Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem is tudom... És hol vannak a RAM-ok? És a videókártya? És a...
Halihó!
Ezt most találtam, remélem még nem volt. Akinek tériszonya van, meg fél a nagyfesztől, az ne vállaljon ilyen melót... High Voltage Cable Inspection
Minden integrálva van egy db 5 voltos adapter kell neki és egy ssd kártya winchester gyanánt (az alján az a hosszú csatlakozó) egyébként ha googliban rákerestek akkor fit pc keressetek....
Hát az biztos, hogy nagyon fitt. El nem hízott...
Idézet: „Focipálya van a házatok mögött?” Nem éppen... Ha elárulom valószínűleg nagyon utált fórumtárs leszek :no: Szóval: Van egy csávó akinek itt a telke, egy gyárból 20 éven át hordta haza az elektró cuccokat, azelőtt dolgozott ha jól tudom a Videotonnál is és az Orionnál is.. Mostanra megöregedett de a teli pincéje megmaradt.. Én vágom neki a füvet a telkén ő meg átruházza a cuccokat.. (tranyó, fet, ic, elenállás, kondi, trafómag, tekercselőhuzal, hangszórók {vadi új sosem használtak} stb...) De ezeke 15-20 éves múltra tekintanak vissza, szóval nem lehet hamis semmi... Szóval ezért dolgozom.. Szerinted megéri? Ma vágtam 4.5 órán át és még mindég van kb 7-8 órányi... Remélem attól még nem tagadtok ki...
Hát azt én sem tudom, még nem jártam ott de nemsoká fogok
Nekem Zsigulival hozza a cuccokat a telekre majd én onnan haza..
Na lehet sajnálni.
Barátok kitalálták hogy menjünk metál "koncertre" (Sajt és Túrófesztivál...), valami Ossian vagy mi a fene. De hogy én azt hogy fogom kibírni?! Remélem nem lesznek nagyon rokkerek ott (nekem meg ilyen jó kis fehér rapp-es fílingű cipőm van...) Majd gondoljatok rám szerk.: mindjárt indulunk
Zsezsa is megy?
Szerintem te ma idegbajt fogsz kapni Jó szórakozást..
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Ossiankocerten ne legyenek rockerek... :nevetes2: többségben méghozzá...
Nem, Ő kicsit messzebb lakik....
Majd csak kibirom, remélem nem fog tetszeni nekik És akkor jövünk haza vagy csavargunk vagy nem tudom csak ott ne legyünk bartisaron: van benne valami... Idézet: „Nem, Ő kicsit messzebb lakik....” Melyik városhoz lakik a legközelebb? Ha lehetséges, szeretném megtudni..
Szerintem rajta van az adatlapján
Bár most hogy így belegondolok, annyira nem izgat ez a koncert, kibirom. (Najó ez ebben a formában nem teljesen igaz :bummafejbe: )
Nem, nincs kint az adatlapján
De miért indult ez a hűhó hogy te és Zsezsa? Valami félreértelmezett Hsz részből? Vagy miből?
Abból hát.Úgy emlékszem.Regelés előtt kb fél évig olvasgattam az oldalt.Azt hiszem egy bandikala nevű emberke még egy warn-t is kapott, mert valami baromságot írt.
Ez a baj
Én sem láttam még, sőt még egy Hsz-t sem írtam neki :no: Ezen változtatnom kell
Hú de kíváncsi valaki...
Aztán nehogy valami konfliktus tanui legyünk itt...
Én kíváncsi?
Miért? Egyszerűen unatkozom.. Jelenleg azon töröm a fejem (2 napja) hogy mit kéne csinálni a szünetben, eddig semmi ötlet
De jó neked, hogy ennyire ráérsz unatkozni...
jajj.....
a negyed napomat szaladgálással töltöttem el ( fűnyírás) Eztán hazajöttem ettem majd egy kis pihi.. aztán itt vagyok...
Tudnál nekem idézni?
Most lemegyek és betolok egy túrós táskát...
Hova tolod be?A műtőbe?
Én tudom! Mert rosszalkodtál!
nem, nem a műtőbe
Hanem a jó melegre |
Bejelentkezés
Hirdetés |