Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   517 / 3611
(#) burgdavid hozzászólása Máj 3, 2009 /

Sziasztok!

A jövőhétre szorítsatok nekem -és a többi érettségizőnek is- a minél jobb eredményért
Már alig bírok magammal a vasárnapi börze miatt Jobban foglalkoztat mint a vizsgák :gumicsirke:
(#) DuMatyi válasza burgdavid hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Ilyen egy vérbeli elektrós! Tessék példát venni burgdávidról! Érettségi? Tojom le! Börze? ez a beszéd
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

ha később szóba kerül hogy miért buktál meg érettségin a válasz:
Azt hitem hogy a börzén lehet azt is venni
(#) uli válasza burgdavid hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Valahogy engem sem izgat most az érettségi Pedig azt hittem, halálra prarázom majd magam.
Megy valaki emelt fizikára?
(#) Müszi válasza uli hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Én közép angolból vizsgázok csütörtökön. Utánna megkönnyebbültebben megyek a börzére
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Azok a régi szép idők... Tavaly érettségiztünk Tomi20-szal... Magyar írásbeli előtti este vígan msn-eztünk, én egy szót nem készültem (nem követendő példa! ), majd elköszönés gyanánt:
Idézet:
„Akkor holnap bemegyünk megírni a magyar röpdolgozatot? Hát persze! Csak egy röpdolgozat!”

Másnap bementünk és megírtuk!
(#) burgdavid válasza uli hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Én tavaly mentem középszinten fizimókából(74%), meg informatikából(96%), úgyhogy már csak a 4 alap van hátra
Az irodalom meg a töri kifejezetten engem sem izgat, matekból viszont rá kell gyúrnom a százalékokra mint'álat. Az angol meg már csak a presztízs miatt is fontos lenne
Sajna a nyelvvizsgám 4%-on múlott, ott még egyszer tiszteletemet kell tennem
(#) Ricsi89 válasza burgdavid hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Így van!
Én is most érettségizem. És én is amennyit tanultam a hétvégén... Most keltem fel, egész délután aludtam. Remélem én is ott tudok lenni a börzén.
(#) Szebence válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Én is most érettségizem , lenne is gyorsan egy kérdésem...

Tud valaki olyan programot mondani, amivel úgy lelehet tükrözni egy weblapot, hogy utána a winchesterről tudjam nézegetni? Tehát ugyanúgy kellene kinéznie mint online, ugyanúgy tudjak lapozgatni, a képeket megnézni, hivatkozások (oldalon belül) ugyanúgy működjön)

Hogy lehet ezt megcsinálni? Nagyon fontos lenne.
(#) szamóca hozzászólása Máj 3, 2009 /

Nem semmi improvizatív képességgel van megáldva a srác.
(#) vicsys válasza Szebence hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

(#) Szebence válasza vicsys hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Köszi, ki fogom próbálni.
(#) sion hozzászólása Máj 3, 2009 /

sziasztok!

elektrotanya meghívót keresek.
köszönettel,ha valaki küldene.

sion.
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

A bal alsó sarokban..., azt annak néztem. Mi az?
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Gery Lee Lewis kutya fatya hozzá. Nagyon jó a gyerek!
Valüszínű, hogy ő nem úgy gyakorol, mint az én fiam, aki - ha fél óra gyakorlásra utasítom, akkor 29 perc 60 mp-kor úgy fejezi be, hogy ha az épp egy 1/4 hang közepére esik, akkor csak 1/8-ot játszik.
(#) szamóca válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 3, 2009 /

Kezd kiakasztani ez a firefox. Régebben szórakozott, hogy minden kilépés után kiléptetett minden oldalról és állandóan be kellett jelentkeznem minden indítás után. Kb egy hete jó lett. Olyan hiba is volt eddig, hogy itt a hestore-os hirdetés nem volt felül, csak nagy fehérség. Most jó lett az is két napja. Most egy újraindítás után megint kiléptet az oldalakról minden indításkor. Kezdem unni a marhaságait. Ezeket leszámítva jól megy.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Rakd fel a 2.XX verziót, és ne hagyd frissíteni 3.xx-re!
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

nekem frissít mindég, és semmi gond nincs...
Annyi esetleg, hogy néha nem akarja tölteni az oldalt de nagyon ritkán olykor egy frissítés és megy tovább...
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Ezt amúgy most kezdte el, amikor egy oldal szórakozott és feladatkezelőből kellett lelőni a firefox-ot. Most nyomtam egy resetet, de nem változott semmi. A hestore-os hirdetés is egy gép brutális újraindítás után jött helyre. Most ez nem jött be. :no:
Na megyek, mert holnap magyar érettségi és nem tudok semmit. Szurkoljatok, hogy meglegyen a hármas. Kicsit telhetetlen vagyok.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Én szurkolok, de miért szurok? nem értem... a szurok egy sűrűn folyó fekete trutyi.. ha úgy beállítasz érettségizni, a székkel együtt mész ki onnan
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

A mész pedig fehér színű anyag , építkezéseken használják.
(#) zoly15 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

az építkezéseken azt hiszem cementet vizet és homokot vagy sódert használnak
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Igen.Többek között azt is...ebben benne van a mész is.De manapság nem használják.A homokot csak töltésre használják.Ha betonba raknák, akkor összedőlne a ház.
(#) zoly15 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

azért írtam a sódert
(#) zolee1209 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Az egy homokóra lenne, mint időzítő eszköz. Neten kerestem homokórát, és ráleltem erre a "futurisztikus" csodára... Így ezt szerkesztettem bele a képbe!
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 3, 2009 /

Úgyis azért MÉSZ érettségire, hogy nyomd a SÓDERT, míg a többiek SZURKOLNAK odakint!
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Fantasztikusak.
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Ezt jól összekombináltad
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 4, 2009 /

Sajnos tele van ezekkel a szutykokkal a város, de mégis be kellett érte járnom fél Pestet hogy normálisan fotózható példányt találjak.
Ez lett belőle (eddig):
Plakát1
Plakát2
Következő: »»   517 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem