Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Boldog névnapot a Márk-oknak!
Nagyon nevezetes ez a nap, mert ma lettem vén .zar! /30/
Nekem van egy 6C33C-m! Ha kell, gyere el Kecsóra a talira, viszek én neked trafót is!
Kapcsolás meg annyi van a net-en, hogy Tiszát, meg Dunát is lehet velük rekeszteni...
Boldog szülinapot.!!! /szertnék én is 30 éves lenni/
Köszi! Neked meg boldog Születésnapot !
Boldog szülinapot! Én is voltam harminc, hamar elmúlik
Lehet, hogy odaérek Kecskemétre, ha éppen akkor leszünk a gyerekekkel Szarvason az Apóséknál. A kapcsolások számával nincs is baj, csak jobban örülnék ha a személyes tapasztalatotokat is megosztanátok velem azokkal kapcsolatban.
Boldog Szülinapot EcoPityunak! Egy csere 6C33C-t ésn is fel tudok ajánlani!
Új! Valami jó cseretárgy érdekelne. üdv
Mi kellene helyette ?
Egy nekem is van, ahhoz kellene társ. (volt még kettő CHZ tól, de elcseréltem Mócsing barátommal, mikor úgy gondoltam, hogy nem építek 6C33C-el mégsem). -Közben rájöttem, hogy olyan erős lelki kényszerem van, hogy másikat kell helyette beszereznem.
Azok jól szólnak, érdemes szert tenni rájuk (csak nehogy 63 V-osak legyenek).
Mit tudsz felajánlani? Elsősorban orosz telepes csövek érdekelnének, és ritkaságok.
üdv: Müszi
Egy olyanom is van, amelyiknek fele lába le van törve (de nem levegős, viszont csak dísznek jó), azt extrába odaadom.
Telepes csövem csak egy drótlábú van, azt szívesen odaadom ha kell (1П24Б-В). KS csövekkel hogy állsz, tudok adni valódi kétsugaras KS csövet (pl.10ЛО43И (10cm hasznos ernyőátmérő 43 cm hosszú, de van másfajta is).
Boldog szülinapot EcoPityu és boldog névnapot Márk mester, meg persze a többi Márknak is.
Végre 100%-ig kész a piccolo. A trafótakaró lett kész utoljára.
Szerintem inkább polipropilén. nekem is van pár különféle márkákból.
"Aranyos" lett A trafótakaró miből is készült?
Na, mostantól én is gyűjtöm !
Sturbi (424588): forrasztani lehetne arra még, ha nem rendes lábat, akkor drótlábat.
Nem túlzás egy kicsit a "mester" jelző? Köszi!
Djhans: Szép lett !
KS-cső jöhet, 1P24B jöhet, a féllábút is elfogadnám. + egy 4P1L is jó lenne ha akad!
De ha nincs, az sem baj. Részleteket privátban rendezzük! üdv: Müszi
Nos látom elkészült a töppenet ! Gratulációm hozzá , de ahogyan látni ez sem csupa fém ? Még ilyen pindurkám nincs sztereóban, talán lehet a jövőben alkotok eggyet ?
Nem nem hátrányként említettem , ezt a dJhans tudja mit akartam ezzel ! Ez csupán csak a külalakra gondolván történt ? ez a kijelentésem.
Mi múlik el? A 30? Húúú... Az nagyon gyorsan! Pillanatok alatt itt lesz a 40! Nincs megállás!
Gyorsan mondom is, - Isten éltessen!
Köszi. 1,5 mm-es bakelitből lett összeragasztva, a sarkok kiöntve 2 komponensű ragasztóval. És végül le lett csiszolva és lefesetve.
Köszi! Az az igazság, hogy mostanában nem sok időm van szerelni. Belekezdek egy EL84 (6P14P) PP-be de nem tudom mikor fog elkészülni.
Idézet: Miért szenvedtek az ilyen megoldásokkal ? Csak egy méret és egy mail ! Vas ból kicsit nehezebb de érdekesebb , talán könyebb festeni meg aztán még nehezebb is ! „1,5 mm-es bakelitből lett összeragasztva, a sarkok kiöntve 2 komponensű ragasztóval” |
Bejelentkezés
Hirdetés |