Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „Titeket sokkal többre becsüllek” Számíthatsz ránk, csőves testvér! üdv
Egész véletlenül jött a 10 P, dehát a Te kedvedért:
Sztereó 6C33C PPPPPPPPPPPPPPPP, Szteró GU-50 PPPPPPPPPPPPPPPP, Sztereó GU-29 PPPPPPPPPPPPPPPP. Mindnek nem árt külön kismegszakítóból táplálás !
No igen, a találkozón lesz ám energiazabálás Reméljük Gábor jó helyet talál majd, és lesz olyan emberke is, aki időnként visszakapcsolgatja a főmegszakítót. Vagy akár nekem is adhatja a villszekrény kulcsát, hogy ne kelljen annyit mászkálnia.
Gábor az készül most keddre,csinálja az APX-100-asát a keddi Szerenád Afterpartyra!(gondolom én) én meg viszem a bulira a frissen boltolt HgV125 uv lámpámat :beka2: szóval beteg egy buli lesz! :smoke: :eplus2: :hide:
Ez rendben, de egy hsz-t dobhatna, hogy mi a helyzet. Mindannyian elfoglaltak vagyunk, most már jó lenne tudni valami konkrétat, hogy mindenki tudja úgy szervezni arra a napra a szabadidejét.
Nem akarok diktátor módjára viselkedni, de ha május 1.-éig nem tud helyszínt, terem (vagy esetleg több terem) méretet, árakat mondani, akkor sajnos életbe kell léptetnem a "B" verziót, ami kb. 25km-rel délebre van Kecskeméttől. Tudom, ez nem mindenkinek lenne jó, s akár haragudna is érte rám, de ez van, ezt meg kell tennem, hogy ne ússzunk el az idővel.
Hello mindenkinek
szeretnék elnézést kérni, hogy nagyon eltűntem, de az elmúlt pár nap nagyon húzós volt, semmi időm nem volt:S De végre mostmár rendeződtek a dolgok, APX ek is erejük teljében, így újra tudok a fórumos találkával foglalkozni 1000-rel.
Köszi szépen! Csak emlegetni kellet Téged!
ma délután megyek be a helyi MÁV kultúrházba, és intézek egy jó helyet, ott van áram is bőven, és nem zavarunk senkit se Akink akad komplett jó állapotú APX-e, vagy alkatrésze belőle, az feltétlen hozza megával, mert érdekelne
Sziasztok!
Ezúton szeretném örömmel bejelenteni, hogy: A helyszín adott! A kecskeméti MÁV kultúrház és rendezvényterem Már csak arra lenne szükségem, hogy kinek mikorra lenne jó a találkozó időpontja. Várom az időpontjavaslatokat és ha lesz egy mindenkinek jó időpont, akkor az időpontot is lefixálom a tulajjal. este írok árakat.
Nyár eleje jún. 15-től felfele aug1-ig nekem bármi
Nekem bármilyen időpont jó!
Idézet: „Nekem bármilyen időpont jó!”
Szia Gábor!
Nekem megközelítőleg július 15-e után néhány nap /nyaralasszerűség/ miatt nem jó! A többi intervallum megfelelő! Egy térképszerűt, pálya, ill nagyobb bevezető utakkal a helyszínhez, dobhatnál... Lehet, hogy csak oda viszem el a 6P-ket! Ja, meg most máj.-2 nem jó, mert ballagásra megyek, de ily hamar tuti nem lesz...
Nekem június 12-ig tart a vizsgaidőszak. És július 1-ig kell leköltöznöm Pestről. Szóval nekem olyan június 20-tól már jó lenne...
Szerintem úgy mint a térképes módszer, fel kell tenni ide a (mondjuk) júliusi, vagy augusztusi szombatokat, mindenki "jelöli" a neki megfelelőt, és amelyik a legtöbb szavazatot kapja az lesz a mi napunk.Ennél egyszerűbb semmi nem lesz.
Jó ötlet! Mondjuk a Hódmezővásárhelyi találkozó időpontját egyből ki kéne lőni...
Amilyen kiszámíthatatlan vagyok mostanában, kitaláltam, hogy menni kéne oda is Üdv: FazksG
Feltettem a térképre, a találkozó helyéhez, a lehetséges (szóba jöhető) dátumokat.
Action
Miért van közel a Június? Amúgy a Júli 4,11 jó nekem, a többi már kérdéses, nyaralósdi szempontjából.
A MÁV kultúrház az a vasútállomáson van,mellette közvetlenül a busz végállomás,így bárki odatalálhat könnyen! Pityu! Börzére ugye jössz 10-én? Amúgy csörögj rám ha pesten jársz,és koccanhatunk
A tulajjalŰ(vagyis a bérlővel) beszéltem pénteki napján a múlt hétnek,és mondta hogy ő benne van mindenben,csak belépősre kell csinálnija,mert nem az övé a hely! 500 ft körüli max belépőt akar szedni,és úgy hogy felesbe megy a bevétel.(Fele az övé,fele meg a szervező(k)é!) És szerintem úgy kellene csinálni,hogy mielőbb megegyezni az időpontról,és meghirdetni hogy ekkor vagy akkor lesz egy ilyen rendezvény! Amit még említett,hogy érdemes lenne börze jelleget is belevinni a dologba! Várom a javaslatokat! Egyenlőre ,,én írok Gábor helyett is" mert holnap bulija lesz,és arra készül ezerrel! Várom a véleményeket!
500 Ft szimbolikus ár, ez kell. Szerintem még véletlenül se legyen ingyenes. Szokni kell: mindennek ára van, még ha szimbolikus is. A szervezőknek se legyen keserű szájízük a rendezvény után.
Június 6 - Vannak ovik, akik ekkor tartják a gyereknapot (pl. nálunk is).
Június 13 - Az iskolai kirándulások, tanévzárók, ballagások.... Június 20 - A Menekültek Világnapja (Ez nem kizáró ok, de én pont ekkor nyaralok). Június 27 - Szentiván-éj (nem ez a napja, de ekkor lehet megünnepelni, bulizni). Ha már ennyire kielemezem a napokat, akkor nézzük a számba vehető többit is: Július 4 - A függetlenség napja az Egyesült Államokban (ez minket nem érint) Július 11 - Az ENSZ népesedési világnapja. (ez sem érint) Július 18 - semmilyen számottevő esemény. Július 25 - itt sem. Augusztus 1 - itt sincs semmi, viszont a későbbiekben ez az augusztus első hétvégéje lehetne akár a "rendszeres" dátum is. Augusztus 8 - Puskás nosztalgia börze Augusztus 15 - Nagyboldogasszony ünnepe. Európa napok. Augusztus 22, 29 - ezek és az ezek utániak már újra eléggé rossz dátumok.
Ez az összeg tényleg szuper! Akkor úgy gondolja a "tulaj", hogy tőlünk, kiállítóktól (rendezőktől) nem kér semmit, csak az arra odalátogató vendégektől?
A börzét messzemenőkig én is támogatom! Ha megfelelően megakarjuk hirdetni akkor mindenképpen a június már közel van. Augusztus 1-ig van kb 3 hónap, erre megfelelően fellehet készülni. Ha viszont meghirdetjük nyilvánosra, akkor HE-n kívüli kiállítókkal is kell számolnunk. Ha van hely bőven, akkor nincs gond.
Szerintem max. július közepéig, mert ha nyúlik, mint a rétestészta, akkor előbb-utóbb elszakad. Nem lesz belőle semmi. Azokat az időpontokat, emelyek a főszervezőknek nem felelnek meg, eleve ki kell zárni a lehetőségek közül! Továbbá igazodni kellene azokhoz, akik a "legtöbb" berendezést hoznák. Mert ha csak bámészkodó lesz és nem lesz mit nézni-hallgatni, akkor meg minek az egész. Egy szó, mint száz: A főszervezők válasszák ki a "kemény magot", hozzájuk igazítsák az időpontot. Mi, a többiek, ha tudunk, megyünk, ha nem tudunk, nem megyünk. Olyan időpont úgy sem lesz, amely mindenkinek megfelel.
Idézet: „Július 18 - semmilyen számottevő esemény” Hmmm... ha tudnátok mi lesz aznap... Az én 24. szülinapom, ha megérem
"""Ha már HE találkozó, akkor legyen "zárt" abban az értelemben, hogy csak HE tagok jöjjenek!"""
Értékes gondolat. Még azt kellene tisztázni, hogy a kiállítók lehetnek csak HEtagok, vagy: belépés kizárólag HEtagoknak.
Szerintem úgy lenne az igazi,hogy CSAK az oldal tagjai állíthatnának ki,belépés meg bárkinek,aki fizet belépőt! Lehet írni érveket a dolog mellett,és ellene is lehet írni érveket! én aztmondom,hogy puskás börzére jöjjön el a lehető legtöbb szervezőségi tag,és beszéljük meg személyesen a dolgokat! De minimum Action 2K jöjjön börzére,mert ő nyitotta a topicot,ő az ötletgazda!
Bocs ha bomlasztásnak vetted,én csak az ötleteimet firkantottam le ide! :hide:
Idézet: „igazodni kellene azokhoz, akik a "legtöbb" berendezést hoznák” Ennek felmérésére kaptam 5 (igen, csak öt adatlapot). Ha ezek alapján akarom a dátumot kiszűrni, akkor július 4, 11, 25, augusztus 1 lenne a megfelelő nap. Ha ezt tovább szűkítem, marad a június 11. |
Bejelentkezés
Hirdetés |