Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok! Mivel daraboltad a kazánlemezt, és mivel hegesztetted? Nehéz meló lehetett
Nem tudom, hogy igaz-e, most találtam:
Amit a képen láttok az egy éjszakai pók fajta, ami csak éjszaka jön elő vagy ha árnyékot talál. 16 km/h-val képes mozogni, kb. 1 métert képes ugrani. Ha megharapnak, Novocain-t injekcióznak beléd, amitől azonnal elzsibbadsz. Alvás közben még azt sem veszed észre, hogy egyáltalán megharaptak, csak reggel mikor felébredsz, akkor látod, hogy hiányzik egy darab a kezedből vagy a lábadból, mert egész éjjel rágcsálták! Ha összetalálkozol egy ilyennel amelyik éppen az árnyékban van ugyan, de a nap már nemsokára eléri, a legjobb ha elfutsz. Ugyanis ha észrevesz azonnal elkezd majd üldözni az árnyékod miatt és egész idő alatt amíg kerget sikító hangot hallat. Ilyen pókokat naponta találnak az irakban lévő katonák. Képzeld el milyen lenne ha felébrednél és egy ilyet látnál a sátradban!
Magyar verzió:Bővebben: Link
Beradan
Ezeknek a nagy része azért csak "urban legends", érdemes rágooglezni . Ettől független nem szeretnék ilyennel találkozni a sátramban.
Aha! Köszi. Akkor innen lett kivágva a részlet. így már teljes a kép.
Úgy tudtam, hogy a földön a madárpók a legnagyobb pókféle.
Hogy telik az idő.... Mint ha tegnap lett volna kinnt a Boldog születésnapot HE.
Na ez sem az én napom.
Mostanába minden szombatom rossz. Többet kéne elektrózni. Na meg elmenni egy HE találkozóra Az felérne számomra egy Sensation White-val, sőőt... Na már megint ezek az eszmefuttatások...
Csak most képeztem magam "kazánkováccsá".
Matyi! Szerencsére bővelkedem szerszámokban, és elég jó gépekben. Mellékeltem néhány képet (a netről ollózva, mert lusta volnék most lemenni a pinyóba lefényképezni,) a gépeimről, - CO, AWI, plazmavágó és van még egy CO -m. (Van 2 garn. Autogénem is, de azt már 10 éve nem használtam, és nem is fogom.) De így is két teljes napig kajtattam egy olyan műhelyt, ahol a 3 –as és 5 –ős kazánlemezt meg tudnak hengeríteni. Itt Solymáron (a PEMÜ –ben) van egy lakatosműhely, egy nappal előtte adták el a hengerítő gépet, mint hogy nekem kellett volna. Maga a kazán újraépítése sem volt kevés munka, de a járulékos munkák ennek többszörösét tették ki. Kazán alatt és mögött a padló és fal burkolása, a kapcsolódó csövek (9 fix cső, amihez kapcsolódik a kazán,) rendbetétele és újra szerelvényezése, - amit 10 éve gyorsan kellett megcsinálnom, mert költöztünk, és nyakunkon volt már a fagy.
A képek...
Idézet: „Na ez sem az én napom.” És én mit mondjak?
Te már ébren vagy?
Miért nem pihenteted a lábad?
Hidd el én pihentetném, de nem tudok aludni..
Már 6-órától ébren vagyok... Én szeretek hason aludni, de most nem lehet csak a hátamon Este apám rakott rá egy kötést amitől nem is húzódik annyira, tudok rendesen menni... Amúgy, tegnap fürdés közben lemostam azt a sok vért, kitalálod hány heg van a térdemen? én már ébren? Te miért nem alszol az éjszakai műszak után?
Nem szeretek találgatni...
Na mentem aludni...ha már így rámszóltál... De délután még visszajövök! :hehe:
Na jó, hogy nyugodtan aludj, elárulom hogy 16 heg + a karcok vannak..
Jó éjszakát.. vagy jó napocskát?
Na Jóreggelt!
Úgy döntöttem hogy ma nem fogok korán felkelni. Feladat teljesítve Amúgy mi történt a lábaddal?
Akkor úgy látszik, te lemaradtál
A következő Hsz ekből rá fogsz egészen biztosan jönni: Bővebben: Link -1 Bővebben: Link -2 Üdv!
Ha tényleg ekkor keltél fel, akkor vigyázz, mert átalszod az életedet!
Kislányom első sárkányreptetése.
Mindenesetre sokkal jobban csinálta, mint én csak tudnám hogyan
Uhh, régen én is mennyi papírsárkányt csináltam, jesszus
Van még pár papirsárkány-tervem is.... Aki még nem próbálta, annak csak ajánlani tudom! Apropó, hallgassátok újabb művemet: Bővebben: Link
Bár a választ már nem vártam meg, de elárulom, hogy enélkül is úgy aludtam, mint a bunda...
Ha tudom, hogy ennyire érdekel a dolog, akkor lefényképeztettem volna magam alvás közben, hogy lásd, hogy is alszik a bunda...
Ugyanis én ma pont úgy aludtam.
De szerintem arról lehet szó, hogy nyáron ott pihen beakasztva a szekrényben, és a kutya se néz rá, mondhatni semmi sem zavarja, hiszen egész addig az ajtót se nyitod ki rá, míg nem jönnek a hidegebb idők...
Erdélyben, Kőrispatakon a szalmakalap múzeumban hallottam egy mondást, hogy ideje van, mint a szalmakalapnak...
Aztán a házigazda megkérdezte, hogy tudjuk-e mikor van ideje a szalmakalapnak. Ugye mindenki arra gondolt, hogy nyáron, aztán elkezdtük találgati az időt, hogy mettől-meddig. Ekkor közölte velünk, hogy télen, mert akkor felakasztják a szögre, és van ideje pihenni addig míg nem jön a jóidő, és kezdődik a kinti munka. Mondott pontos dámutot, -tól -ig, de így fejből nem tudom...
Nem is kell tudni fejből! Felnézel a szögre, ha ott van, akkor ideje van, ha nem, hát akkor nincs.
Nektek is bedöglött a www.webforditas.hu?
Nekem ezt írja ki ha rákattintok a fordítás gombra: ellenőrzés folyamatban... És nem csinál semmit. :no:
Akkor pech...mint amikor nem állítod át az órát, és 1 órával hamarabb, vagy később érsz célba...csak hát itt ugye ez akár hónapokat is jelenthet...
Kimész a mezőre kaszálni, 'oszt dik má, de fehér ez a lucerna'.
Kicsit hülye kérdés akar lenni vagy csak én nem tudom:mi a különbség az ipod és az mp 4 közt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |