Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Másik íróval. (jobb esetben csak egy másik lemez kell...)
A hűtő tartó konzolt pedig be lehet tenni a gép szétszedése nélkül. Csipesszel vagy (vékony) fogóval az alaplap alatt be kell dugni, felülről pedi mehet bele a facsar. Amúgy nincs álló és fekvő házhoz tervezett hűtő, mert mindegyik házat lehet fekve és állítva is használni, legfeljebb az előlap nem úgy áll, ahogyan illene neki.
Mai nap tanulsága: ne valljátok be egy lánynak hogy szeretitek, ha tudjátok hogy egy másik fiút szeret, pláne ha ittas állapotban vagytok (az elmút fél óra tapasztalata).
Most nagyon nincs happy! :no: Idézet: „ha tudjátok hogy egy másik fiút szeret” Ez még a jobbik eset! És mi van ha a bevallás közben derül ki? Az idegeinkre nincs jó hatással, ha ekkor derül ki.
Nembaj, valahogy majdcsak kiheverem ezt is.
tessék.
Tudom, de most besokkaltam
Együtt érzek... Meg sem merem kérdezni, hogy Zsezsa az?
Én 2 év után nem tudtam kiheverni Valaki adjon kölcsön egy pákát, az legalább meghallgat
Nem, nem Ő az!
Másik lány, fiatalabb, sokkal, tulajdonképpen nem is tudom hogy miért szerettem belé. Talán azért mert kevés a tapasztalatom. Idézet: „A nő az egy igen szeszélyes állat....” /idézet a Frédi és Béni 2-ből / üdv
Az biztos. De erősek vagyunk és tudjuk hogy ez csak egy biokémiai folyamat aminek vége lesz, csak ez a rész nehéz.
Hát mit mondjak a szerelem már csak ilyen. Egyiknap jön másiknap megy, sitty-sutty, volt nincs lesz...
Fogj egy pákát s állj neki egy projektnek, építsd meg az AVR -es Girdert, énis annak állok neki valamelyik hétvégén, csak legyen szabadidőm arra is, mert ebben a rohanó világban semmire sincs idő...
De azért nem gondoltam volna hogy ez lesz a vége.
Állítóllag minden a régi lesz. Hát remélem.
A nő az egy igen szeszélyes állat....
Na erre most rátudnék kontrázni egy jó nagyot de azt hiszem nem irom le ide
Köszönöm neked és Master_of_the_web-nek is a segítséget, sikerült megoldani a dolgot. De sajnos a freewebes hirdetés ettől kétszer jelenik meg.
Ideje lenne már tényleg egy normális tárhelyet meg domaint venni.
Hello! Ha a reklámmal van baj, akkor regisztrálj az extrán, reklámmentes az oldal, 2gb tárhellyel
Ne szomorkodj! Küldök egy képet a helyzetedről.
Most mint ha könnyebb lenne. Lehet hogy csak az alkohol miatt dramatizáltam túl. Na már mindegy
Apropó ha valaki ismerné, írjon... Mi a szám címe?
Na én meg keresem itt fél éve és semmi
Erre Te megmondod 15 perc alatt. Nagyon szépen köszönöm! Hogyan háláljam meg?
Mármint attól számítva hogy ide írtam a kommentet
Ami nem 15 perc, hanem 22 perc. Még számolni se tudok
Szamóca! Te honnan szeded ezeket a képeket? Mert nagyon nagyok szakadok a röhögéstől
Gyűjtögetem, hogy minden helyzetre legyen vizuális mosolykeltőm.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Azt nem néztem, csak amikor idejöttem, akkor olvastam és gondoltam, hogy megnézem, hogy a teló felismeri-e. Szerencsém volt.
A kép címe: A bátor pikadorok.
Viszont most kérnék egy kis segítséget. Holnapra kellene írnom egy dolgozat szerű dolgot. Kb1-1,5 oldal kellene. A címe: A kommunikáció a történelemben. Google nem akart a barátom lenni, csak a kommunikáció történetéről hozott ki oldalakat, ami nem ugyanaz, mint ami nekem kell. valami ötletanyag, vagy valami kellene, mert azt sem tudom miről kellene írnom. :no:
Ha belegondolsz, nekem hasonlóan gyönyörű témából kell 40 oldalt írnom keddre. Na, az a nem piskóta...
Hogyan tudok a win rarral egy archívumot szétdrabolni két felé?Egy 7,2 gigás progit kellene szétvágdosni úgy, hogy a darabok ráférjenek dvd-k re.
Képen mellékelem, hogy hol kell beállítani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |