Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem Jetaudio :yes: Nagyon kényelmes a felülete. Vagy esetleg a KMPlayer - használhatóságban egy picit alulmarad az előbbihez képest, viszont nincs olyan fileformátum amit ne játszana le. A legismeretlenebb formátumokat is tudja (bár a Jetaudio sem piskóta, de a KMP még több formátumot ismer).
szerk.: bocsi a háromszoros szóismétlésért, így sikerült ![]()
Igen, meg. :yes:
Hálából egy rövidke, ![]() - Jó napot! Itt hirdették az újfundlandit? - Igen. - Na és, beszámítják a régit?
A JetAudio-ban lehet állítani gyorsbillentyűket?
szerk.: és miért nem vagy fönt msnen? ![]()
Természetesen!
Msn? Háát, nem is tudom...nem volt kedvem ![]() ![]()
Réges-rég gyerekkoromban volt egy kazettánk. Magyar előadók dolgoztak fel rajta (illetve inkább adtak elő) külföldi világsikereket (Mint anno a Disco Party 1-2 volt) . Azt hiszem Super hits 80s volt a címe. Annak a szalagnak utolsó száma volt ez, Köbükinek biztos tetszeni fog. JAMES LAST - Biscaya
Aki szereti a jazz előfutárának tekintett ragtime-t, annak itt ez a 3 gyöngyszem! The Entertainer - Scott Joplin Maple leaf rag - Scott Joplin Easy Winner played by Scott Joplin
A Biscaya nagyon szép. Marcibácsi barátomnakmegvan eredetiben nagylemezen. Nekem meg digitalizálva, rögtön lemezről.
Nagyon szép zene! Csövessel az igazi ![]() üdv
Szia Frankey!
Nem értem sajnos mire gondolsz ![]() Jössz a májusi börzére?
Nem kérdezzük meg, hogy jön-e! Ha nem jön, akkor kivisszük!
![]()
Ha nem veszitek komolyra: Sok lúd disznót győz! Vagy egységben az Erő (a watt
![]()
Ha egységben az erő, akkor egység=F*s*cos(fi). Nomármost ezek szerint együtt, hármónknak (Egység!) Frankye-t egy lejtőn kell feltolni, vagy le. Így könnyebb dolgunk lesz!
![]() ![]()
Egy régebbi témakörre reagálnék: Nekem EZ a kedvencem.
![]() zolee1209: Az erő az Newton! ![]() ![]()
Innen, már csak egy lépés a fából vaskarika.
![]()
Kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít...
![]()
Ajjaj kihaltság van? Ma én vagyok az első? Sikerült egyszerre a vacsit csinálni (sültkrumpli és rántott sajt) és fórumozni
![]() ![]()
Az inkább szögaluminium...
![]() Nesze neked kihaltság!
Hirtelen végig futott az agyamon, hogy amíg nem olvasgattam a fórumot, szóba hoztátok az OFF mentes napot és ez az a nap amikor nem ir senki ebbe a témába.
És az ma van?
Ami a képen van szerintem egyszerűen megfogalmazva egy hibaüzenet!
Mivel irtam egy üzit a témába, igy már ma nem lessz MA OFFOLJUK AZ OFF TOPICOT
Az biztos hogy nem lesz az.A többiek majd jól leszedik a fejünket.
Ez csak az én elképzelésem, amit leirtam
![]() ![]()
elirtam! Tényleg akar lenni nem ténylek
![]() Idézet: „Nem értem sajnos mire gondolsz” Arra, hogy sokig nem írogattál... Már azt hittem, elvesztél! (Vagy meg, ami rosszabb...) ![]() Idézet: „Jössz a májusi börzére?” Tehetek mást? Azok után, ahogy Zoli, Matyi, meg a "másik Zoli" megfenyegettek? ![]()
Szép délelőttöt mindenkinek..
Legalább olyan szépet mint nekem ![]() Szereztem a suliból egy pár cuccot.. Remélhetőleg 1 hét múlva is lesz ilyen fuvar (ezentúl minden nap nagy szatyorral fogok járni ![]() A képeken láthatóak a cuccok.. A "mi ez" c képeken szereplő dolgokról szeretném megtudni hogy mik azok? Bár lehet hogy inkább más topicba vág.. De lehet hogy írígykedést fog kelteni Előre is köszönöm... ![]() Üdv!
folytatás..
Szia!
Mi ez, mi az? Én is szeretnék ilyen suliba járni. ![]() 1: valószínűleg állítható toroid trafó, ha az nagyon becsüld meg! Én is szeretnék egyet, csak drágák a jók. 2: spec ellenállás (sönt), vagy fűtés. Bár minden ellenállás egyben fűtés is ![]() 3: szilárdtest relé "retrósan". Szüleid tudnak már a "kacataidról"? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |