Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
A jövőhétre szorítsatok nekem -és a többi érettségizőnek is- a minél jobb eredményért Már alig bírok magammal a vasárnapi börze miatt Jobban foglalkoztat mint a vizsgák :gumicsirke:
Ilyen egy vérbeli elektrós! Tessék példát venni burgdávidról! Érettségi? Tojom le! Börze? ez a beszéd
ha később szóba kerül hogy miért buktál meg érettségin a válasz:
Azt hitem hogy a börzén lehet azt is venni
Valahogy engem sem izgat most az érettségi Pedig azt hittem, halálra prarázom majd magam.
Megy valaki emelt fizikára?
Én közép angolból vizsgázok csütörtökön. Utánna megkönnyebbültebben megyek a börzére
Azok a régi szép idők... Tavaly érettségiztünk Tomi20-szal... Magyar írásbeli előtti este vígan msn-eztünk, én egy szót nem készültem (nem követendő példa! ), majd elköszönés gyanánt:
Idézet: „Akkor holnap bemegyünk megírni a magyar röpdolgozatot? Hát persze! Csak egy röpdolgozat!” Másnap bementünk és megírtuk!
Én tavaly mentem középszinten fizimókából(74%), meg informatikából(96%), úgyhogy már csak a 4 alap van hátra
Az irodalom meg a töri kifejezetten engem sem izgat, matekból viszont rá kell gyúrnom a százalékokra mint'álat. Az angol meg már csak a presztízs miatt is fontos lenne Sajna a nyelvvizsgám 4%-on múlott, ott még egyszer tiszteletemet kell tennem
Így van!
Én is most érettségizem. És én is amennyit tanultam a hétvégén... Most keltem fel, egész délután aludtam. Remélem én is ott tudok lenni a börzén.
Én is most érettségizem , lenne is gyorsan egy kérdésem...
Tud valaki olyan programot mondani, amivel úgy lelehet tükrözni egy weblapot, hogy utána a winchesterről tudjam nézegetni? Tehát ugyanúgy kellene kinéznie mint online, ugyanúgy tudjak lapozgatni, a képeket megnézni, hivatkozások (oldalon belül) ugyanúgy működjön) Hogy lehet ezt megcsinálni? Nagyon fontos lenne.
Free:
Bővebben: Link
sziasztok!
elektrotanya meghívót keresek. köszönettel,ha valaki küldene. sion.
A bal alsó sarokban..., azt annak néztem. Mi az?
Gery Lee Lewis kutya fatya hozzá. Nagyon jó a gyerek!
Valüszínű, hogy ő nem úgy gyakorol, mint az én fiam, aki - ha fél óra gyakorlásra utasítom, akkor 29 perc 60 mp-kor úgy fejezi be, hogy ha az épp egy 1/4 hang közepére esik, akkor csak 1/8-ot játszik.
Kezd kiakasztani ez a firefox. Régebben szórakozott, hogy minden kilépés után kiléptetett minden oldalról és állandóan be kellett jelentkeznem minden indítás után. Kb egy hete jó lett. Olyan hiba is volt eddig, hogy itt a hestore-os hirdetés nem volt felül, csak nagy fehérség. Most jó lett az is két napja. Most egy újraindítás után megint kiléptet az oldalakról minden indításkor. Kezdem unni a marhaságait. Ezeket leszámítva jól megy.
Rakd fel a 2.XX verziót, és ne hagyd frissíteni 3.xx-re!
nekem frissít mindég, és semmi gond nincs...
Annyi esetleg, hogy néha nem akarja tölteni az oldalt de nagyon ritkán olykor egy frissítés és megy tovább...
Ezt amúgy most kezdte el, amikor egy oldal szórakozott és feladatkezelőből kellett lelőni a firefox-ot. Most nyomtam egy resetet, de nem változott semmi. A hestore-os hirdetés is egy gép brutális újraindítás után jött helyre. Most ez nem jött be. :no:
Na megyek, mert holnap magyar érettségi és nem tudok semmit. Szurkoljatok, hogy meglegyen a hármas. Kicsit telhetetlen vagyok.
Én szurkolok, de miért szurok? nem értem... a szurok egy sűrűn folyó fekete trutyi.. ha úgy beállítasz érettségizni, a székkel együtt mész ki onnan
A mész pedig fehér színű anyag , építkezéseken használják.
az építkezéseken azt hiszem cementet vizet és homokot vagy sódert használnak
Igen.Többek között azt is...ebben benne van a mész is.De manapság nem használják.A homokot csak töltésre használják.Ha betonba raknák, akkor összedőlne a ház.
azért írtam a sódert
Az egy homokóra lenne, mint időzítő eszköz. Neten kerestem homokórát, és ráleltem erre a "futurisztikus" csodára... Így ezt szerkesztettem bele a képbe!
Úgyis azért MÉSZ érettségire, hogy nyomd a SÓDERT, míg a többiek SZURKOLNAK odakint!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |