Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Helitimmer van ott csak egy-egy pötty festék van rajta.. késsel meg kell kaparni
Szerintem az egyik I/O jó lesz a beállításhoz...
Szerintem a végállásban túl hangos lesz :yes:
Lehet hogy az két nyomógomb?
(1/0 állapot, szól/nem szól) Idézet: „Szerintem a végállásban túl hangos lesz” Ami jelezheti az esetleges túlcsordulást. szerk.: megint huncut kedvünkben vagyunk
vicsys tapasztalatból beszél. A nőt nem lehet kikapcsolni! Némely egyed annyit beszél, hogy nyáron le van barnulva a nyelve. Vagy csokit evett?
...és megint én vagyok az a hímsoviniszta disznó, aki elindította ezt az egészet
Hidd el, ha tudom hogy ez lesz a linkből akkor be sem teszem
De ha még énis elememben vagyok.... hejj
én csak röhögök rajta, amúgy meg néha tényleg nemártana egy off gomb
A (barát)nőre, húgodra, nővéredre, ránk, vagy a HE-re? A HE-n már van! Épp ott vagy!
OFF topicban OFF gomba?
Tudod mit jelentene az? Egyszerűen szabálysértést! Ha "elektronikás" topicban offolunk akkor kell az OFF gomb... De ha itt benyomnánk, akkor az ellenkező hatást tenne..
OFF gombát még nem is ettem, de jól hangzik
Idézet: „OFF gomba”
Bazz gomb-ot akartam írni...
Átolvastam de nem tűnt fel hogy gomba lett Akkor menjünk gombázni :yes: Szerveznék egy HE-s gombagyűjtést.. ki jönne? Cél: az OFF gomba megtalálása..
Én megtaláltam!
(Nézzétek a csatolmányt)
A nagy gomba mellett az a kisfia?
Amúgy ezt milyen programmal csináltad?
A progi nem kell, mert azzal nem lakok jól.
üdv
Akkor a gombának... hát nem tudom, mert beirtam gugliba és onnan loptam el
Na de azért egy fokkal nehezebb program mint a Paint
Tényleg, az adatoknak van tömegük? Szerintem egy üres CD könyebb mint egy teli, mert a lézer ugye beleégeti az adatot, és ami az adat helyén volt "anyag" az elégett. Bocsi az újabb eszmefuttatásomért. Idézet: „egy üres CD könyebb mint egy teli” Elmondásod szerint nem fordítva akkor?
Jesszus, kezdek megőrülni, fordítva akartam írni....
Köszi hogy figyelmeztettél.
tényleg van külömbsé az üres és a teli Cd között?
Nincs!
Viszont Szebence kollégánk egy szöveggel lepett meg MSN-en: A következő 5 dolog egyszerre történik. Milyen fontossági sorrendbe csinálod meg őket? Mindegyiknek külön jelentése van. 1.- Csörög a telefon. 2.- Sír a gyerek. 3.- Valaki csönget vagy kopog az ajtón. 4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső. 5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz. Írjátok föl a sorrendeket magatoknak (vagy akár itt), a jelentések este 8-kor lesznek megadva Mármint ha van hozzá kedv... |
Bejelentkezés
Hirdetés |