? Azok után, ahogy Zoli, Matyi, meg a "másik Zoli" megfenyegettek?
Szép délelőttöt mindenkinek..
Legalább olyan szépet mint nekem Szereztem a suliból egy pár cuccot.. Remélhetőleg 1 hét múlva is lesz ilyen fuvar (ezentúl minden nap nagy szatyorral fogok járni A képeken láthatóak a cuccok.. A "mi ez" c képeken szereplő dolgokról szeretném megtudni hogy mik azok? Bár lehet hogy inkább más topicba vág.. De lehet hogy írígykedést fog kelteni Előre is köszönöm... Üdv!
folytatás..
Szia!
Mi ez, mi az? Én is szeretnék ilyen suliba járni. 1: valószínűleg állítható toroid trafó, ha az nagyon becsüld meg! Én is szeretnék egyet, csak drágák a jók. 2: spec ellenállás (sönt), vagy fűtés. Bár minden ellenállás egyben fűtés is 3: szilárdtest relé "retrósan". Szüleid tudnak már a "kacataidról"? |
Bejelentkezés
Hirdetés |